Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfatcım nhalenin karesinden ben de aldım.bir de dondurma kaselerini nerden aldın güzelim.çok cicilerrrr

Sulfatcım gene çok cici şeyler almışın güle güel kullan

Sağol roselinim a.s.
Üstü yayvan şekilde olanı da vardı ama sütlü tatlılarda kullanırsam bu daha kullanışlı olur diye bunu aldım. Teşekkür ederim :1hug:

haa bu arada kaseleri kaça aldın kuzum:)
Eyvah kazıklandım mı acaba kaydirigubbakcemile3, 6 tanesi 18 liraydı canım

sulfatcım nhalenin karesinden ben de aldım.bir de dondurma kaselerini nerden aldın güzelim.çok cicilerrrr

İzmirde bir züccaciyeden aldım canım, sağol Şeniz

HAYATIM

Öldüm gülmekten yaaa.... kaydirigubbakcemile3 Bende nie merak etti acaba diyorum senağlama Hayır olsun rüyan... Çok şükür bi sorun yok artık hatta beyaz eşya bile aldık ortada yokken hihoyyyt Yaa ama bişi dicem aklıma geldi şimdi gerçkte böyle bişey olsa senden telefon saklasa falan aklına böyle bişey mi gelirdi :sm_confused: merak ettimde....

çok uyguna almışsın tatlişim yerimseniben burda tanesi 5 lira migrosta yerimseniben
pahalı yaw demek bende normal züccaciyecilere bakayım CADIARZU

Gördüğüm ilk anda vurulduğum dondurma kaseleri, hem dondurma hem sütlü tatlılarım için kullanıcam

sulfat heps çok hoş ama ben bunlara bayıldım yemekteyizprogramında gördüm aradım bulamadım güle güle kullan cnm cicimm

eyy gibi nirde bende o hacı dede??? yarasın kuzum güle güle kulllann

+ olanlar arkadaş listende yer alanlar hayatım

oyy bende şimdi öğrendimmm

KIZLAR NİKAH ŞEKERLERİMMMMMMMMMMMMMMMMMM

BAYILDIM

sulfat heps çok hoş ama ben bunlara bayıldım yemekteyizprogramında gördüm aradım bulamadım güle güle kullan cnm cicimm

Anaaaam bunlar da mı çıktı yemekteyiz de, herşey ilk orda görülüyor :roflol: Teşekkür ederim canım.Nihayet beğenip aldığım yemek takımımı ekledim önceki sayfalarda gördün mü?

Hemşom dedeyi anlatıp kaçtın nerdesin sen yaa, parayı mı harcıyorsun :roflol:

sülfat reklam arasında yazıyım hemen sana dedim arkadaşım,

Nihalenin aynısından annemde almış bana sonra nescafe bardakların var bende onların takımı var hani mutfak önlüğü eldiveni elbezisi vs. gibi sende gördüm ilk defa bardaklarını bi bakıyım piyasada varmış madem alayım takım olsun kuşum.

Tepsinle kaselerin ve yeşiillik bıçağın bile çok cücelllll çiçeğimm..

Allah mutlu günlerinde kullanmayı nasip etsinn

Aaaa fincanların mutfak takımı da mı var. Vala böyle kaşıklı filan 2 kişilik hoşuma gitti, yoksa almazdım başka fincan. Amiiiiin canım, teşekkür ederim Şeniz

benim neden böle bi dedem yok ki [/COLOR]
Benim dedem seninde deden olsunmu ki ama çok torunu var kaydirigubbakcemile3
Allahım benim niye hacı dedem yok :çok üzgünüm: Hacı nine de olur ama :roflol: Çok sevindim canım yaaa, güle güle harca
Saol hemşom Şeniz Walla dedecim saolsun yerimseniben
Ama seninde arkidişlerin var :dilcikar:
bizim böyle bir hacı dedemiz olmadı kii
yarasın anacımmŞeniz
Seninde teyzen var :dilcikar: saol canım :1hug:
BETA cok sevındım adına ne guzl yaa tam zamnında yetsmış allah razı olsun

orıflame kokusu kalııcıda deıl 212 sexy alın super
Walla öyle oldu böcükümm :1hug:
Betacım kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş canım ne iyi gelmiştir o para varya bereketli olsun arkadaşım
Aynen öyle pashminam Dün gece parasız ben napıcam diye düşünmekten uyuyamadım resmen senağlama
Lahanammm Şeniz Seni üzmedim inşallah :1no2: Allah dedemi annanemi başımızdan eksik etmesin..:Saruboceq: Dedem saolsun durumu iyi elinden geldiğince yardımcı olur.Anneme sormuş eksiği varsa alayım ben demiş.Sonra geldi baana verdi bi eksiğini alırsın dedi Şeniz
Çok iyi oldu..
Allah senin dedeciğinidee nur içinde yatırsın canımm :Saruboceq:

