oy canım
sabret az kaldı
bizde dore ve lame bunu düşünmüştük
sonra bu herkes iki tane alır şeysi geldi aklımıza direk lame yaptık
günaydın kızlar
sulfat aldıkların hayırlı olsun cnm
tobi hayırlı olsun tarihiniz hiç üzülme.Ben çok karışığım acaba düğün işinde acele etmesemiydim diye.İşim kesin olmadan para kazanmadan bu yola girdim ve gerçekten çok sıkıntılı ama uzaklık var diye daha fazla bekleyemedim napıyım.Hiç üzülme zaman çok diye geçer emin ol herşey tam olduktan sonra gerisi kolay gelir.
tobı nan yatak odanınn rengı cok guzel hee:asigim:
5bın tl var mıdır
arsi çatlatınca mı bizi ekliyceksin cnm
tobı nan yatak odanınn rengı cok guzel hee:asigim:
5bın tl var mıdır
tobi siyah kısımları siyah cam sanırım dimi
Şenizsülfat tabakların cokkkkkk hoşuma gitti gule gule kullannn...
FATıH. Beta, müebbetsevdam ve benim nişanlılarımızın ismi kaydirigubbakcemile3Günaydın Hatunlar :teytey:
Ya son birkaç sayfaya baktım da , Eudo ve MüebbetSevdam dı galiba, "FTH"ler diye bişeyden bahsedip durmuşlar, okuduğumdan anladığım kadarıyla heralde kayınvalideyle dipdibe oturma durumu için söylüyolardı, ama açılımı nedir bu FTH nin çok merak ettim, bileniniz var mı?
sulfat nihale ve dondurmalıklarına bittim.beyaz bayrak kaldırıyorum...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol: Feminist hatunlar haaa :roflol: ıki gacı değil 3 gacıFTH kelimesinin meali şu oluyor Feminiz Taraftarı Hatunlar
deeermişimmm
yok kız bu iki gacının yavuklularının ismide Fatih ondan bahsediyolarr
SULFAT aldıkların hıc guzel deıl:dilcikar: renklı dondrmalıklar hele ığrenc
hıc beğenmedım ı gunlerde kullan dıyemde adet yerını bulsun
Sulfatım, sisilerini yesinler, çok güzeller. Güle güle kullan canımcım.
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
sen beni benden edicen
hepsini iyi günlerde kullan
Günaydın kızlarr...
Sülfat dondurma kaplarına bayıldım yine rengarenk almışsın sırnaşık şey
günaydın kızlar
sulfat aldıkların hayırlı olsun cnm
sanısam cam ttalım ben yakından görmedim fotosunu görmştüm istanbulda ark gitmişti rica ettim baktı çok gzlmiş bana bu mağaza uzak gidemedim henüz
ama hemen almalısın çok gzl dedi
esmy ben stajyerim şuan stajım bitince evleniyoruz ama iş bulmamam başlamam 2 ayı bulur.Bi tek nişanlımın maaşıyla kredi kartlarımız vs nasıl geçinicez bilmiyorum
arsimam balım, anneciğin döktürmüş çoooook cici şeyler almış.
takı askılığın ekmek sepetin çooook tatlılar .
güle güle kullan canım.
kızlar şu an şok oldum :1shok: Bütün doğtaşları aradım ankara ge:1shok:neli ve ürün yok
merkezini aradım bende ürün 1 ay içinde dağıtılcakmış..arkadaş bakmış ama dedim belki maket olarak konulmuş olabilir dedi
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok önce çıkan bi modeli sordum ücreti 5247 ytl bunun ücretini düşünebiliyomuusnuz ve nu özel serii en az 7000 var bunundelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cnm doğtaşta tanıdık var ordakı rakmlar 7-8 bın zaten am abence pahalı cnm benımkı 3000 di mesela ytak baza ıcındeesmy cim valla toz konusunda katılıyorum ama illaki bi yeri süper olsa biyerinde bişi oluyo işde ama ben snein takımının fotosunu görmüştüm gayet gzl..bende beyaz hiç düşünmüyodum ama nişanlımla beşiktaşlı olarakk eee böle bişi almalıyız dedik...ohh ferah ferah:icecream:
evet muhtemelen doğtasın ödüllü serisidirveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok önce çıkan bi modeli sordum ücreti 5247 ytl bunun ücretini düşünebiliyomuusnuz ve nu özel serii en az 7000 var bunundelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?