Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

zaten önemli olan senin içine sinmesii kuzucuğumm güle gülee kullannnn:) uçlarıda boncuk gibi değilde hani eskiden vardı ya perdelerin ucunda top top onlara benzettim ben elbette foto yanılsamasıı:)

kızlar kocaman öpüyorum hepiniziiii iyi geceler

hamideciğim bir türlü geçmişi bitirip yazamadıı:))) öpüyorum hepinizi:)))

Ok bi ara eklerim onlarıda yerimseniben Beğenmene sevindimm canım :1hug:
Walla oturma odasına daha canlı şık bişe olsun dedi annem ile kayınvalidem bende peki dedim bunları seçtim kaydirigubbakcemile3

bak ben bunu hiç hesaba katmamıştım.benim kayınvalidem de acayip şıkır şıkır sevdalısıdır.benden de böyle birşey ister mi blmiyorum :s hayırlı olsun canım güle güle kullan...

Fiyatlarını yazmıştım ama tekrar yazim burçişimm senin için yerimseniben

Salon+yatak odam pazarlık sonucu 1000 TL tuttu
oturma odam+mutfak 800 TL tuttu bunlar peşin fiyatları

yoksa bize 2400 TL fiyat çıkarmıştı :1shok: Bizde dedik bunlar perde mobilya almıyoruz..
Saolsun kayınpeder çok sıkı pazarlık yapar yerimseniben
Bide kampanyadan yararlandık indirimli oldu..:teytey:

kaydirigubbakcemile3 hakketen bi acaip duruyolar uzaktan kaydirigubbakcemile3
İyi geceler burçişimm :1hug:
bak ben bunu hiç hesaba katmamıştım.benim kayınvalidem de acayip şıkır şıkır sevdalısıdır.benden de böyle birşey ister mi blmiyorum :s hayırlı olsun canım güle güle kullan...

kaydirigubbakcemile3 eee sen onuda hesaba kat yerimseniben Bizimde pek fikirlerimiz uyuşmadı ama ortak noktalar bulduk..Biraz onların beğendiği en çok benim beğendiklerim bu şekilde olduu kaydirigubbakcemile3

Hamidee kızz gördün mü sende sonra kaldırıncca kızıyosun bak bana kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 eee sen onuda hesaba kat yerimseniben Bizimde pek fikirlerimiz uyuşmadı ama ortak noktalar bulduk..Biraz onların beğendiği en çok benim beğendiklerim bu şekilde olduu kaydirigubbakcemile3

anladım canım.benim kayınvalidemde öyle şıkır şıkır olsun herşey der. koyu renk giymemi hiç istemez.:))
gelinlikte öyle olmuştu ama şükür ikimizin ortasında ve benim çok sevdiğim oldu inşallah perde konusunda da hallederiz. benim tek isteğim temizliği kolay birşey olsun ankara gibi bir yerde kayınvalidem 15 günde bir perde yıkıyor

Desene aynı annemm.BEnim annemde öyle eskidi valla yıkaya yıkaya kaydirigubbakcemile3 Yıkamak bişe değilde takması beni çok sinir ediyor.Allahtan çok uzun değilim boyum yetişmiyor.Hep ablam takıyor kaydirigubbakcemile3
Evdede merdiven var koçişim takar diyodum ama maleseff merdiven almış ben takıcam Çok üzgünüm çoook Yada inadıma akşam onu beklicem ona taktırıcam kaydirigubbakcemile3

Walla anneleride üzmemek lazım..Onlarında gönlü kalmasın dimi ben kıyamam annelere..Saolsun benimki pek bişe demez gelinliğimi bile görmedi daha fotosunu gördü.Biz gelinlik almaya ablam ben nişanlım gittik ve beğendik aldık.Bi eve getirdiğimizde annem babam gördü kayınvalidem daha görmedi bile :uhm: sen beğendiysen sorun değil görürüm elbey düğünde dedi :1hug:

benim annemde pek yıkama sorunu yok.evde de tek evlat kaldığım için boyda uzun olunca takıyorum :) evlenince bende eşime taktırmayı düşünüyorum açıkcası :) hem maaşallah boy hemde ben yoruldum artık

ben ankaraya gittiğimde kayınvalidemle beraber öylesine gelinlikçilere gitmiştik canım orada öğrendim taşlı şeyleri sevdiğini :) ama gelinliği kayseriden aldık nişanlım gelmişti sadece.benim kayınvalidemde fotosunu gördü gelinliğin o kadar :) sadece istediğim o gece periler gibi prensesler gibi ol ışıl ışıl göz kamaştır dedi o kadar.sağolsun o büyüklüğünü bende küçüklüğümü biliyorum inşallah ömür boyu böyle gideriz canım... hem her ne olursa olsun o eşimin annesi eşimin bugüne kadar gelmesinde onun herşeyden ve herkesten çok emeği var

Tabi canım onlar olmasaydı Fthlerde olmazdı dimi kaydirigubbakcemile3 Walla benim iyi anlaşmam lazım biz aynı binada oturucaz çünkü kaydirigubbakcemile3

Tabi canım onlar olmasaydı Fthlerde olmazdı dimi kaydirigubbakcemile3 Walla benim iyi anlaşmam lazım biz aynı binada oturucaz çünkü kaydirigubbakcemile3

bu kadar olur ya inanamıyorum bizde aynı binada oturacağız kayınvalidem 5 numara biz 6 aman allahım Fthlerimize allah hayırlı ve uzun ömürler versin. bizimle beraber inşallah...

bu kadar olur ya inanamıyorum bizde aynı binada oturacağız kayınvalidem 5 numara biz 6 aman allahım Fthlerimize allah hayırlı ve uzun ömürler versin. bizimle beraber inşallah...

kaydirigubbakcemile3 Kaderimiz aynımı ne yerimseniben
5 katlı biizimde bina.Ben 5.kattayım kayınvalidem 2.katta onun üstüne eltim var onun üstündede bi eltim daha var.En altta kiracı var kaydirigubbakcemile3

Aminn canımm Allah onları bize bağışlasınn :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

Evet değişik bi takım az aramadım onu ben :roflol:, teşekkür ederim bitanem :1hug:

sulfat şekerim cicilerin hayırlı olsun güle güle kullan.

Sağol canımcım Şeniz

Ben kaçıyorum kızlar, öptüm hepnizi. Hemşom sonra görürüm perdelerini :1hug: Kopya çekcem seninkilerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…