Sulfatcım gene çok cici şeyler almışın güle güel kullan
Üstü yayvan şekilde olanı da vardı ama sütlü tatlılarda kullanırsam bu daha kullanışlı olur diye bunu aldım. Teşekkür ederim :1hug:sulfatt canım kaseler 10 numaraa...
bunların altı aynı olanını ama üstü daha yayvan gelenini migrosta görmüş bende aynen vurulmuştum. alttları çok orjinal. annemde artık onlarıda sana sonra alırım ben dedi. kandırdı beni...
Eyvah kazıklandım mı acaba kaydirigubbakcemile3, 6 tanesi 18 liraydı canımhaa bu arada kaseleri kaça aldın kuzum:)
sulfatcım nhalenin karesinden ben de aldım.bir de dondurma kaselerini nerden aldın güzelim.çok cicilerrrr
Sağol roselinim a.s.
Üstü yayvan şekilde olanı da vardı ama sütlü tatlılarda kullanırsam bu daha kullanışlı olur diye bunu aldım. Teşekkür ederim :1hug:
Eyvah kazıklandım mı acaba kaydirigubbakcemile3, 6 tanesi 18 liraydı canım
İzmirde bir züccaciyeden aldım canım, sağol Şeniz
Bugün hacıdedecimm geldii ve çıkardı bana 1000 TL para verdi.Düğün öncesi bi eksiğini alırsın dedi..Ay çok mutlu oldumm hızırr gibi yetişti dedecimmmmm Şeniz
Babamda evin aksuarlarını ben alırım dedii içime bi ferahlık yerleşti :asigim:
+ olanlar arkadaş listende yer alanlar hayatım
KIZLAR NİKAH ŞEKERLERİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
sulfat heps çok hoş ama ben bunlara bayıldım yemekteyizprogramında gördüm aradım bulamadım güle güle kullan cnm cicimm
çok uyguna almışsın tatlişim yerimseniben burda tanesi 5 lira migrosta yerimseniben
pahalı yaw demek bende normal züccaciyecilere bakayım CADIARZU
Hemşom dedeyi anlatıp kaçtın nerdesin sen yaa, parayı mı harcıyorsun :roflol:
sulfattt bulamıom yaaa çıldıriciğimm
sülfat reklam arasında yazıyım hemen sana dedim arkadaşım,
Nihalenin aynısından annemde almış bana sonra nescafe bardakların var bende onların takımı var hani mutfak önlüğü eldiveni elbezisi vs. gibi sende gördüm ilk defa bardaklarını bi bakıyım piyasada varmış madem alayım takım olsun kuşum.
Tepsinle kaselerin ve yeşiillik bıçağın bile çok cücelllll çiçeğimm..
Allah mutlu günlerinde kullanmayı nasip etsinn
Benim dedem seninde deden olsunmu ki ama çok torunu var kaydirigubbakcemile3benim neden böle bi dedem yok ki [/COLOR]
Saol hemşom Şeniz Walla dedecim saolsun yerimsenibenAllahım benim niye hacı dedem yok :çok üzgünüm: Hacı nine de olur ama :roflol: Çok sevindim canım yaaa, güle güle harca
Seninde teyzen var :dilcikar: saol canım :1hug:bizim böyle bir hacı dedemiz olmadı kii
yarasın anacımmŞeniz
Walla öyle oldu böcükümm :1hug:BETA cok sevındım adına ne guzl yaa tam zamnında yetsmış allah razı olsun
orıflame kokusu kalııcıda deıl 212 sexy alın super
Aynen öyle pashminamBetacım kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş canım ne iyi gelmiştir o para varya bereketli olsun arkadaşım
Lahanammm Şeniz Seni üzmedim inşallah :1no2: Allah dedemi annanemi başımızdan eksik etmesin..:Saruboceq: Dedem saolsun durumu iyi elinden geldiğince yardımcı olur.Anneme sormuş eksiği varsa alayım ben demiş.Sonra geldi baana verdi bi eksiğini alırsın dedi Şenizoh ya şükür çok sevindim ccanım benim...
dedeciğimi getirdin aklıma .benim melek dedemi.bir sene kadar oluyor kaybedeli.her zerremde tonlarca hakkı vardır nur içinde yatsın.neye sahipsek hepsi onun sayesinde..senağlamasenağlama
küçük bir örnek vereceğim ay aklıma getiridn yasenağlama
dört sene falan önce araba aldık. evde kimse bilmiyor kullanmayı ben öğrendim bamada bilmediği için bana kaldı doğal olarak.kardeşlerimin ehliyeti var ama kullanamıyorlar.
arabayı evin önüne park ederdim hep.her cama çıktığında tubacığım arabası var sizede alacağım derdi kardeşlererime..
gönül bolluğuna bakın kıslar darılmasınlar gönül koymasınlar diye hepimize isterdi almak.
o kadar ince düşünürdü...
nur içinde yatsın.
hepmizin ölmüşlerinin ruhuna fatiha kızlar inş...
Hemşom dedeyi anlatıp kaçtın nerdesin sen yaa, parayı mı harcıyorsun :roflol:
bencedee parayı bulduu wınnnnnn
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy kızlarrr benim aşkımında gelmesine 60 saat sonra allahın izniyle yanımda kollarımda olacak....
geçse şu saatlerr....
bence boşuna masraf yapma
böyle nikahlarda olmuyor
ha bütçem iyi diyorsan düğün yapacağın yerde buna elverişli ise her masaya kişi sayısı kadar koyun daha önceden onlarda giderken alır
Benim hiç param kalmamıştı yaa :uhm:
1000 TL kalmıştı onunda 800 TL sini perdelere verdim.200 TL side kredi kartının bi kısmını kapattım.
İşsizlik maaşımda bu ay bitti onuda diğer kartıma yatırdım.Anlıcan ccebimde 1 liram bile kalmamıştı..benneyaptımki
Bugün hacıdedecimm geldii ve çıkardı bana 1000 TL para verdi.Düğün öncesi bi eksiğini alırsın dedi..Ay çok mutlu oldumm hızırr gibi yetişti dedecimmmmm Şeniz
Babamda evin aksuarlarını ben alırım dedii içime bi ferahlık yerleşti :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?