Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol canım su serptin içime
öpüyorum Şeniz kocaman
iyi akşamlar size mesai bitti

canım sanada iyi akşamlarr hadii başş başşş Şeniz

cnm ben o markayı çok görüyorum...sefaköy şirinevlerde iç çmaşırı satan mağazalarda var....

teşekkürler canım bana da yakın sayılır iyi oldu

1.66 boy 52 kiloyum, normalde M beden giyiyorum ama siparislerimi L verdim,
ev içinde rahat ve salaş olsun daracık olmasındansa?
hihoyyyt

ben S vermeyi düşünüyorum yaa normalde S bedenim
L fazla büyük olmaz mı?

aldım canım bakırköy de beg art diye bi mağaza var ordan yolunuz düşerse uğrayın bi güzel ürünler var bır de dün mudo dan s bı kaç şey aldım onalrı da eklıcem akşam

salata kasesi gibi derin olan 20 ytl diğerleri 10-10

çok sağol canım:içelim:

Bayıldım bunlara.güle güle giy.ne yazıkki kredi kartım yok.offfffff senağlama

Sayfayı açında sevinidirik oldum 21 sayfa eklenmiş görünce delikafadulden Çok güsel şeyler almışsınız güle güle kullanın.Burcu Özge pijamalarına bayıldım bende morlu olandan alcaktım ama L beden vardı :çok üzgünüm: Ben bugün arkadaşlarıyla nişanlıma cep telefonu aldım çarşamba günü doğum günü zor tutuyom kendimi söylememek için bu ay malesef bişey alamıcam artık bakar bakar iç geçiririm :çok üzgünüm:

dark angel canım kiracı olacaksanız set ustu,ocak ve fırın seklinde almanı oneririm.. naaplım oyle yaptık hepimiz... tasınacagınız ev de fazladan fırın yeri olursa camasır mak. yeri de hazır olur.oh mis...

hımm çok iyi fiyat gerçekten.sırf iç çamaşır üstü 30 küsür liralardan başlıyor normalde :O

canım morun son L bedenini ben aldım diye biliyorum ama emin değilim genede bir bak canım istersen..... :1hug:

burcuözge akşamdan beri bakıyorum canım gerçekten çok güzel gecelikler hangiini alacagıma karar veremedim aldıkların çok güzell güle güle giy...

Burcu'cum ben de dün akşam sunsetten sipariş verdim tekrar çok teşekkürler kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…