Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

öff yaa ilaç içmekten bıktım :çok üzgünüm:

sizde olmasanız sıkıntıdan patlıcam a.s.

bugün kpss ye başvurmam gerekiyo bide

kaydirigubbakcemile5
bizim orda peçe diye bi mağaza var oradan aldım kuzum

afern sana

Ben göremedim resmini.
Kızlar bişey sorucam. Şimdi mobilya siparişlerini verdik. Yatak odası beyaz lake ve pelesenk olacak. Duvarlar kum beji . Şimdi ben ne renk yatak örtüsü ve fon alacağım önerilerinizi bekliyorum.

kızlar pike takımı almak isteyen Ecobella 4 mevsim pike takımları Home world'de 99 Tl. Dün akşam aldım ben ihtiyacı olan varsa alsın 279Tl'den düşmüş....

dengelemeyi çözdüm ama karizma işini düşünim
ulen bi parfümü yollamamak için 40 dereden su getirdin :dilcikar:
istemiyorum

parfüm köpeğeen olsun bee yolla adresi :roflol:
kırmızı çok güzel olur halınıda kırmızılı alırsın açar odayı yerimseniben

kızlar hiç bahsetinizm i bilmiyorum ama annelerinize ne alıyorsunuz.ay ben çok sıkışığım kafayı yicem bişiyde bulamadım

lahanacım, bu anneler günü içimde acayip büyük bi sıkıntıydı. En sonunda dün halettim ben kokoş bi çanta aldım kayınvalideme, çok hoşuma gitti kıskandım aynı olur diye kendimede almadım delikafadulden

kızlar hiç bahsetinizm i bilmiyorum ama annelerinize ne alıyorsunuz.ay ben çok sıkışığım kafayı yicem bişiyde bulamadım

ben alamıcam
maddi acıdan alamıcam
ama zati kayınvalidem pek istemyor böle şeleri
annemde istemez ama ben yinede alırım maddi durumuma göre
annem bi süprge istiodu alsam mı diyorum ama bilmiyorum

arsimayı kaçırdım yine fotosunu eklemiş ..

tühhhh

Sonuçları merak eden yokmu?oysa ben paylaşmak için can atıyorum
kendimi öyle yalnız hissediyorum ki...öyle kötü...senağlama

oktar canım tam üstüne bastın yani:1closedeyes:
bende yatak odamın gardobunu ( köşe olacak) , portmanto ve yük dolabını beyaz yaptırıyorum. odalarımın renginide kesekağıdı seçtim boyandı.
şimdi yatak odasının halılarını shaggy düşünüyorum küçük üç parça birşey kırmızı olabilir. fon perde istemiyorum stor perde (güneşlik için) beyez tül üzerinde kırmızı desen olabilir
yatak baza ve başlığım siyah deri
tak alakasız kalan şey bence yatak örtümsenağlama
HARDAL SARISI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…