Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oy canım
sabret az kaldı

bizde dore ve lame bunu düşünmüştük
sonra bu herkes iki tane alır şeysi geldi aklımıza direk lame yaptık

arsima evet aynen oyle olyuor bide bnm 5-6 renk yani ama olsn renk renk takıyom dolaba
oveg cnm tam anlamadım ben calısmıyonmı sen

tobi siyah kısımları siyah cam sanırım dimi

sanısam cam ttalım ben yakından görmedim fotosunu görmştüm istanbulda ark gitmişti rica ettim baktı çok gzlmiş bana bu mağaza uzak gidemedim henüz
ama hemen almalısın çok gzl dedi

esmy ben stajyerim şuan stajım bitince evleniyoruz ama iş bulmamam başlamam 2 ayı bulur.Bi tek nişanlımın maaşıyla kredi kartlarımız vs nasıl geçinicez bilmiyorum

ve cicişlerim

takı askılığı (pembe demiştim ama kirlenince nası yıkanır diye kırmızı almış annem bide askılar belli deil resim)

ekmek sepetim

bunuda banyoya havlu için almış aldıktan sonra büyüğünü görmüş alıp almamakta kararsız kalmış ve almamış :)
bidaha gidince alacak o banyoya havlu için buda mutfağa elbezi için

daha önceden aldığım gömleklerden

akrabalar için çam sakızı çoban armağanı mini bohçalar yaptık karışmasınlar diye isim yazacağız bunlara (kalpler ikiye katlanıyor)

kınada ikram edilecekler için tabak çatal :)

bohçalanmış çeyizlerim

ve sermayemin yattığı çeyiz sandığım

sülfat tabakların cokkkkkk hoşuma gitti gule gule kullannn...
Şeniz

FATıH. Beta, müebbetsevdam ve benim nişanlılarımızın ismi kaydirigubbakcemile3

sulfat nihale ve dondurmalıklarına bittim.beyaz bayrak kaldırıyorum...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Teşekkür ederim lahanam
FTH kelimesinin meali şu oluyor Feminiz Taraftarı Hatunlar
deeermişimmm
yok kız bu iki gacının yavuklularının ismide Fatih ondan bahsediyolarr
:roflol: Feminist hatunlar haaa :roflol: ıki gacı değil 3 gacı

SULFAT aldıkların hıc guzel deıl:dilcikar: renklı dondrmalıklar hele ığrenc
hıc beğenmedım ı gunlerde kullan dıyemde adet yerını bulsun

Sen de benim hiç bişeyimi beğenmiyorsun :dilcikar: Sağol yine de

Sulfatım, sisilerini yesinler, çok güzeller. Güle güle kullan canımcım.

Canım benim teşekkür ederim a.s. Sebze bıçağını ben 2 liraya aldım bilginize, marketlerde 3-4 katı kadar.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
sen beni benden edicen
hepsini iyi günlerde kullan

kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim. Ben de senin cicileri bekliyorum hihoyyyt

Günaydın kızlarr...

Sülfat dondurma kaplarına bayıldım yine rengarenk almışsın sırnaşık şey

evet herşeyim rengarenk oldu. Sağol minikim a.s.

günaydın kızlar
sulfat aldıkların hayırlı olsun cnm

Sağol ovegim Şeniz

Son düzenleme:
sanısam cam ttalım ben yakından görmedim fotosunu görmştüm istanbulda ark gitmişti rica ettim baktı çok gzlmiş bana bu mağaza uzak gidemedim henüz
ama hemen almalısın çok gzl dedi

esmy ben stajyerim şuan stajım bitince evleniyoruz ama iş bulmamam başlamam 2 ayı bulur.Bi tek nişanlımın maaşıyla kredi kartlarımız vs nasıl geçinicez bilmiyorum

TOBİ BENIMKIDE SİYAH BEYAZ FARKLI AMA CAM KISIMLARI SİYAH BEN HİÇ SİYAH DUSUNMÜYORDUM ASLINDA AMA HEPSİNİ AYNI MAGAZADAN ALMAMIZ GEREKTI ORDADA ACIK RENK YOKTU SIYAH OLMAYAN NEYSE NE DİCEM SİYAH COK TOZZZ OLUYOR YAAAsenağlama
OVEG ANLDM CNM NE DIYIM YA MADDI SIKINTI OLUNCA INAN INSAN BIRBIRINIDE COK YIPRATIR EVLILIK TADINA VARMAK VERKEN GECIM SIKINTISINA DUSMEYIN CANM BENM YA

kızlar şu an şok oldum :1shok: bütün doğtaşları aradım ankara ge:1shok:neli ve ürün yok
merkezini aradım bende ürün 1 ay içinde dağıtılcakmış..arkadaş bakmış ama dedim belki maket olarak konulmuş olabilir dedi

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok önce çıkan bi modeli sordum ücreti 5247 ytl bunun ücretini düşünebiliyomuusnuz ve nu özel serii en az 7000 var bunundelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

esmy cim valla toz konusunda katılıyorum ama illaki bi yeri süper olsa biyerinde bişi oluyo işde ama ben snein takımının fotosunu görmüştüm gayet gzl..bende beyaz hiç düşünmüyodum ama nişanlımla beşiktaşlı olarakk eee böle bişi almalıyız dedik...ohh ferah ferah:icecream:

tobicim yatak odası güzelmiş ama tuzlu

arsimam balım, anneciğin döktürmüş çoooook cici şeyler almış.
takı askılığın ekmek sepetin çooook tatlılar .
güle güle kullan canım.

cnm doğtaşta tanıdık var ordakı rakmlar 7-8 bın zaten am abence pahalı cnm benımkı 3000 di mesela ytak baza ıcınde
ama aynasınıdesenlıler pahalıydı bıras daha

Arsima maşallah hepsi çok güzel, özellikle takı askın :lepi: Demekki 1 ay sonra bizim salonda da böyle herşey dökülmüş olcak kaydirigubbakcemile3 Kına da ne ikram ediceksiniz, kına ve çerez dışında merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…