Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar günaydın. Siteye girilmiyor. Herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın.
Arsima halıların çok güzel özellikle yatak odası nereden aldın acaba???

bi beşiktaşlı çift daha hihoyyyt

çok pahalıymış ben veremem herhalde o kadar para :çok üzgünüm:

[B]arsima canım hayırlı olsun bi tanem.herşey çk güzel.ben sandığın abayıldım zaten çok beğeniyorum öle şeyleri.sandığınızı yatak odasına tıkmayın.salon yada oturma odasında üzerine dekor yaparak çok harika bi hava katılabiliyr...
güle güle kullan canım..[/B]

arisma aldıkların çook cici.güle güle kullan cnm benim.

esmy haklsın cnm işte oyüzden bende çok ama çok stresliyim en güzel geçirmemiz gereken zamanı maddi sıkıntı ile geçirmek istemiyorum.düşündükçe içim sıkılıyor.o yüzden işe girseydim öyle evlenseydim diyorum ama oda olmazdı istanbula gelin gidicem mecbur böyle olacaktı.düğünde takılanlarla idare ederiz diyordum ama ev alma planımız var sütünü nişanlımın ailesi tamamlarsa üstüne o parayı koyardık diye onuda ziyan etmek istemiyoruz.Bakalım hayırlsı ya allah ev kurtana yardım edermiş derder inş öyle olur.

Nihale,sebze bıçağı,üstü cam ahşap tepsiden bende de var :dilcikar:dondurmalıklarımda var hemde kaşıklı ama benim ki porselen hıh:dilcikar: neyse yinede güzelmişler güle güle kullan benneyaptımki
günaydııınnnnnnlarr herkeseee minnoşlarım
sinay kaselerde çok cici bende beğenmiştim aynısından alamamıştım yanımda para yoktu
benim değil onlar bacı sulfatın hatlar yine karıştıkaydirigubbakcemile3
bu durumda pembe parfüme gerek kalmadı kırmızı alman lazım kırmızıda bende yok ohh beee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar bende doğtaştan aldım yatak odamı 2.600 tl'ye iyiki zamanında almışım geçen sene haziranda aldım ve taksidimde bitti

arkadaş listende olanlar şekerimm yerimseniben

Şeniz

uyyyyyyiiii kızma daaaaaa:tomato: yettim gayriii

söyle gurbannn Şeniz

Mersin Pine Park&Mia Resort şaaahanee bi yer. ben balayında gidemedim ama kesin bi kere gitmek istiyorum.

Allah iyiliğini versin koptum yine :roflol: Sen benim yemek takımımı beğenmedin mi :çok üzgünüm:

şekerliğimi dion beğendimsırnaşık şey

valla hatırlayamadım o filmi canem:uhm:

ben onun nikahına asla gitmem :dilcikar:
gelmem :) gelemem sırnaşık şey
çünküüüüüüüü ben 14.06.2009 tarihinde evleniyorum[/COLOR]

senin nikah kaçtaydı?

bizimde öyle olacak
nerede yapıosunuz kuzum
onlar senin arkadaşın

top secret canımnaniknanik

ayyyy bayıldım yaaaaa:asigim: güle güle mutlulukla dağıtın inş.:Saruboceq:
kargo servisi var mı?:çok üzgünüm:

amin amin canım darısı başına inşallah:Saruboceq: ben haftasonu gidem bi 500 daha alam yoksa yetişmicek :roflol:

Ayyy şimdi arsimanın alıntısında gördüm hayatım sen çorba tencerisine diyon şekerlik gibi :roflol: Kız burda öyle çıkmıştır baya büyük bişey

çok şükür kaydirigubbakcemile5

aynen öyle canım
şeker ablamın kınası cuma günü idi annem arkadaşları işten ac geelcek diye düşündü ve onlara yemek edecekti sonra dediki
böle kek börek çörek edem gelenlere ikram ederim
şimdi ona yaptım sana yapmasam olmaz dio
biz yapma dioz ama illa yapcam dio
dün konuştuk dedim ablamınki gibi çok çeşit yapma (10dan fazla idi)
az çeşitten bol yapalım
su böreği, kek, kurabiye, sarma düşünüyoruz
ilave olurmu bilmem

Arsima halıların çok güzel özellikle yatak odası nereden aldın acaba???

carpetus

sağol şeker
şuan annemde salonda ama benim salona renk olarak uymıcak
napcam bilmiyorum
yatak odasına tıkmayı istemiyorum

arisma aldıkların çook cici.güle güle kullan cnm benim.

sağol canım

bu durumda pembe parfüme gerek kalmadı kırmızı alman lazım kırmızıda bende yok ohh beee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

belki bunu kapı girişine anahtarlık yaparım :1closedeyes:
odama pembe alırım sırf saat için alkisalkisalkis

size hafta sonu resimlerimden eklim mi

Ayyyy siz de hiç bişeyim beğenemez oldunuz :dilcikar: O kaşıklı porselen dondurmalıklardan ben de gördüm ama desenleri seninki gibi güzel değildi. Bulursam güzel desenli kesinlikle kaçırmıcam. kaydirigubbakcemile3

Tobi
benim kaselere mi güzel demiş, ben de sen ekledin de ben kaçırıdm sandım :roflol: Teşekkür ederim tobima.s.

