Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biz aynı kattayız canım. yanyana kapılar inşallah ömür boyu hem iyi bir komşu hemde iyi bir anne kız oluruz... kayınvaliden maaşallah toplamış gelinleri yanına ne güzel... ben daha ilk gelinim :)

Evet değişik bi takım az aramadım onu ben :roflol:, teşekkür ederim bitanem :1hug:
Sen supla alıcakmısın yemek takımına :uhm:
Nasıl bi supla alsanki fisfisfis Yafs yaldızlıymış takımın ama çorba tencereni çok beğendim ben cin alinin lambasını andırdı ilk baktığım diğerleri açılmadı benneyaptımki yarıda kaldı senağlama

Cin ali haaa kaydirigubbakcemile3 Hayatım da şekerlik dedi. Ama açılsın banane hepsini gör :çok üzgünüm: Canım normal yuvarlak supla koydular altına süper oldu. Çizgileri siyah ve lame ama lame kısmı ışığın açısına göre dore gibi de duruyor. Orda siyah suplayla kullanıldı bayıldım. Ben de mi siyah alsam. ıstiyorum supla ma aen son herşeyim bitsin ne kadar param kalırsa o kadar supla :roflol:

biz aynı kattayız canım. yanyana kapılar inşallah ömür boyu hem iyi bir komşu hemde iyi bir anne kız oluruz... kayınvaliden maaşallah toplamış gelinleri yanına ne güzel... ben daha ilk gelinim :)
Evet canım bütün gelinler toplandık kaydirigubbakcemile3 Bi büyük gelin yok oda görev nedeniyle eskişehirdeler..Eltilerim çok iyi şimdi.Kayınvalide de iyi.İlerde ne olur bilmem :1ninca: Ama sen iyi olduktan sonra problem çıkacağını sanmıyorum.Sonuçta hiç kızı yok bizleri kızları olarak görüyor :1hug:

bende şimdii tamm siyah suplayla bunlar süper olur dicektimm.Hakketen harika olur yerimseniben Banada ikram edicekmisin bunlarla yoksam gelmem bak :dilcikar:

öyle tabi canım inşallah herşey güzel olur. herşey insanın kendinde başlar karşımızda ki insanın iyi olmasını güzel davranmasını istiyorsak önce biz öyle davranmalıyız. ayyyy görümcenin olmadığını bilmiyordum kayınvaliden şimdi sizlere kızımda kızım diyordur :) senin eşinden başka bekar var mı peki birde görevde ki eltinde yanınızda olsaydı kesin o kiracı çıkardı binanızdan

bende şimdii tamm siyah suplayla bunlar süper olur dicektimm.Hakketen harika olur yerimseniben Banada ikram edicekmisin bunlarla yoksam gelmem bak :dilcikar:

Sen gel bu topiğe eklediğim her tabak çanağı tek tek kullandırırım sana :roflol: Dondurma kaselerinde dondurma ikram ederim. Çay setlerinde çaylar...... bu liste böyle uzar ve sen sonunda çatlarsın :roflol::roflol::roflol:

Evet kızlarım diyor zaten kaydirigubbakcemile3 Maşallah kız gibide çeyiz veriyor oğlanlara özeniyor çok Görümcem yok.4 kardeşler nişanlım.benimki 3 numara tek bekar kalan.Diğerleri evli bekar erkek kalmıyor.En büyük elti benden 4 yaş büyük ben 26 yaşındayım en küçük kaynımın hanımı benle aynı yaşta.Büyük kaynımın hanımı benden 4 yaş küçük.Pek yaş farkıda yok aramızda yerimseniben Büyük elti uzakta olduğu için onun evinde kayınvalide oturuyor kayınvalideler kendi evlerini kiraya verdiler yerimseniben Kiracı hasar vermesin diye :1closedeyes:

Sen sonrada kirlettiğim herşeyi bana yıkatırsında hemşom bak bana börekler çöreklerde açar dimi yerimseniben Kayınvalidene yaptın bende istiyorum Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3

Sen sonrada kirlettiğim herşeyi bana yıkatırsında hemşom bak bana börekler çöreklerde açar dimi yerimseniben Kayınvalidene yaptın bende istiyorum Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3

