Az kalmışş burçişimm :teselli: Heyecan durumları nasıl ?
çokkk heycanlıyım kuzucuğummm:sm_cool:
ayy düşünsene 3 ay kokusuna hasret kalmışımmm
düşünsene sarılışını unutmuşum
yeşil gözleri hayal olmuş rüyalarımda....:asigim:
ay ben heycanlı olmıyımda kim olsun kuzumm
dünya boş bir kere nefesini duyayım yeter.... :asigim:
ayyyy canım ya inşallah hayırla kavuşursunuz.gözbebişin sağ salim gelir inşallah. bende hayatıma anlam veren muhterem şahsiyetin gelişini böyle bekliyorum senağlama inşallah bende bu ay sonu sürpriz yapıp ankaraya yanına gideceğim. kasım ayında sürpriz yapıp gitmiştim dünyalar onun olmuştu tabi bende onu öyle görünce benimde oldu laelaelaelaelae
ahhh güzelim ahh bilmem mi o kavuşmalarııı:1rolleyes:
ay komik bir şey anlatayım da gülün :roflol: gerçi yaşarkenki kadar komik anlatılır mı bilmem de
geçen gelişinde aşkım içeri girdi ben heycanlandım falan böyle....
bir şey diyemedim eee yolculuk nasıl geçti dedim. aşkımda garip garip bakıp
boşver şimdi yolculuğu molculuğu gel sarılalım demez miiii :roflol::roflol::roflol: ay karnıma ağrılar girmiştii :roflol::roflol::roflol:
komikmiş dimi müebbetsevdammmhihoyyyt
ayy aklıma geldikçe gülüyorum
şimdi bu gelişinde sırf espri olsun diye söyliycem aşkım yolculuk nasıl geçti diyesırnaşık şey
ayy bu kızda taktı yolculuğa diyecekk:roflol:
hahahahahahahaha kesinlikleya aşkım ne yolculuğu soruyorsun her gelmemde derse şaşırmam
bende sürpriz yapıp ankaraya gittiğimde nişanlımı arkadaşlarım zorla aştiye getirmişlerdi dayımız geliyor onu almaya gidelim senin arabayla diye. aşti de de arabadan inmemişti tabi ben aşti kapısından çıkıp ona bakınca aşkım benim bi an neye uğradığını şaşırdı bi 20-30 saniye öyle yüzüme bakakaldı ve bi anda koşup yanıma geldi :asigim: evlerine geldiğimizde de banyoda elimi felan yıkıyordum kapının önünde durup durup bana bakıyor ve sen delisin habersizce çık gel tövbe tövbe diyorduayyyy bi an o günlere gittim kıs bende :çok üzgünüm:
seninkide çok tatlı olmuş kuzum yaaa:1rolleyes:
tam süpriz yapmışsın adama
işşte ömrün boyunca onun o 30 saniyedeki bakışlarını unutmazsın
mıh gibi işlenr aklınaaa:1hug:
allah bozmasın mutluluklarımızı :Saruboceq:
Allahh büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin yarabbimm :Saruboceq:
bana kalırsa nikah şekerine gerek yok ama yakınımz teyzelerimiz halalarımıza felan düğünden hatıra düğünün anısına birşeyler vermek istiyorum.sırf yakınlar için özel ve güzel birşeyden 50 tane alsam çok bişi de tutmaz sanırım.
oyyyyy çok sevindim canım güle güle kullan.benimde rahmetli dedem öyleydi her ay maaşını elime bırakırdı lazım olur diye senağlama keşke yanımda olsaydı da bu mutlu günlerimi de görebilseydi senağlama
benimde pek birşeyim kalmamış kızlar alınacak olarak ama işte 1300 lirayı buluyor oda. haziran ayında almam lazım bu ay ki bütün param pikelere gidecek para lazım para para
sulfat şekerim cicilerin hayırlı olsun güle güle kullan.
kızlar buarada perde muhabbeti olmuştu daha önce yazmayı unutmuştum.kim nereye perde yaptırıyorda çok tutuyor kaçırdım ben ? biz hesap çıkarttık bir yer 650, taç ve linenste 1000 lira fiyat çıkardılar. hepsi katlamalı ve storlu.
