Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dark angel canım kiracı olacaksanız set ustu,ocak ve fırın seklinde almanı oneririm.. naaplım oyle yaptık hepimiz... tasınacagınız ev de fazladan fırın yeri olursa camasır mak. yeri de hazır olur.oh mis...

sanırım en mantıklısı böyle canım senın aldıklarını eklermisin fikir olsun

güle güle kullan canım kod yazmamışsın bakamadım o yüsden ne kadar bu?

günaydın yaz gelinleri
bugünde bol bol resim bekliyoruz hadi bakalım

arkadaşlar fırın araştırdınızı gördüm fırınlarda en iyisi turbo fırınlarmış bilginiz olsun benım sözlüm sanayı mutfağı yapıyor ona sordumm hani su tamamen celık mutfaklar varya herseyıyle

Para olsa haklısın da canım uygun fiyata ancak normal alınabiliyor.çelik daha pahalı

Para olsa haklısın da canım uygun fiyata ancak normal alınabiliyor.çelik daha pahalı

kızlar fırın için ben yardım istemiştim sizden ben biraz makulunu araştırıyorum düğününm kısmetse ağustosta az bi zaman ama çok eksik fırına 800-1000 arası bişi ayırdm ona göre almak istiyorum

bu nası kızlar kullanan varmı aranızda?

Beyaz Dizayn.
Beyaz emaye ocak tablası.
4 gözlü gazlı ocak.
Düğmeden otomatik ateşleme.
Gaz emniyet sistemi.
Çelik ocak ızgarası.
Cam kapaklı
XXL gri emaye fırın iç hacmi.
Yan tel raflar.
3D fonksiyonel konfor ısıtma "3 tepsi birlikte pişirme".
Manuel hızlı ön ısıtma.
Katalitik fırın arka duvarı.
Fırın içi aydınlatma.
Çocuk emniyet kilidi.
Çekmece.
Ayarlanabilir ayaklar.
Fabrika çıkışı DOĞALGAZLI
Enerji sınıfı A
Boyutlar:85X60X60 cm.
Aksesuar:1 emaye tepsi, 1 derin tepsi, 1 cam tepsi, 1 ızgara teli.

kızlar ümraniye tarafında oturan varsa haberi olsun orada ABM alışveriş merkezi var ve şu meşhur schfer marka 60 parça tabaklar 129 lira hemde 10 taksitle :)

bir de kütahya porselen tabak alan varsa nekadar a aldı mağazalarda ortalama nekadardır bileniniz var mı 380 e bir tane buldum dediğim yerde uygun geldi modeli de çok beğendim :)

bir danışma daha yapacağım bu internet sitelerinden hangileri güvenilir biliyor musunuz çeyizle ilgili
şeyler satan iki yer var "bizim" le başlıyor biri diğeri de "çeyiz" le sonları da ev:) bunlar güvenilir siteler
mi alışveriş yapanınız var mı?

benım yeemek takımım kutahya 500 tl aldım yanındada 200tllık kahvaltı takıını aldım gecen yıl.bana normal kalın bı kahvaltı setı verıyodu nefret ederım dedımm bunu verırsen alırım oda verdı saolsun
bence al derım cnm cok uygun normalde 500 600 suan hedıyesız yanı

bıde fırın almadım ben cunku ankesrta set alcam

ben kütahya takımı 85 parça gümüş desenli 2 yıl önce 350 almıştım kacırma bence

bana da uygun geldi ama bi danışiyim dedim çeyiz müptelalarına daha iyi bilirsiniz siz
tamam ozaman alırsam ordan alayım bari kazık yemeden şu işleri bi halletsem yetecek banakaydirigubbakcemile3

canım yine sen bunu da bilirsin heralde saray marka tencereler var modelini beğendim ama kalitei hakkında hiç mi hiç bişey bilmiyorum sen hiç duydun mu? korkmaz almayı düşünüyorum ama bunu da bir sorayım dedim

benımkıside gümüş desenlı bu arada
al al cnm ama enınde sonunda ceyısden kazık yedımız oluyo:roflol:
saray markasını duydum ama hıç yakından görmedım cnm benım ben bıseyı yakından görmeyınce alamıyorum mesela nette beğensem bıle gıder yerınden alrım
ben korkmaz mavış set aldım 450ytl suan daha ucuz ve güzel ben hisar aldım bıde bence bıde hisara bak bu arada onuda mı çelık alcaksın

Böcüğüm senle yemek akımı aynı heralde şu kütahya marka olan.bende geçensene 500 e almıştım.yanındada kahvaltı takımı vardı.yemek takımı hafif altınyaldızlı.annem öyle beğendiydi :)

buraya resmını koymştum cnm sımdık onu aramayım demı:roflol: benımkısıde öle sarmaşık gıbı yaldızlı falan fıstık

kız benim hiç çelik tencerem yokki:) korkmaz mı alsam diyordum sarayımı çünkü sarayı yakından gördümm çok şeker duruyordu ama bilmiyorum uğraşmiyim diyip ikisini aynı yerden alabilirimkaydirigubbakcemile3
ya beni sıkıyor bu seçim işleri valla sevene güzel böyle işler sen benim yerime alsan güzel olurdu be böcüğüm baktıça daralıyorum ben ayylaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…