Hemşom dedeyi anlatıp kaçtın nerdesin sen yaa, parayı mı harcıyorsun :roflol:

bencedee parayı bulduu wınnnnnn

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 yok kız daha param duruyor.Avizelerimizi alırız.Mutfak masam yok onu halledicem parayla..:teytey:

Dedecim hala bizde..
Bide aşkomda bizdeydi yeni gitti.Yarın iş için istanbulaa gidecekk aşkom yaa senağlama
Ama cuma akşamı gelecek :asigim: Şimdiden özledim.Ama burçiş kesin beni döver bunu duyunca :1ninca:

Bu arada unutmadan geçmişe söylee bi baktımm...

Burçişimm davetiyenn sizin gibii şekermii şeker,tatlımı tatlııı :asigim:
Tam sizlik bi davetiye olmuş içindeki yazıda aşk kokuyorr :asigim:
Allah oğlunuzun sünnet kartlarınıda göstersinn :Saruboceq:

Hayatımm o nikah şekerleri ne öylee yaa bittimm :lepi:
Banada kelebekliden yollasana :jeyyar:
Bu arada atma kendini köprülerden hepimiz öyleyiz inan canım sadece bol bol dua et ummadığın yerden paragelebülürr kaydirigubbakcemile3

Hemşomm yemek takımın ne kadar değüşükk..Kimsede görmedim böyle takım yerimseniben Süper yemeklerr yaparsınn ikram edersin inşallahh :Saruboceq:
Diğer aldıklarınıda iyi günlerde kullan dondurma kaselerin çok cüzell :asigim:

oveg canım gelinliğin beyazı veya kırık beyazı daha güzel durur bu sararmış gibi sanki ama model olarak çok zarif yerimseniben

Mandilin ve blackcimm nerelerdesiniz siz yafs özlemiştim Şeniz
Mandilincim sende işlerini epeyce hafifletmişsin yerimseniben

Parpalım toprağımm Şeniz Davetiyeni eklemişsin göremedim bide beni sormuşunn canım benimm :1hug: Hayırlı olsun davetiyeniz a.s.

Yaa kızlar unuttuğum varsa affolaa :uhm:

ayy kızlarrr benim aşkımında gelmesine 60 saat sonra allahın izniyle yanımda kollarımda olacak....
geçse şu saatlerr....

bence boşuna masraf yapma
böyle nikahlarda olmuyor
ha bütçem iyi diyorsan düğün yapacağın yerde buna elverişli ise her masaya kişi sayısı kadar koyun daha önceden onlarda giderken alır

bana kalırsa nikah şekerine gerek yok ama yakınımz teyzelerimiz halalarımıza felan düğünden hatıra düğünün anısına birşeyler vermek istiyorum.sırf yakınlar için özel ve güzel birşeyden 50 tane alsam çok bişi de tutmaz sanırım.

oyyyyy çok sevindim canım güle güle kullan.benimde rahmetli dedem öyleydi her ay maaşını elime bırakırdı lazım olur diye senağlama keşke yanımda olsaydı da bu mutlu günlerimi de görebilseydi senağlama

benimde pek birşeyim kalmamış kızlar alınacak olarak ama işte 1300 lirayı buluyor oda. haziran ayında almam lazım bu ay ki bütün param pikelere gidecek para lazım para para

sulfat şekerim cicilerin hayırlı olsun güle güle kullan.
kızlar buarada perde muhabbeti olmuştu daha önce yazmayı unutmuştum.kim nereye perde yaptırıyorda çok tutuyor kaçırdım ben ? biz hesap çıkarttık bir yer 650, taç ve linenste 1000 lira fiyat çıkardılar. hepsi katlamalı ve storlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…