cnm doğtaşta tanıdık var ordakı rakmlar 7-8 bın zaten am abence pahalı cnm benımkı 3000 di mesela ytak baza ıcınde
ama aynasınıdesenlıler pahalıydı bıras daha
bi beşiktaşlı çift daha hihoyyytesmy cim valla toz konusunda katılıyorum ama illaki bi yeri süper olsa biyerinde bişi oluyo işde ama ben snein takımının fotosunu görmüştüm gayet gzl..bende beyaz hiç düşünmüyodum ama nişanlımla beşiktaşlı olarakk eee böle bişi almalıyız dedik...ohh ferah ferah:icecream:
kızlar şu an şok oldum :1shok: bütün doğtaşları aradım ankara ge:1shok:neli ve ürün yok
merkezini aradım bende ürün 1 ay içinde dağıtılcakmış..arkadaş bakmış ama dedim belki maket olarak konulmuş olabilir dedi
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok önce çıkan bi modeli sordum ücreti 5247 ytl bunun ücretini düşünebiliyomuusnuz ve nu özel serii en az 7000 var bunundelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
pazardan 1 liraya aldığım nihalem
Sebze bıçağım
Kocişimle bana nescafe fincanları
Üstü cam ahşap tepsim
Gördüğüm ilk anda vurulduğum dondurma kaseleri, hem dondurma hem sütlü tatlılarım için kullanıcam
benim değil onlar bacı sulfatın hatlar yine karıştıkaydirigubbakcemile3günaydııınnnnnnlarr herkeseee minnoşlarım
sinay kaselerde çok cici bende beğenmiştim aynısından alamamıştım yanımda para yoktu
bu durumda pembe parfüme gerek kalmadı kırmızı alman lazım kırmızıda bende yok ohh beee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ve cicişlerim
takı askılığı (pembe demiştim ama kirlenince nası yıkanır diye kırmızı almış annem bide askılar belli deil resim)
ekmek sepetim
bunuda banyoya havlu için almış aldıktan sonra büyüğünü görmüş alıp almamakta kararsız kalmış ve almamış :)
bidaha gidince alacak o banyoya havlu için buda mutfağa elbezi için
daha önceden aldığım gömleklerden
akrabalar için çam sakızı çoban armağanı mini bohçalar yaptık karışmasınlar diye isim yazacağız bunlara (kalpler ikiye katlanıyor)
arkadaş listende olanlar şekerimm yerimseniben
uyyyyyyiiii kızma daaaaaa:tomato: yettim gayriii
söyle gurbannn Şeniz
Allah iyiliğini versin koptum yine :roflol: Sen benim yemek takımımı beğenmedin mi :çok üzgünüm:
fılmın ısmını bılmyıom
hanı nıkah sekerı çalmak ıcn bı şapka takıyo cıkarıo sonra tekrar tekrar sıraya gırıp alıyo evde gıdıyo dıoya yenı işim nıkah sekerıkaydirigubbakcemile3 kk olarak herkesın alacağını ben alabılırım:jeyyar:
ben onun nikahına asla gitmem :dilcikar:
gelmem :) gelemem sırnaşık şey
çünküüüüüüüü ben 14.06.2009 tarihinde evleniyorum[/COLOR]
bizimde öyle olacak
nerede yapıosunuz kuzum
onlar senin arkadaşın
ayyyy bayıldım yaaaaa:asigim: güle güle mutlulukla dağıtın inş.:Saruboceq:
kargo servisi var mı?:çok üzgünüm:
Ayyy şimdi arsimanın alıntısında gördüm hayatım sen çorba tencerisine diyon şekerlik gibi :roflol: Kız burda öyle çıkmıştır baya büyük bişey
Arsima maşallah hepsi çok güzel, özellikle takı askın :lepi: Demekki 1 ay sonra bizim salonda da böyle herşey dökülmüş olcak kaydirigubbakcemile3 Kına da ne ikram ediceksiniz, kına ve çerez dışında merak ettim
Arsima halıların çok güzel özellikle yatak odası nereden aldın acaba???
