Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ilk iki model

Kadınlar Klubü 2009 Yazı Evlenen Kızların Üniforması

bunların siparişini verdim az önce :dance::dance::teytey:

bunlarıda sevmiştim ama şortlu takımın bana uygun bedeni kalmamış
eşofmanda altı düşük bel üstüde kısa gibi görünüyor rahat edemem diye almadım

benimki de bu :) umarım memnun kalırız güle güle kullan cnmkaydirigubbakcemile5

ben ocağımı set üstü alıcam bu haftasonu ocağımı ve bulaşık makinemi almayı düşünüyorum
+fırın olarakta davul fırın alcam valla ben diğerlerini kullanmayı beceremiyorum

Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin sırnaşık şey.Evet bende bazı ürünlerin smalları yok diye alamadım:çok üzgünüm:

burcuözge akşamdan beri bakıyorum canım gerçekten çok güzel gecelikler hangiini alacagıma karar veremedim aldıkların çok güzell güle güle giy...

Burcu'cum ben de dün akşam sunsetten sipariş verdim tekrar çok teşekkürler kuzum :)

kızlar gerçekten çok samimi söylüyorum aldığım şeylerin bu kadar beğenilip kendinize de almanız beni nasıl mutlu etti anlatamam... Şeniz İnşallah daha güzel daha ucuzlarınıda bulur alırız:sm_cool: daha ucuzu nasıl olacaksa:roflol:

ayy canımmm en çok senin almana sevindim çünkü dün alamayacağım diye üzülüyordun yaaaa :1hug: bende alamayacaksın diye üzülmüştüm kuzum benimmŞeniz güle güle kullanalım tüm KK olarak.. bende sizden gaza geldim.. diğer alacaklarımıda sipariş verdim. baktım herkes alıyor biter miter diye korktum mu ne:roflol:

olur yerıne alırım önce korkmaz mavış setı 400tl alır sonrada 400tl hisarın teflon setını alırdım

çok sağolcanım benim
:roflol::roflol::roflol:
biter vallahı diyorum bak sitede satış patlaması oldu
hatta ben dün akşam baktığımda o şortlunun M bedeni vardı L de vardı
ama şimdi sadece S kalmış
kim aldı çabuk söylesin klava:
:roflol::roflol:
güle güle giyeriz inşallah

tatlişim moral olsun diye söylemiyorum ama bencede şortlu takımı almaman iyi olmuş...
çünkü elbisesi bile feci iç belli ediyor. çok ince bir kumaş fotoda göründüğü gibi değil. içlerinde tek resmde farlı olan oydu. haa benim için sorun değil zaten evde giymek için alıyordum. ama şortu daha iç çamaşırı havasında olur gibime geliyor. yani baksana fotoda bile kızın çek yerlerine bakarsan anlarsın ince oldupunu... fotodan bile belli...

Cicilerim şu işimede bir el atın.Ben bu rendeden almayı çokkk istiyorum.Ama internet sitelerindeki fiyatları farklı farklı.Birinde 28 , birinde 50, birinde 85. Aralarında bayağı fiyat farkı var acaba modelleri değişikmi.Alan varmı içinizde..

esra bende ona baktım nısanyağmurunun tanıdığı o tupper işinde ındırım olunca bana haber etcek bıseyler alcam bu rendede dahıl

hım teşekkür ederim şekerim içime su serptin
ay diğerleride öyle ince fln değil dimi
nasıl kumaş tipi CADIARZU

bende istiyorum bunlardan çokta kullanışlı görünüyor ama bi kullanana sormak lazım
koçtaşta görmüştüm geçen yaz 9,90 ytl idi

hım teşekkür ederim şekerim içime su serptin
ay diğerleride öyle ince fln değil dimi
nasıl kumaş tipi CADIARZU

yok yok hayatım diğerleri tek kelimeyle mükemmel..
kumaşlar yumuşacaık...
hele pijamalar allahım yok böyle bişiy... gönül rahatlığıyla alabilirsin... beyaz olanda çok cici ama iç belli ediyor işte dünde söylemiştim zaten...

tünaydın kıslaaaarr... şşştt bitirmeyin he akşama kadar şu sunsetin pijamalarını.. ben bi bizim burdaki mağazasına koşup bakcam yakından orda da aynı fiyatsa ordan alcam değilse sipariş etcem netten ona göre hııı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…