Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bendeeeeeee ama bu gidişle daha çoookkk beklerimmmmdelikafadulden

ya kızlar zaman geçiyo ya..komşumuzun oğlu askerden gelmiş bi kaç gün önce dün gördüm...aaa iznemi geldn ne işin var burda leynn falan dedim...yooo bitti bi kaç gün oldu döneli demezmiii :1shok: yuh dedim seni daha yeni göndermedikmi ne çabuk geçti 15 ay:1shok:

hem ultrasonda hem tomografide gördü ya ne biliym sanki baska bi doktor da aynısını söyleyecekmiş gibi geliyo ve benn duymakk istemiyorummmm senağlama

Yakın zamanda bir yeğen gelicek topiğe hihoyyyt

bence de öyle olacak gibi :) Rabbim hayırlısını, sağlıklısını versin.. kaydirigubbakcemile3

gulcınnn
kaçıyolar bacım ciddi ciddi..o bihteriii bi bulsam varya saçını başını yolmak için çok sebebim var

1..o kıyafetleri nerden buluyo o kadın
2..adnana yazık değilmisenağlama
3..saçları güzel
4..ee gözleride güzel
5..behlülü kaptı

behlülde behlül ama şimdiiiiiiii heeeee:jeyyar::jeyyar:

bende görmek istiyorum hangi sayfada? bu arada yemek takımına bayıldım mandilincim

yaa ne demezsin ne de çabuk geçmiş-miş :) asker yolu beklerken hic de çabuk geçmiyo öyle şekerim, bir gün bir yıl oluyo nerdeyse

turuncu ve yeşil yastıklar annemin fikriydi..salonumuz da krem ve kahve olduğu için araya renk katsın istedik halı ve perdeyle tamamlarız diye düşündük..kare olanları mağazada vardı onları üçgen koyunca çok şık duruyordu bunları beğenmedim bensenağlama
bence de puflar güzel ama nişanlım taktı kafayı onlara.

yanyana hiç hoş değil bence de..çapraz olcak ama değiştirticem onları kare olanlardan isticem bi şeyi düzgün anlayamıyolar yaa sinir oldummm

günaydınlarrr hayırlı cumalar olsun...
benim bugun teyzem geldi ama sevinçliyim 1 de 1 ilk gelişi daha :jeyyar::jeyyar:

kızlar az yavaş yazın ben şu kaşlarımı yolayım azcık... (kaş alan smiley)
cumartesi sevgülüm görünce ödü patlamasın:)))))))

ay çok sıkıldımmmmmmmmmm

kızlar davetiyenin onayını verdim, basılıyo cumartesi alacam :)) çok eğlenceli oldu valla

Esmaaa sen evleneli nerdeyse 1 ay mı olucakkk :1shok:

öncelikle mandilin yemek takımın geyet hoş cnm aklınızda olsn yemek takımı sayısını abartmayın

burcucuğum kuzum ne cok yolar oldun kendını sen kızzzkaydirigubbakcemile2
hayatım davetıyen ıde merak ettık sekerım
basıyazmalı kız hayırlı olsn cnm fıyat gayet ıiy ireısm beklyıoz
buket ya evet eskıdım artık senağlama ben yenı evlı kalmak ıstıyordum
böcük patronundan dolaı sabır dıyorum sana canm

burçincimmm

bence o kadarda kötü değil sıkma cannını..çapraz koy derim ben..ya çok kafana takarsanda alt tarafı minder şöle bi iki ay idare et sonra kaldırırsın bi iik minder daha yaptırısın becerebilen birine o adam beceriksizmiiş...

üzülme kuzu buda nazarı olsun düğününyerimseniben

yardım ederim saçını başını yolmak için :)
dünkü siyah şeker pembe geceliği nasıldı ama

brnck86 cn mkoltukların gayet ıyı mm kım dmısstı mınderlerde cokrenk var sanırım renk katmak ıstemssın ,,,
ama koltuklar cici canm benm

brcncvk86 koltukların güzel takıldıgın yer yastıkları olsun sadece onlarda dikilir tekrardan bu kadar moralini bozma güzel günlerde kullanın inş. :teselli:sadece birşey dikkatimi çekti mesela oturunca kaymazmı hepsi birbirinden bağımsız sonuçta

Hatırlarsanız o dizide bihterin annesinin bi gecelik muabbeti olmuştu hizmetliler mahvetti onu sonrada gidip aynısını aldılar oda kendi hizmetvisine verdi o takımın hangisi olduğunu farkettinizmi

SULFAT hersey tamamdı bı makasın yoktu herhal:roflol: hepsını ı gunlerde kullan askılıkta cok şık

nan bende dıom bu gızlar neyden bahsedıyo fılmdenmış hıc tv ızlemedığım için oku oku sonra caktım olayı
ayrıca bana sabır dıleyenler ıcın cok tsk ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…