Ayyyy ben sana bulaşık yıkatırmıyım hiç, makineyi boşuna mı aldık. Dedim ya buraya eklenen herşeyi geldiğinde kullancaz. Onu da kullancaz iştekaydirigubbakcemile3 Yemek yapmayı bilmem ama tatlı ve hamur işi süpeeeer yaptığım söylenir. Sen gel ben sana her çeşit tatlı yaparım ama yemekler senden :roflol: Burciş sen de gelcektin yaa yemekleri sen de yaparsın, Betaya yardım :roflol:

kıs büyük eltin senden 4 yaş büyük mü küçük mü büyük sanırım :) aranızda fazla yaş farkının olmaması ne güzel hepiniz bacı gibi geçinirsiniz delikafadulden

Ben bu defa gerçekten kaçayım, yoksa sabah uyanamayınca annem yine söylencek gece yarılarına kadar ne yapıyorsun o bilgisayar başında diye kaydirigubbakcemile3 Yarın görüşmek üzere

kızlar ben kaçıyorum..muhabbet için sağolun gündüz pek giremiyorum ben ama geceleri burdayım gece kuşu olarak muhahahahahaha... sulfat canım şu oturmayı fthlerle beraber yapsak hepiniz öptüm kızlar rüyanızda kocişlerinizi görün... ben zaten çok özledim... senağlama yastığını koklayıp duruyorum senağlama

Tamam hepsini tek tek kullanalımm kaydirigubbakcemile3 Yemekleri ben yaparım bulaşıkları ellemem kaydirigubbakcemile3

kıs büyük eltin senden 4 yaş büyük mü küçük mü büyük sanırım :) aranızda fazla yaş farkının olmaması ne güzel hepiniz bacı gibi geçinirsiniz delikafadulden
4 yaş büyük canım yerimseniben İnşallah bacı gibide kavga etmeyiz kaydirigubbakcemile3
Ben bu defa gerçekten kaçayım, yoksa sabah uyanamayınca annem yine söylencek gece yarılarına kadar ne yapıyorsun o bilgisayar başında diye kaydirigubbakcemile3 Yarın görüşmek üzere

ee kacınn bakalımm bende kaçimm

İyi gecelerr Fto cumm ve sulfomm Şeniz :a015:

Benimkide yarın istanbullara gidiyorr senağlama Şimdiden özledim walla senağlama
Öff Allah sizlere sabır versin valla ne diyim.Sizlerinki tam kavuşma olacak :1hug:

ballişkom benimmm ..beni de merak edermiş oy oy kıyamam:CüvCüv: ya sayfa acıkta kalmış bende pc nin basından kalkmıştım ..davetiyeni gordum kuşumm cok ciiciiiii ve cokta uygun..simdik soliver bakayım bana..
nereden aldın...internet adresi varmı...biz daha karaa veremedik ucuz birsey istiyorum sonuçta saklamıyoo cogu kimse..

karalahana ..bizde de aynı duurm var krizi bahane edip ne zamn yaptılar ne de kaç aydır maaş odediler..banka matikler bile hikaye oldu...elimize bile gecmedi kartlar...:senağlamasenağlamasenağlama

sülfat tabakların cokkkkkk hoşuma gitti gule gule kullannn...
betam yaa perdelerin resmini ekledin dimi ama ben goremdimm(((((( ayakkabıları almadın mıı yineeee
hade ben kaçtım kızlar optum hepiniziiiiii

Benimkide yarın istanbullara gidiyorr senağlama Şimdiden özledim walla senağlama
Öff Allah sizlere sabır versin valla ne diyim.Sizlerinki tam kavuşma olacak :1hug:

aynen öyle canım yarime kavuşacağım bu seferde aile hasreti başlayacak senağlama allahım dayanma gücü versin... allah sizi de kavuştursun canım:1hug:

Günaydın kızlar betacım benim davetiyem değil sadece beğendiğim bişiydi onu paylaşmak istedim seninde perdelerin hayırlı olsun güzel günlerde inşlh evi gösteren perdelerdir zaten unutma eminin çokta güzel olmuştur burcuuuuu allah kavuştursun kuzum inşlh tez zamanda az kaldı bu hafta geçsinki biran önce öbür hafta benim aşkım askerden gelsin allahın izniyle sağ salim çok heyecan var 5 aydır kokusunu duyamıyosun gözlerine bakamıyosun ama sabır sabır sabır az kaldı pnr sen aklıma geliyosun hemen seninde şafak azaldı inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…