slm herkese ben yeni üye oldum nevresim takımımı koyayım dedim markası issimo home
sende değişiklik yap dediğin gibi..
az önce pijamanın önünde beğendiğm resmi atlete bastır...aynı resimle çık karşısına ilk geceden şok temizlik fln :roflol:
slm herkese ben yeni üye oldum nevresim takımımı koyayım dedim markası issimo home
şu tarz bi kettle almayı düşünüyorum. ne dersiniz şık duruyo dimi?
Kullanan memnun olan var mı?
kaçmasın :roflol:
]
ben beğenirimde çirkinmi olar kaydirigubbakcemile2
bu arada burcu senin ev yerleşince nasıl olacak çok merak ediyorum -tatlicadiarzu-
kendi evimide kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bu buzdolabı nasıl?kullanan veya bilen var mı? markası hotpoint-ariston-quadrio.
fiyatı 2100 civarı.
bende ordan bitane beğendim
alıp almamakta tereddütteyim
beden olayını nasıl ayarladın kumaş kalitesi iyimiydi
ay ne çok sordum
bigün bana yeterrr deme olurmu Şeniz
kız o kadar zordaysa boşver merak ettim işte ben -tatlicadiarzu-
çeyiz dağı tepene mepene yıkılmasın Allah muhafaza
arkadaşlar bu buzdolabı nasıl?kullanan veya bilen var mı? markası hotpoint-ariston-quadrio.
fiyatı 2100 civarı.
vallahi alırken çok tereddütlü aldım.. pjamlar gibi rahat değildim. ki ben mağaza mağaza gezip bir türlü üstüme göre beğenmeyen insana cuk diyeoldu mayo :roflol: biraz şans meselesi herhalde netten aldığım hiç bişiy yüzümü kara çıkarmadı canım. tam bedenime göresini söylüyorum ve oluyor. ayıp olmasa fotosunu da çeker koyardım ama abartmayalım artık:roflol: aşkım öldürmesin benii :roflol: sen istediğini sor merak etme off demem canikosummmm Şeniz
bu ariston carfurda vardı bende açıp baktım içine...
şık duruyor ama çok çok geniş bir iç hacmi yok. neden öyle iki çekmece yapmışlar altınada anlamadım. biri diğerini kaldırısan açılıyor. ya içi dolu olursa nasıl kaldıracaksın... tamamen görsel bir şey yapmışlar diye düşünüyorum. tamam benimkininde buzluğu aşağıda ama iç hacmi çok büyük...
fiyatı 2100 civarı.
Bu kahvaltı takımı hiç biyerde yok yaa sizler nerden aldınız kızlar tüketilmiş hepsi maalesef ben yetişemedimCADIARZUcanım bu kahvaltı takımı 145 ytl sen neden 174 e aldın :S ben bununla kırmızı arasında kararsız kalmıştım sonra ikisini de elime alınca kırmızıya karar verdim.
Bende gecen hafta bunlari aldim. Büyük nir setim vardi, ama kücük tencereler daha fazla lazim olur diye
pazar günü gördüm
içini acıp baktım ama çok az dolap kısmı
pek kullanışlı gelmedi bana
tabi yinede sen bilirsin
güle güle kullan ciciymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?