ilk iki model
Kadınlar Klubü 2009 Yazı Evlenen Kızların Üniforması
Ürün Özellikleri
Elektro Fanlı Fırın
3 gözü gazlı (1 normal , 1 ekonomik , 1 güçlü) ve 1 elektrikli ocak gözü
Düğmeden otomatik ateşleme
Termoelektronik gaz emniyet sistemi
Çelik ocak ızgarası
Cam üst kapak
XXL gri emaye fırın iç hacmi (62 l)
Elektrikli grill
Fırın içi aydınlatma
Elektronik saat (Timer)
Çocuk emniyet kilidi
Tepsi saklama çekmecesi
Yüksekliği ayarlanabilir ayaklar
Fabrika çıkışı LPG'ye ayarlı (28/30 mbar)
benim fırınımda bu
bunların siparişini verdim az önce :dance::dance::teytey:
bunlarıda sevmiştim ama şortlu takımın bana uygun bedeni kalmamış
eşofmanda altı düşük bel üstüde kısa gibi görünüyor rahat edemem diye almadım
burcuözge akşamdan beri bakıyorum canım gerçekten çok güzel gecelikler hangiini alacagıma karar veremedim aldıkların çok güzell güle güle giy...
Burcu'cum ben de dün akşam sunsetten sipariş verdim tekrar çok teşekkürler kuzum :)
bunların siparişini verdim az önce :dance::dance::teytey:
bunlarıda sevmiştim ama şortlu takımın bana uygun bedeni kalmamış
eşofmanda altı düşük bel üstüde kısa gibi görünüyor rahat edemem diye almadım
kız benim hiç çelik tencerem yokki:) korkmaz mı alsam diyordum sarayımı çünkü sarayı yakından gördümm çok şeker duruyordu ama bilmiyorum uğraşmiyim diyip ikisini aynı yerden alabilirimkaydirigubbakcemile3
ya beni sıkıyor bu seçim işleri valla sevene güzel böyle işler sen benim yerime alsan güzel olurdu be böcüğüm baktıça daralıyorum ben ayylaelaelaelaelae
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin sırnaşık şey.Evet bende bazı ürünlerin smalları yok diye alamadım:çok üzgünüm:
ayy canımmm en çok senin almana sevindim çünkü dün alamayacağım diye üzülüyordun yaaaa :1hug: bende alamayacaksın diye üzülmüştüm kuzum benimmŞeniz güle güle kullanalım tüm KK olarak.. bende sizden gaza geldim.. diğer alacaklarımıda sipariş verdim. baktım herkes alıyor biter miter diye korktum mu ne:roflol:
çok sağolcanım benim
:roflol::roflol::roflol:
biter vallahı diyorum bak sitede satış patlaması oldu
hatta ben dün akşam baktığımda o şortlunun M bedeni vardı L de vardı
ama şimdi sadece S kalmış
kim aldı çabuk söylesinklava:
:roflol::roflol:
güle güle giyeriz inşallah
tatlişim moral olsun diye söylemiyorum ama bencede şortlu takımı almaman iyi olmuş...
çünkü elbisesi bile feci iç belli ediyor. çok ince bir kumaş fotoda göründüğü gibi değil. içlerinde tek resmde farlı olan oydu. haa benim için sorun değil zaten evde giymek için alıyordum. ama şortu daha iç çamaşırı havasında olur gibime geliyor. yani baksana fotoda bile kızın çek yerlerine bakarsan anlarsın ince oldupunu... fotodan bile belli...
Cicilerim şu işimede bir el atın.Ben bu rendeden almayı çokkk istiyorum.Ama internet sitelerindeki fiyatları farklı farklı.Birinde 28 , birinde 50, birinde 85. Aralarında bayağı fiyat farkı var acaba modelleri değişikmi.Alan varmı içinizde..
hım teşekkür ederim şekerim içime su serptin
ay diğerleride öyle ince fln değil dimi
nasıl kumaş tipi CADIARZU
eğer doğrulabilrsem birdahaki ayda bunları alabilirim
kaprili takım
gecelik
şortlu takım yerine tulum
kaprili takım çok hoşmuş ne marka canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?