Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsima,sulfatçım cicileriniz pek ciciymiş yafu

Şeniz
Şeniz

şekerliğimi dion beğendimsırnaşık şey
çok şükür kaydirigubbakcemile5

Ayyy şekerlik diyor yaaa onu her gördüğümde aklıma sen gelceksin. Beta da çok beğendim cin alinin lambası gibi dedi :roflol:
ayyyy tepsi çok güzellllllllllllll ben de isteremmmmmmmmmmmmm hihoyyyt

Canım ben ordaki sonuncu tepisiyi aldım, bakalım yeni geldiyse alırım ben sana da :1hug:

sanırım neşeli günlerdeydii ... Ziyaaaaaa
:roflol: :roflol:

ay minişim sağol Şeniz

he öl öl gülmekten o gün seni bulsaydım ben seni öldürecektim :roflol: :roflol:
böyle bişi olmasa niye saklasın ki zaten? elbette böyle bişi gelirdi aklıma.

bakın şimdi size şunu diim. ara ara aşkımla oturuyoruz ya. elinin üst kısmı aşağı, avucun yukarı bakar ver ver işareti yaparsın ya (Bi ara sinay çizer :roflol: :roflol:) ver bakiyım telefonunu derim. o da hemen telefonuna saldırır al aşkım der anında uzatır. ben gayet ciddi bi tavırla hmmm uhmmm falan gibi sesler çıkarırım. her seferinde noluo aşkım der. ve ben her seferinde bişi yok rutin kontrol derim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Şeniz

sana gelebek, böcüge böcük, hmm sinay'a kargo başka :uhm:
evet canım geldi valla dediğin doruyerimseniben

ayy kızlarrr benim aşkımında gelmesine 60 saat sonra allahın izniyle yanımda kollarımda olacak....
geçse şu saatlerr....

kollarında mı:1shok: evlenmeden asla izin vermem :mymeka:

bu anlattığın beni çocukluğuma götürdü. benim babam tır şöförüydü emekli şimci. sürekli yurtdışında olurdu. bi fransa, bi almanya, bi ispanya, yunanistan, iran, bulgaristan gezerdi tırla. yani çocukken çok nadir gördüm babamı. nerdeyse bizi yapmış gitmiş :roflol:
ve uzun aradan sonra yolculuktan dönerdi, saç sakal birbirine karışmış şekilde. daha küçük yaşlarımda annemin anlattığına göre babamı öyle görünce tanımaz ağlarmışım. hatta bi keresinde kapıyı ben açmışım ve anneeeeeeeeeeee bi amca geldi diye avaz avaz ağlamaya başlamışım. nese şeyi dicektim. babam gelirdi her seferinde tırın o bangır bangır kornasına dooooooooooaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye basar bütün sokağa geldiğini belli ederdi. biz hemen cama koşar anneeeeeeeeeee babam geldiiiiiiiiiii anne babam geldiiiiiiiiiiiiiiiiii diye bağırırdık. babam yukarı çıkardı.
ve biz babaaaaaaaaaaaaaaaa diye bavullara atlardık önce ne almış gelirken bize diye:roflol: :roflol: ay ne salakmışız ya da çocukmuşuz işte. babam da her seferinde eşoleşşekler bak yine bavullara atladılar. hiç babayı öpmek yok derdi. ay duygulandım ağlıcam bennn senağlama senağlama

ben görmedim :çok üzgünüm:

yetsin de artmasın canım

buna bayıldım

güle güle kullan hepsi çok güzel. o sepetlerden ben de gördüm şark han'da. ben de sandık yok ya:uhm:

aynenbelki bunu kapı girişine anahtarlık yaparım :1closedeyes:
odama pembe alırım sırf saat için alkisalkisalkis
anahtarlık kırmızılı hatunun dengesini bozup yere yatmasına neden olabiler kırmızı kırmızıda pek süslü karizmayı çizdirmesin kapı ağzında:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy ne yalan sölüyüm bende seninkilerden bulursam alıyım hemen die düşünmüştüm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ohhhh arsima börek çörekler ben de kınana gelcem kaydirigubbakcemile3

ya kızlar şu tek tek alıntı yapıp cvp yazmayı nasıl yapıtonuzCADIARZU

arsıma ı gunlerde kullan cok beğendım hepısnı
o sandık senın mı
askılık harıka
havluluk cok guzel bende öle bısey arıyordum ınş bulurum

anahtarlık kırmızılı hatunun dengesini bozup yere yatmasına neden olabiler kırmızı kırmızıda pek süslü karizmayı çizdirmesin kapı ağzında:roflol::roflol::roflol::roflol:

dengelemeyi çözdüm ama karizma işini düşünim
ulen bi parfümü yollamamak için 40 dereden su getirdin :dilcikar:
istemiyorum

Ohhhh arsima börek çörekler ben de kınana gelcem kaydirigubbakcemile3

buyur gel :)
12 haziran 19:30

ya kızlar şu tek tek alıntı yapıp cvp yazmayı nasıl yapıtonuzCADIARZU

mesajların altındaki MQ ya tıkla
sonra cevap yaz oluyor

arsıma ı gunlerde kullan cok beğendım hepısnı
o sandık senın mı
askılık harıka
havluluk cok guzel bende öle bısey arıyordum ınş bulurum

sağol

ve işime dönim

FTH kelimesinin meali şu oluyor Feminiz Taraftarı Hatunlar
deeermişimmm
yok kız bu iki gacının yavuklularının ismide Fatih ondan bahsediyolarr
heeeee, ok kaydirigubbakcemile3 gerçi ilki de güzelmiş ama :lepi: teşekkür ederim muck

Şeniz
FATİH. Beta, müebbetsevdam ve benim nişanlılarımızın ismi kaydirigubbakcemile3
okiş, anladım şekercim teşekkür ederim, Fatihlerinizin hayrını görün inş.kaydirigubbakcemile3

Sulfat, dond. kaselerin çok tatlı bayıldım, Paşabahçe mi onlar?
Bu arada Arsima özellikle sepetlerin çok şekermiş, hepsini güle güle kullan..:teytey:

arsima pek hoşsun maşallah eşler birbirine benzermiş lafına birkez daha katılıyorum bu arada turkuaz kahve elsisen nerden çok hoş

arsimacım halıların çok güzel tşk

rica ederim

arsi senin yatak odası halını kaça aldın? ben demin aradım sordum 2 metre karesi 430 TL: dedi yaaaaaaaaaaaaaaaa arsi sen naptın kızımmmmmmmmm maden mi buldunnnnnnnnlaelaelaelaelae

3 adet aldım ben
toplam 600 ödedim
2 yıl önce
ben çeyizimi uzun sürede yaptığım için çok içime sinen şeyleri aldım hep ödemesi çok olsada nasılsa daha var dedim
ama şimdi olsa veremem o kadar :)

Bu arada Arsima özellikle sepetlerin çok şekermiş, hepsini güle güle kullan..:teytey:

sağol şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…