arsima,sulfatçım cicileriniz pek ciciymiş yafu
Şeniz
şekerliğimi dion beğendimsırnaşık şey
çok şükür kaydirigubbakcemile5
ayyyy tepsi çok güzellllllllllllll ben de isteremmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
güle güle kullan hepsi çok güzel. o sepetlerden ben de gördüm şark han'da
yatak odası halın ne marka arsi
sanırım neşeli günlerdeydii ... Ziyaaaaaa :roflol: :roflol:
HAYATIM
Öldüm gülmekten yaaa.... kaydirigubbakcemile3 Bende nie merak etti acaba diyorum senağlama Hayır olsun rüyan... Çok şükür bi sorun yok artık hatta beyaz eşya bile aldık ortada yokken hihoyyyt Yaa ama bişi dicem aklıma geldi şimdi gerçkte böyle bişey olsa senden telefon saklasa falan aklına böyle bişey mi gelirdi :sm_confused: merak ettimde....
BA Y I L D I M
Hayatımm o nikah şekerleri ne öylee yaa bittimm :lepi:
Banada kelebekliden yollasana :jeyyar:
Bu arada atma kendini köprülerden hepimiz öyleyiz inan canım sadece bol bol dua et ummadığın yerden paragelebülürr kaydirigubbakcemile3
ayy kızlarrr benim aşkımında gelmesine 60 saat sonra allahın izniyle yanımda kollarımda olacak....
geçse şu saatlerr....
ahhh güzelim ahh bilmem mi o kavuşmalarııı:1rolleyes:
ay komik bir şey anlatayım da gülün :roflol: gerçi yaşarkenki kadar komik anlatılır mı bilmem de
geçen gelişinde aşkım içeri girdi ben heycanlandım falan böyle....
bir şey diyemedim eee yolculuk nasıl geçti dedim. aşkımda garip garip bakıp
boşver şimdi yolculuğu molculuğu gel sarılalım demez miiii :roflol::roflol::roflol: ay karnıma ağrılar girmiştii :roflol::roflol::roflol:
...........
HAYATIM NİKAH ŞEKERLERİN ÇOK CİCİ BI TANIDIGIMZ YAPTIRMISTI AYNISINDAN AMA CNM HEPSININ FARKLI OLMASININ CESITIN COK OLMASININ DEZ AVANTAJI VAR şöyleki benımde kelebeklerımden 7-8 renk cesıdı vardı herkez her rengınden almak ıstıyor
gerçi ben 600 tane yaptırdım basına bırını koyduk nıkah da acayıp kalabalıktı yetmez dıye herkeze 1tane vermıs kısmeye tolerans gostermemıs eve geldık yarısı duruyor nerdeyse
yatak odası
ve cicişlerim
takı askılığı (pembe demiştim ama kirlenince nası yıkanır diye kırmızı almış annem bide askılar belli deil resim)
ekmek sepetim
bunuda banyoya havlu için almış aldıktan sonra büyüğünü görmüş alıp almamakta kararsız kalmış ve almamış :)
bidaha gidince alacak o banyoya havlu için buda mutfağa elbezi için
daha önceden aldığım gömleklerden
akrabalar için çam sakızı çoban armağanı mini bohçalar yaptık karışmasınlar diye isim yazacağız bunlara (kalpler ikiye katlanıyor)
kınada ikram edilecekler için tabak çatal :)
bohçalanmış çeyizlerim
ve sermayemin yattığı çeyiz sandığım
anahtarlık kırmızılı hatunun dengesini bozup yere yatmasına neden olabiler kırmızı kırmızıda pek süslü karizmayı çizdirmesin kapı ağzında:roflol::roflol::roflol::roflol:
aynenbelki bunu kapı girişine anahtarlık yaparım :1closedeyes:
odama pembe alırım sırf saat için alkisalkisalkis
Ayyyy siz de hiç bişeyim beğenemez oldunuz :dilcikar: O kaşıklı porselen dondurmalıklardan ben de gördüm ama desenleri seninki gibi güzel değildi. Bulursam güzel desenli kesinlikle kaçırmıcam. kaydirigubbakcemile3
ya kızlar şu tek tek alıntı yapıp cvp yazmayı nasıl yapıtonuzCADIARZU
anahtarlık kırmızılı hatunun dengesini bozup yere yatmasına neden olabiler kırmızı kırmızıda pek süslü karizmayı çizdirmesin kapı ağzında:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ohhhh arsima börek çörekler ben de kınana gelcem kaydirigubbakcemile3
arsıma ı gunlerde kullan cok beğendım hepısnı
o sandık senın mı
askılık harıka
havluluk cok guzel bende öle bısey arıyordum ınş bulurum
HAYATIM sen bana bısey mı yolluycan anlamadımda:roflol:
heeeee, ok kaydirigubbakcemile3 gerçi ilki de güzelmiş ama :lepi: teşekkür ederim muckFTH kelimesinin meali şu oluyor Feminiz Taraftarı Hatunlar
deeermişimmm
yok kız bu iki gacının yavuklularının ismide Fatih ondan bahsediyolarr
okiş, anladım şekercim teşekkür ederim, Fatihlerinizin hayrını görün inş.kaydirigubbakcemile3Şeniz
FATİH. Beta, müebbetsevdam ve benim nişanlılarımızın ismi kaydirigubbakcemile3
kişilerin altında MQ ya basıyosun canım
alıntı yapacağın arkadaşının mesajının altında MQ var ora tıkla
ALINTI YAPACAKLARININ SIRASIYLA MQ LARINA BAK SONRA EN SON MQ BASTIĞIN KİŞİNİN YERİNDE ALINTI YAP DE HEPSİ GELİOO a.s
arsimacım halıların çok güzel tşk
arsi senin yatak odası halını kaça aldın? ben demin aradım sordum 2 metre karesi 430 TL: dedi yaaaaaaaaaaaaaaaa arsi sen naptın kızımmmmmmmmm maden mi buldunnnnnnnnlaelaelaelaelae
Bu arada Arsima özellikle sepetlerin çok şekermiş, hepsini güle güle kullan..:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?