Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydııınnnnnnlarr herkeseee minnoşlarım

herkes yeni cicisini güle güle kullansın

oveg gelinlik çok hoş cnm çok beğendim
sinay kaselerde çok cici bende beğenmiştim aynısından alamamıştım yanımda para yoktu
kız arsima o bitarafı kahve bitarafı krem gösteren halllıyı çok orj buldum yevrııımmm
burcuşum özgem kocişin sözü ne cici yazmış ölee şimdiden hayırlı olur inş diyorum cnmcım

bu arada bizde nişanlımla aramızda karar aldık askerliği beklemiyoruz kızlar aallahda kısmet ederse 2011 yazında düğünü düşünyüoruz..eşyalarıda ekimde abisinin düğünü var o bitsin hemen almaya başlıycazki borçlar bitsinn

ay bende güya yakın bi zamanmış gibi haber veriyorum 2011 düğün yapcaz diye-tatlicadiarzu-

tobicim hadi hayırlı olsun, sayılı günler çabuk geçermiş canım.

Tobicim hayırlı olsun cnm sayılı gün çabuk gecer

ayyy inşş yaaa geçsinnn hemencecik hem istanbul hem ankarada düğünüm olcak snaırım ee gelirsiniz artık sizler için iki düğün yapıyorum..kendim için bişi istiyosam namerdimsırnaşık şey:roflol:

Günaydın kızlarr...

Sülfat dondurma kaplarına bayıldım yine rengarenk almışsın sırnaşık şey
oveg gelinlik eklemiş sanırım ben göremedim

mandilin ben yeşillik bıçağının kırmızısını aldım koçtaştan

koçtaşta fiyatı nedir tatlım? bizim komşu bize almış pazardan 1.5 liraya migrosta 8 liraymışta boşa para vermeyin pazardan alın yani

günaydın kızlar
sulfat aldıkların hayırlı olsun cnm
tobi hayırlı olsun tarihiniz hiç üzülme.Ben çok karışığım acaba düğün işinde acele etmesemiydim diye.ışim kesin olmadan para kazanmadan bu yola girdim ve gerçekten çok sıkıntılı ama uzaklık var diye daha fazla bekleyemedim napıyım.Hiç üzülme zaman çok diye geçer emin ol herşey tam olduktan sonra gerisi kolay gelir.

bugun çok duygusalım kızlar ya askerime şiirler yolladım çok özledimmm

oy canım
sabret az kaldı

bizde dore ve lame bunu düşünmüştük
sonra bu herkes iki tane alır şeysi geldi aklımıza direk lame yaptık

tabı bee boşver hayrlısı olsun ben 2015 desem yerıdır:roflol: kendım ıcın

arsıma hanı resımler

1,5 iyimiş valla koçtaşta nekadardı hatırlamıyorum ama 1,5 değildi yani

ovegım hayırlısı böyleymiş demekki üzülme kuşum
minik yaw seninde bayağ varmış zor ama napalım bekliycez artık

böcuk kız ahanda buraya yazıyorum sen bırak 2015 i falan....2 seneye kalmaz biz yollarız seniii...2010 nişan 2011 düğün en fazla:smiley-cool:

görür görmez vurulduğm aşık olduğumm nişanlımın hergün başının etiğini yediğim ama babama pahalıdır diye bi türlü sölemediğim ama kafayada koymuş olduğum yatak odsı takımı arkadaşlar..

fiyatını bilen varmı acepdelikafadulden

Son düzenleme:

evt benim aşkım 2011 de askere gidecek döndüğünde düşünüyoruz...
kısa dönemi kaldırırlarsa hemende gidebilir tabi :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…