çokkk heycanlıyım kuzucuğummm:sm_cool:
ayy düşünsene 3 ay kokusuna hasret kalmışımmm
düşünsene sarılışını unutmuşum
yeşil gözleri hayal olmuş rüyalarımda....:asigim:
ay ben heycanlı olmıyımda kim olsun kuzumm
dünya boş bir kere nefesini duyayım yeter.... :asigim:
Walla ilaç gibi geldi
Perde konusunda benimkiler brillant+taç
Salon + yatak odası =1000 TL oturma odası+mutfak = 800 TL tuttu.
Oturma odamın perdesine bittimm :asigim: Salonum sade ve zarif oldu.Ama oturma odam şıkır şıkır :teytey:
amin canım amin.allah hayırlı eylesin canım. biz daha sipariş vermedik ama modeller arasında çok kaldım.birde mutfağıma ip perde düşünüyorum acaba nasıl olur onu bilmiyorum. -tatlicadiarzu-
Benim bütün perdelerim pullu oldu kaydirigubbakcemile3 Mutfağıma storlu istedim ama müsait değildi storluya dolabım var birazda büyük geldiği için çıkıntı oluşturdu.Storlu olmaz dedi perdeci.Ee hadi dedim yatak odası storlu olsun oda olmadı bu seferde dolap engelledi.ASlında salona yaptırabilirdim ama storlular pek kullanışlı olmuyor.Abimlerde var yıkarken sürekli metallari çıkar yıka sonra tekrar tak çok zor uğraşamam dedim vazgeçtim.
Göstereyimmi perdelerimi :asigim:
Walla ilaç gibi geldi
Perde konusunda benimkiler brillant+taç
Salon + yatak odası =1000 TL oturma odası+mutfak = 800 TL tuttu.
Oturma odamın perdesine bittimm :asigim: Salonum sade ve zarif oldu.Ama oturma odam şıkır şıkır :teytey:
ayyy canımm yaa :1hug: Siz ayrı kala kala şair olmuşsunuzz kaydirigubbakcemile3 Az kaldı burçişimm yerimseniben
vayyy vayyy vayyy cadı seni ev döşenmeye başlanmış göstermiyor da bize. :)))) şaka bir yana canım hayırlı olsun güle güle kullan. çok hoş görünüyorlar.o kenar fonunu ben yaptırmayı düşünmüyorum ama aşkım yaptıralım diyor :S yatak odanı ve mutfağı da bekliyorussss
kızlar birde ben puanlama yapamıyorum bazen nedendir sizce
canım yakın tarihde puan vermek istediğin kişiye verdiysen yeniden verebilmen için araya 20 kişi girmesi lazım. yani 20 farklı kişiye verince tekrar aynı kişiye verebiirsin...
Ok bi ara eklerim onlarıda yerimseniben Beğenmene sevindimm canım :1hug:vayyy vayyy vayyy cadı seni ev döşenmeye başlanmış göstermiyor da bize. :)))) şaka bir yana canım hayırlı olsun güle güle kullan. çok hoş görünüyorlar.o kenar fonunu ben yaptırmayı düşünmüyorum ama aşkım yaptıralım diyor :S yatak odanı ve mutfağı da bekliyorussss
kızlar birde ben puanlama yapamıyorum bazen nedendir sizce
betam şhsen ben salonunkine vuruldum çokkk zarif olmuşşş çokkk beğendim. oturma odasınınkininde üst kısmı çok değişik güzel ama oturma odasına biraz daha spor bir şeyler tercih etseydin keşke... koltukların gayet spor çünkü...
allah can sağlığıyla kullanmak nasip etsin... sen bir zahmet birde fiyatlarını yaz ben yarın okurum şimcik çok uykum geldde..:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?