Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Az kalmışş burçişimm :teselli: Heyecan durumları nasıl ?

çokkk heycanlıyım kuzucuğummm:sm_cool:
ayy düşünsene 3 ay kokusuna hasret kalmışımmm
düşünsene sarılışını unutmuşum
yeşil gözleri hayal olmuş rüyalarımda....:asigim:
ay ben heycanlı olmıyımda kim olsun kuzumm
dünya boş bir kere nefesini duyayım yeter.... :asigim:

ayyyy canım ya inşallah hayırla kavuşursunuz.gözbebişin sağ salim gelir inşallah. bende hayatıma anlam veren muhterem şahsiyetin gelişini böyle bekliyorum senağlama inşallah bende bu ay sonu sürpriz yapıp ankaraya yanına gideceğim. kasım ayında sürpriz yapıp gitmiştim dünyalar onun olmuştu tabi bende onu öyle görünce benimde oldu laelaelaelaelae

ahhh güzelim ahh bilmem mi o kavuşmalarııı:1rolleyes:

ay komik bir şey anlatayım da gülün :roflol: gerçi yaşarkenki kadar komik anlatılır mı bilmem de

geçen gelişinde aşkım içeri girdi ben heycanlandım falan böyle....
bir şey diyemedim eee yolculuk nasıl geçti dedim. aşkımda garip garip bakıp
boşver şimdi yolculuğu molculuğu gel sarılalım demez miiii :roflol::roflol::roflol: ay karnıma ağrılar girmiştii :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 muhahahahahahaha aşkının aklında yolculuktan eser bile kalmamış kız allahtan ne yolculuğu burcum o nerden çıktı demedi delikafadulden delikafadulden delikafadulden

komikmiş dimi müebbetsevdammmhihoyyyt
ayy aklıma geldikçe gülüyorum
şimdi bu gelişinde sırf espri olsun diye söyliycem aşkım yolculuk nasıl geçti diyesırnaşık şey
ayy bu kızda taktı yolculuğa diyecekk:roflol:

hahahahahahahaha kesinlikle ya aşkım ne yolculuğu soruyorsun her gelmemde derse şaşırmam

bende sürpriz yapıp ankaraya gittiğimde nişanlımı arkadaşlarım zorla aştiye getirmişlerdi dayımız geliyor onu almaya gidelim senin arabayla diye. aşti de de arabadan inmemişti tabi ben aşti kapısından çıkıp ona bakınca aşkım benim bi an neye uğradığını şaşırdı bi 20-30 saniye öyle yüzüme bakakaldı ve bi anda koşup yanıma geldi :asigim: evlerine geldiğimizde de banyoda elimi felan yıkıyordum kapının önünde durup durup bana bakıyor ve sen delisin habersizce çık gel tövbe tövbe diyordu ayyyy bi an o günlere gittim kıs bende :çok üzgünüm:

seninkide çok tatlı olmuş kuzum yaaa:1rolleyes:
tam süpriz yapmışsın adama
işşte ömrün boyunca onun o 30 saniyedeki bakışlarını unutmazsın
mıh gibi işlenr aklınaaa:1hug:
allah bozmasın mutluluklarımızı :Saruboceq:

sağol canım benim. evet diyorum zaten o zaman ki gibi bakmıyorsun hiç sırf o bakışlar için yine delilik yapacam diye ama bunda daha zorunu yapmam lazım. iyice şok olmalı :))

amin canım inşallah. Allahım yuvamız olunca böyle sevgi ve mutluluk doldursun içine...

Allahh büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin yarabbimm :Saruboceq:
Walla ilaç gibi geldi

Perde konusunda benimkiler brillant+taç
Salon + yatak odası =1000 TL oturma odası+mutfak = 800 TL tuttu.
Oturma odamın perdesine bittimm :asigim: Salonum sade ve zarif oldu.Ama oturma odam şıkır şıkır :teytey:

ayyy canımm yaa :1hug: Siz ayrı kala kala şair olmuşsunuzz kaydirigubbakcemile3 Az kaldı burçişimm yerimseniben

amin canım amin.allah hayırlı eylesin canım. biz daha sipariş vermedik ama modeller arasında çok kaldım.birde mutfağıma ip perde düşünüyorum acaba nasıl olur onu bilmiyorum. -tatlicadiarzu-

amin canım amin.allah hayırlı eylesin canım. biz daha sipariş vermedik ama modeller arasında çok kaldım.birde mutfağıma ip perde düşünüyorum acaba nasıl olur onu bilmiyorum. -tatlicadiarzu-

Benim bütün perdelerim pullu oldu kaydirigubbakcemile3 Mutfağıma storlu istedim ama müsait değildi storluya dolabım var birazda büyük geldiği için çıkıntı oluşturdu.Storlu olmaz dedi perdeci.Ee hadi dedim yatak odası storlu olsun oda olmadı bu seferde dolap engelledi.ASlında salona yaptırabilirdim ama storlular pek kullanışlı olmuyor.Abimlerde var yıkarken sürekli metallari çıkar yıka sonra tekrar tak çok zor uğraşamam dedim vazgeçtim.

Göstereyimmi perdelerimi :asigim:

storlular öyle ama perde düğmesi takmaktan kolaydır diye düşünüyorum canım. göster bakalım cadı hem ftosu var hemde eklemiyor :1closedeyes:

ahh kuzum bizim tanışma sebebimiz şiir...
biz şiir insanıyız bakma size yansıtmıyorum yerimseniben
bizim gündelik mesajlaşmalarımız bie kafiyelidir aşkımla :roflol:

vayyy vayyy vayyy cadı seni ev döşenmeye başlanmış göstermiyor da bize. :)))) şaka bir yana canım hayırlı olsun güle güle kullan. çok hoş görünüyorlar.o kenar fonunu ben yaptırmayı düşünmüyorum ama aşkım yaptıralım diyor :S yatak odanı ve mutfağı da bekliyorussss

kızlar birde ben puanlama yapamıyorum bazen nedendir sizce

betam şhsen ben salonunkine vuruldum çokkk zarif olmuşşş çokkk beğendim. oturma odasınınkininde üst kısmı çok değişik güzel ama oturma odasına biraz daha spor bir şeyler tercih etseydin keşke... koltukların gayet spor çünkü...
allah can sağlığıyla kullanmak nasip etsin... sen bir zahmet birde fiyatlarını yaz ben yarın okurum şimcik çok uykum geldde..:)))))

canım yakın tarihde puan vermek istediğin kişiye verdiysen yeniden verebilmen için araya 20 kişi girmesi lazım. yani 20 farklı kişiye verince tekrar aynı kişiye verebiirsin...

Ok bi ara eklerim onlarıda yerimseniben Beğenmene sevindimm canım :1hug:
Walla oturma odasına daha canlı şık bişe olsun dedi annem ile kayınvalidem bende peki dedim bunları seçtim kaydirigubbakcemile3

Salon koltuklarım sade çok ondan perdeyi pek boncuklu cıncıklı istemedim.Ama oturma odası annemler şıkır şıkır olsun dediler bende böyle bişe yaptırdım ama yakından çok canlı duruyorr yerimseniben üst kısmının uçlarında boncuklar var..Diğer yerler klasik spor bu biraz şatafatlı olsun dimi hep burda oturucam sonuçta kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…