hem ultrasonda hem tomografide gördü ya ne biliym sanki baska bi doktor da aynısını söyleyecekmiş gibi geliyo ve benn duymakk istemiyorummmm senağlamacanım benim adet tarihlerim hep çok düzenliydi sonra bi baktım olmuyo sorun yaşadım bu ıkıntıdan dolayı gittim 5cm kist var dedi doktor doğum kontrol hapıyla birlikte bi ilaç daha verdi daha sonra kontrole gittim geçti dedi
aradan 3 ay geçti gene aynı sorun gittim 6 cm kist çıktı tekrar ilaç verdi kontrole gittim geçmemiş ilaca devam ettk sonra gittiğimde geçti dedi bi süre sonra gene aynı sorunsonra başka bi doktora gittim o doktorda çok meşhur randevu alman imkansız bi tanıdık vasıtasıyla muayane etti ve geçmezse ameliyat edicem çünkü ilerde bebeğin olmayabilir dedi çok üzüldüm ve çaresiz tamam dedim sonra arkadaş kendi doktoruna götürdü hemde gittiğim o bayn doktorla aynı hastanede hatta odaları yan yana para içim ameliyat edicekmiş seni korkma ameliyat en son olcak iş dedi ilaç verdi ve çok düzenli kullan sakın aksatmadan kontrollere gel dedi ve bende hiç aksatmadım sonra gittim geçmiş 2 yıldırda şeytan kulağına kurşun hiç bişi yok
Yakın zamanda bir yeğen gelicek topiğe hihoyyyt
canım ben ilk iki resimdeki hallerini sewdim, o kadar çirkin durmamış moralini bozma aksaklıklar çıkıyor ama hallolur moralini bozma. Çirkin çirkin diye kendine baskı yaparsan koltuklar eskiyene kadar kocişinin başının etini yersin canımcım :)
özellikle teklileri birleştirdiğiniz fotoda çok uyumlu ve şirin görünüyorlar. Minderlerinini yanyana dizme canım o zman dümdüz bişey olmuş ondan sewmemişsin sanırım. Çapraz çapraz çirkin olmamaış bence. Şeniz
bendeeeeeee ama bu gidişle daha çoookkk beklerimmmmdelikafadulden
ya kızlar zaman geçiyo ya..komşumuzun oğlu askerden gelmiş bi kaç gün önce dün gördüm...aaa iznemi geldn ne işin var burda leynn falan dedim...yooo bitti bi kaç gün oldu döneli demezmiii :1shok: yuh dedim seni daha yeni göndermedikmi ne çabuk geçti 15 ay:1shok:
brcncvk86 CNM BEN KOLTUKLARINI ÇOK BEĞENDİM GAYET GÜZELLER TEK BEĞENMEDİĞİM YANI ARADAKİ TURUNCU VE YEŞİL YASTIKLAR RENKLERİNİ BEĞENEMEDİM ARAYA RENK KATMIŞ AMA BEN TURUNCU VE YEŞİLİ PEK SEVEMEDİM BUGUNE KADAR. BİRDE TAMA YASTIK BOYUTU HAYALİDEKİ GİBİ OLMAMIŞ OLABİLİR AMA DİKDÖRTGENDE GÜZEL DURMUŞ AMA ADAMADA SİNİR OLDUM KAREYLE DİKDÖRTGEN ARASI FARKI BİLMİOSA BIRAKSIN İŞİ. AYRICA PUFLAR ÇOK HOŞ DURUO ELLEMEYİN BENCE
canım ben ilk iki resimdeki hallerini sewdim, o kadar çirkin durmamış moralini bozma aksaklıklar çıkıyor ama hallolur moralini bozma. Çirkin çirkin diye kendine baskı yaparsan koltuklar eskiyene kadar kocişinin başının etini yersin canımcım :)
özellikle teklileri birleştirdiğiniz fotoda çok uyumlu ve şirin görünüyorlar. Minderlerinini yanyana dizme canım o zman dümdüz bişey olmuş ondan sewmemişsin sanırım. Çapraz çapraz çirkin olmamaış bence. Şeniz
puflara ayaklarını uzatırsınnn ohh ne güsel olur de bakalım nolcek kaydirigubbakcemile3
kızlar az yavaş yazın ben şu kaşlarımı yolayım azcık... (kaş alan smiley)
cumartesi sevgülüm görünce ödü patlamasın:)))))))
yok onun ınancı ıle benım ınancım farklı bu konu sakıncalı olduğu ıcın cok ustelemen olur mu ban almayalım
benım ınandığım son peygamberıme hakarete varan sozler soyluyo benım ıbadetımle dalga gecıyo
gecen yılda annemler hacca yazıldılar aılemıde tanıyolar dmesın mı arapları zengın edıyorsunuz ayy daha neler neler bıktım ya dunde cok ağladım cunku bı ark namz kılmak ıcn ızın ıstedı vermedı kızda işten ayrıldı oysakı iş saatı deıldı 10 dk molaydı ust kattın anahtarını verdrmedı kahroldum o sozlerı duyunca suan utanıyorum kendımden ben hala nasıl burdatyım dıe
bendemi böyle bi istekte bulunsam :roflol:
ama resim çekilirken bu tüy yüzümüzü kaplar
resmin en dikkat alıcı objesi kalem olur :roflol:
ben bunun için yanıma babet yada spor ayakkabı alıcam
herkes diyorki takı merasimi çok zorlu oluyor
bencede öyle olur ablamın nikahında ben iğne tuttum ayakta dikilmekten kopmuştu ayaklarım
ben kınada kına yakılana kadar giyerim sonra salarım kendimi babet giyerim
nikahta gününde ise nikahta ve yemeğin olacağı yerde ilk dansa kadar giyerim sonra spor ayakkabı yada babet
ay çok sıkıldımmmmmmmmmm
kızlar davetiyenin onayını verdim, basılıyo cumartesi alacam :)) çok eğlenceli oldu valla
veeeeeeeee gelinlik işide tamamdır kızlarrrkaydirigubbakcemile2
fatihe gittiğimi anlatmıştım sizlere sonra şirinevlerde gezerken gözüme bir gelinlik çarptı..
ben diktirme işinden çok korkuyordum o strese kalbim dayanmazdı :1no2:
gelinliği denedim ellerinde ki üzerinde oynama yaparlarsa 950 ye veririz dedi kadın..
ertesi gün tekrar fatihi didik didik gezdik ablamlakötükedihüso.
ama hep açık modelleri kapatacaklarını söylediler uyguladıkları halide içimize sinmedi ..
bugün şirinevlere gittim ve kaporamı bıraktımhihoyyyt
sadece bedenime göre oturtacak kadın.
önü beline kadar taş işli altı kabarık kolları şifon ve kol uçlarını on santim kadar taş işli..
kapalı çok hoş bir model:teytey:
bu iştenden Allahın izniyle yırttığıma inanamıyorum:Saruboceq:
provalar için arıcaklarmış beni..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Esmaaa sen evleneli nerdeyse 1 ay mı olucakkk :1shok:
gulcınnn
kaçıyolar bacım ciddi ciddi..o bihteriii bi bulsam varya saçını başını yolmak için çok sebebim var
1..o kıyafetleri nerden buluyo o kadın
2..adnana yazık değilmisenağlama
3..saçları güzel
4..ee gözleride güzel
5..behlülü kaptı
behlülde behlül ama şimdiiiiiiii heeeee:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?