[B]arsima canım hayırlı olsun bi tanem.herşey çk güzel.ben sandığın abayıldım zaten çok beğeniyorum öle şeyleri.sandığınızı yatak odasına tıkmayın.salon yada oturma odasında üzerine dekor yaparak çok harika bi hava katılabiliyr...
güle güle kullan canım..[/B]
arisma aldıkların çook cici.güle güle kullan cnm benim.
bu durumda pembe parfüme gerek kalmadı kırmızı alman lazım kırmızıda bende yok ohh beee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Nihale,sebze bıçağı,üstü cam ahşap tepsiden bende de var :dilcikar:dondurmalıklarımda var hemde kaşıklı ama benim ki porselen hıh:dilcikar: neyse yinede güzelmişler güle güle kullan benneyaptımki
benim değil onlar bacı sulfatın hatlar yine karıştıkaydirigubbakcemile3
3000tl nerden aldın Esmy??
bi beşiktaşlı çift daha hihoyyyt
çok pahalıymış ben veremem herhalde o kadar para :çok üzgünüm:
arisma aldıkların çook cici.güle güle kullan cnm benim.
esmy haklsın cnm işte oyüzden bende çok ama çok stresliyim en güzel geçirmemiz gereken zamanı maddi sıkıntı ile geçirmek istemiyorum.düşündükçe içim sıkılıyor.o yüzden işe girseydim öyle evlenseydim diyorum ama oda olmazdı istanbula gelin gidicem mecbur böyle olacaktı.düğünde takılanlarla idare ederiz diyordum ama ev alma planımız var sütünü nişanlımın ailesi tamamlarsa üstüne o parayı koyardık diye onuda ziyan etmek istemiyoruz.Bakalım hayırlsı ya allah ev kurtana yardım edermiş derder inş öyle olur.
Benim hiç param kalmamıştı yaa :uhm:
1000 TL kalmıştı onunda 800 TL sini perdelere verdim.200 TL side kredi kartının bi kısmını kapattım.
ışsizlik maaşımda bu ay bitti onuda diğer kartıma yatırdım.Anlıcan ccebimde 1 liram bile kalmamıştı..benneyaptımki
Bugün hacıdedecimm geldii ve çıkardı bana 1000 TL para verdi.Düğün öncesi bi eksiğini alırsın dedi..Ay çok mutlu oldumm hızırr gibi yetişti dedecimmmmm Şeniz
Babamda evin aksuarlarını ben alırım dedii içime bi ferahlık yerleşti :asigim:
bana sadece fincan seçeneğini sunmuşlardı
bizde kalabalığız söylemesi ayıp
bayramlarda baba tarafı bi kardeşte toplanılır bizler evlendikçe sıra bizede gelecekmiş öyle diyorlar
ve biz toplanınca toplam kaç oluyoruz yeni düğünlerle bi hesaplım
6,5 biz
9,5 amcamlar
4 amcamlar
4 halamlar
2 dedem babannem
vışşş
benim neden böle bi dedem yok ki
oh ya şükür çok sevindim ccanım benim...
dedeciğimi getirdin aklıma .benim melek dedemi.bir sene kadar oluyor kaybedeli.her zerremde tonlarca hakkı vardır nur içinde yatsın.neye sahipsek hepsi onun sayesinde..senağlamasenağlama
küçük bir örnek vereceğim ay aklıma getiridn yasenağlama
dört sene falan önce araba aldık. evde kimse bilmiyor kullanmayı ben öğrendim bamada bilmediği için bana kaldı doğal olarak.kardeşlerimin ehliyeti var ama kullanamıyorlar.
arabayı evin önüne park ederdim hep.her cama çıktığında tubacığım arabası var sizede alacağım derdi kardeşlererime..
gönül bolluğuna bakın kıslar darılmasınlar gönül koymasınlar diye hepimize isterdi almak.
o kadar ince düşünürdü...
nur içinde yatsın.