arsimaaa çok gzl aldıkalrın hepsini çok beğendim güle güle kullan cicim

bu arada sulfatcım kaseler seninmiş ben sinay yazmışım...ahada kendimi cezalandırdım bu benim içn:mymeka:

3000tl nerden aldın Esmy??

bi beşiktaşlı çift daha hihoyyyt

çok pahalıymış ben veremem herhalde o kadar para :çok üzgünüm:

minik kız biz gslıyız ama gslı yatk odası hoş olmaz amaaa yaaakaydirigubbakcemile2 eheheh
oveg cnm anldm hayırlısı olsn cnm ya esının maası ıyıdır ıns kırada olmazsa ıyı olur
sen nerden gelyıon ıstanbula

oktar ben modesadan aldm hepsınıordan alınca ındırımlıoldu ama yınede 3.500-4000e vardı guzel seyler

ben de banka kasası kiralıcaktım ama biliyosunuz para kalmadı. dün annem çıkardı al kasayı kirala dedi. ay annecimmm :1hug:

buçuklar ne oluyo kız? çingene misiniz siz sırnaşık şey

:teselli: :teselli:

sağol tatlım belkicez artık 18 mayısta belli olacakmış

burcu çok güzelllllll :nazar:

bu sayfadan sonrasına bakamadım kızlar
kusura bakmayınn

inşallah istediğin gibi sonuçlanır canım az kalmış :Saruboceq:

sen benim nikah şekerlerimi görmedin mi:çok üzgünüm:

ayyyy tepsi çok güzellllllllllllll ben de isteremmmmmmmmmmmmm hihoyyyt

he öl öl gülmekten o gün seni bulsaydım ben seni öldürecektim :roflol: :roflol:
böyle bişi olmasa niye saklasın ki zaten? elbette böyle bişi gelirdi aklıma.

bakın şimdi size şunu diim. ara ara aşkımla oturuyoruz ya. elinin üst kısmı aşağı, avucun yukarı bakar ver ver işareti yaparsın ya (Bi ara sinay çizer :roflol: :roflol:) ver bakiyım telefonunu derim. o da hemen telefonuna saldırır al aşkım der anında uzatır. ben gayet ciddi bi tavırla hmmm uhmmm falan gibi sesler çıkarırım. her seferinde noluo aşkım der. ve ben her seferinde bişi yok rutin kontrol derim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Şeniz

sana gelebek, böcüge böcük, hmm sinay'a kargo başka :uhm:
evet canım geldi valla dediğin doruyerimseniben

ayy kızlarrr benim aşkımında gelmesine 60 saat sonra allahın izniyle yanımda kollarımda olacak....
geçse şu saatlerr....

kollarında mı:1shok: evlenmeden asla izin vermem :mymeka:

bu anlattığın beni çocukluğuma götürdü. benim babam tır şöförüydü emekli şimci. sürekli yurtdışında olurdu. bi fransa, bi almanya, bi ispanya, yunanistan, iran, bulgaristan gezerdi tırla. yani çocukken çok nadir gördüm babamı. nerdeyse bizi yapmış gitmiş :roflol:
ve uzun aradan sonra yolculuktan dönerdi, saç sakal birbirine karışmış şekilde. daha küçük yaşlarımda annemin anlattığına göre babamı öyle görünce tanımaz ağlarmışım. hatta bi keresinde kapıyı ben açmışım ve anneeeeeeeeeeee bi amca geldi diye avaz avaz ağlamaya başlamışım. nese şeyi dicektim. babam gelirdi her seferinde tırın o bangır bangır kornasına dooooooooooaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye basar bütün sokağa geldiğini belli ederdi. biz hemen cama koşar anneeeeeeeeeee babam geldiiiiiiiiiii anne babam geldiiiiiiiiiiiiiiiiii diye bağırırdık. babam yukarı çıkardı.
ve biz babaaaaaaaaaaaaaaaa diye bavullara atlardık önce ne almış gelirken bize diye:roflol: :roflol: ay ne salakmışız ya da çocukmuşuz işte. babam da her seferinde eşoleşşekler bak yine bavullara atladılar. hiç babayı öpmek yok derdi. ay duygulandım ağlıcam bennn senağlama senağlama

ben görmedim :çok üzgünüm:

yetsin de artmasın canım

buna bayıldım

güle güle kullan hepsi çok güzel. o sepetlerden ben de gördüm şark han'da

yatak odası halın ne marka arsi

Arsima süper şeyler almışsın cnm bayıldım güle güle kullannn

sağol kuzum
annem almış kaydirigubbakcemile5

kızlar bende doğtaştan aldım yatak odamı 2.600 tl'ye iyiki zamanında almışım geçen sene haziranda aldım ve taksidimde bitti

oh ne güzel

arsima,sulfatçım cicileriniz pek ciciymiş yafu

sağol kuzum

senin nikah kaçtaydı?
top secret canımnaniknanik

17:20
senin

Kızlar sitenin ana sayfasına girince alttaki gibi yazı çıkıyor

bende dün sırf ondan sebep gelemedim ya :roflol:

arisma çok zevklisin canım

hepside çok güzelll

sağol kuzum

arsimaaa çok gzl aldıkalrın hepsini çok beğendim güle güle kullan cicim

sağol cicoşum

buçuklar ne oluyo kız? çingene misiniz siz sırnaşık şey

ablamın kızı ve kuzenin oğlu
daha minikler :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…