Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

slm herkese ben yeni üye oldum nevresim takımımı koyayım dedim markası issimo home

Canim öncelikle Hosgeldin aramizaa.s.
Nisanlimisin, sözlümüsün? hani ceyiz hazirligina basladigin icin bi sorayim dedim delikafadulden
Ayrica nevresim takimina bayildim tam istedim renk, güle güle kullan canim :1hug:

sende değişiklik yap dediğin gibi..

az önce pijamanın önünde beğendiğm resmi atlete bastır...aynı resimle çık karşısına ilk geceden şok temizlik fln :roflol:

kaçmasın :roflol:

slm herkese ben yeni üye oldum nevresim takımımı koyayım dedim markası issimo home

hoşgeldin
güle güle kullan

şu tarz bi kettle almayı düşünüyorum. ne dersiniz şık duruyo dimi?
Kullanan memnun olan var mı?

güzelmiş canım alırsan güle güle kullan
ama son eklediğin daha cici geldi bana
daha önceden görmüştüm ondan ama daha önceden aldığım için ancak baktım
kedinin ciğere baktığı gibi

ben beğenirimde çirkinmi olar kaydirigubbakcemile2

bu arada burcu senin ev yerleşince nasıl olacak çok merak ediyorum -tatlicadiarzu-
kendi evimide kaydirigubbakcemile3

canım bunu söyleyen çok kişi var vallahi resmen paniklemeye başladım insanları hayal kırıklığına uğratıcam diye:roflol: yani maddiyatın el verdiği ölçüde elimizden geleni yaptık vede yapıcaz ama elbette genede kişiliğimi ve tarzım yansıtacak detaylar olacaktır...
bakalım bende çok merak ediyorum evisimi :roflol:

vallahi alırken çok tereddütlü aldım.. pjamlar gibi rahat değildim. ki ben mağaza mağaza gezip bir türlü üstüme göre beğenmeyen insana cuk diyeoldu mayo :roflol: biraz şans meselesi herhalde netten aldığım hiç bişiy yüzümü kara çıkarmadı canım. tam bedenime göresini söylüyorum ve oluyor. ayıp olmasa fotosunu da çeker koyardım ama abartmayalım artık:roflol: aşkım öldürmesin benii :roflol: sen istediğini sor merak etme off demem canikosummmm Şeniz

bu ariston carfurda vardı bende açıp baktım içine...
şık duruyor ama çok çok geniş bir iç hacmi yok. neden öyle iki çekmece yapmışlar altınada anlamadım. biri diğerini kaldırısan açılıyor. ya içi dolu olursa nasıl kaldıracaksın... tamamen görsel bir şey yapmışlar diye düşünüyorum. tamam benimkininde buzluğu aşağıda ama iç hacmi çok büyük...

güzelmiş canım alırsan güle güle kullan
ama son eklediğin daha cici geldi bana
daha önceden görmüştüm ondan ama daha önceden aldığım için ancak baktım
kedinin ciğere baktığı gibi[/COLOR][/QUOTE]

BENDE ONU BEĞENDİM ama pahalı birazcık aslında mutfağıma daha çok uyar
çelik olması yönünden

kız o kadar zordaysa boşver merak ettim işte ben
çeyiz dağı tepene mepene yıkılmasın Allah muhafaza

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla canım yaa

eve elımde poşetlerle gitmeye korkuyorum artık

yok yok resim istemem
merak etme
tamam şekerim bende bidahaki ay bakayım bi
1 bikini 1 mayo beğendim
biri ten diğeri penti
pentidekine gidip bakacam bikini sanal gamyoncuiremsu

bende orda baktım :roflol:

canım bu kahvaltı takımı 145 ytl sen neden 174 e aldın :S ben bununla kırmızı arasında kararsız kalmıştım sonra ikisini de elime alınca kırmızıya karar verdim.
Bu kahvaltı takımı hiç biyerde yok yaa sizler nerden aldınız kızlar tüketilmiş hepsi maalesef ben yetişemedimCADIARZU

Huhu kızlarr 19 TL kapıda ödemelide alınabiliyor kartlada.. Aynı gün teslim birde ya bu kadar fiyat farkı nasıl olur başka sitelerle anlamadım gitti.:uhm:

pazar günü gördüm
içini acıp baktım ama çok az dolap kısmı
pek kullanışlı gelmedi bana
tabi yinede sen bilirsin

bende bakmıştım kızlar..
Görüntüsü gayet hoş ve şık ama içi diğer dolaplara oranla çok dar ve kullanışsız. Özellikle çift kapak olması iyice alanını daraltmış. Çekmeceleri geniş ama mazlemesi kalitesiz gibi ray sistemi kötü.
Amma karaladım dolabı :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…