hepmizin ölmüşlerinin ruhuna fatiha kızlar inş...
sağol tatlım belkicez artık 18 mayısta belli olacakmış
burcu çok güzelllllll:nazar:
bu sayfadan sonrasına bakamadım kızlar
kusura bakmayınn
Şeniz
valla hatırlayamadım o filmi canem:uhm:
HAYATIM
Öldüm gülmekten yaaa.... kaydirigubbakcemile3 Bende nie merak etti acaba diyorum senağlama Hayır olsun rüyan... Çok şükür bi sorun yok artık hatta beyaz eşya bile aldık ortada yokken hihoyyyt Yaa ama bişi dicem aklıma geldi şimdi gerçkte böyle bişey olsa senden telefon saklasa falan aklına böyle bişey mi gelirdi :sm_confused: merak ettimde....
BA Y I L D I M
Hayatımm o nikah şekerleri ne öylee yaa bittimm :lepi:
Banada kelebekliden yollasana :jeyyar:
Bu arada atma kendini köprülerden hepimiz öyleyiz inan canım sadece bol bol dua et ummadığın yerden paragelebülürr kaydirigubbakcemile3
ayy kızlarrr benim aşkımında gelmesine 60 saat sonra allahın izniyle yanımda kollarımda olacak....
geçse şu saatlerr....
ahhh güzelim ahh bilmem mi o kavuşmalarııı:1rolleyes:
ay komik bir şey anlatayım da gülün :roflol: gerçi yaşarkenki kadar komik anlatılır mı bilmem de
geçen gelişinde aşkım içeri girdi ben heycanlandım falan böyle....
bir şey diyemedim eee yolculuk nasıl geçti dedim. aşkımda garip garip bakıp
boşver şimdi yolculuğu molculuğu gel sarılalım demez miiii :roflol::roflol::roflol: ay karnıma ağrılar girmiştii :roflol::roflol::roflol:
...........
HAYATIM NıKAH ŞEKERLERıN ÇOK CıCı BI TANIDIGIMZ YAPTIRMISTI AYNISINDAN AMA CNM HEPSININ FARKLI OLMASININ CESITIN COK OLMASININ DEZ AVANTAJI VAR şöyleki benımde kelebeklerımden 7-8 renk cesıdı vardı herkez her rengınden almak ıstıyor
gerçi ben 600 tane yaptırdım basına bırını koyduk nıkah da acayıp kalabalıktı yetmez dıye herkeze 1tane vermıs kısmeye tolerans gostermemıs eve geldık yarısı duruyor nerdeyse
yatak odası
ve cicişlerim
takı askılığı (pembe demiştim ama kirlenince nası yıkanır diye kırmızı almış annem bide askılar belli deil resim)
ekmek sepetim
bunuda banyoya havlu için almış aldıktan sonra büyüğünü görmüş alıp almamakta kararsız kalmış ve almamış :)
bidaha gidince alacak o banyoya havlu için buda mutfağa elbezi için
daha önceden aldığım gömleklerden
akrabalar için çam sakızı çoban armağanı mini bohçalar yaptık karışmasınlar diye isim yazacağız bunlara (kalpler ikiye katlanıyor)
kınada ikram edilecekler için tabak çatal :)
bohçalanmış çeyizlerim
ve sermayemin yattığı çeyiz sandığım
Arsima süper şeyler almışsın cnm bayıldım güle güle kullannn
kızlar bende doğtaştan aldım yatak odamı 2.600 tl'ye iyiki zamanında almışım geçen sene haziranda aldım ve taksidimde bitti
arsima,sulfatçım cicileriniz pek ciciymiş yafu
senin nikah kaçtaydı?
top secret canımnaniknanik
Kızlar sitenin ana sayfasına girince alttaki gibi yazı çıkıyor
arisma çok zevklisin canım
hepside çok güzelll
arsimaaa çok gzl aldıkalrın hepsini çok beğendim güle güle kullan cicim
buçuklar ne oluyo kız? çingene misiniz siz sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?