Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlarr hayırlıı Cumalarr herkesee hihoyyyt

Herkesin ne dileğii varsaa olsunn bugünn :Saruboceq:

kızlar
davetiyelerimi ne zaman dağıtmaya başlamak gerek
mesela ofis arkadaşlarım bi burdalar bi yoklar yakaladığıma versem mi

ben son 15 gün kala dağıtalım istiyorum ,insanlar alıp bi tarafa atıp unutmasın :)

yaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaa sulfat yaaaaaaaaaaaaa bunlar ne cici şeylerrrrr.....
pantolon aslılığından kesin almalıyım.
birde sen benim tam bir kalp manyağı olduğumu bilmiyormusun da utanmadan kalp buz kalıplarını ekliyorsun:mymeka:
kaça aldın bunları hemen yaz fiyatlarını katliam çıkartmadan :mymeka:
hee vallahi yol yoll bitmedi kıl tüy.. neyse bu gün hallettim bitti hepsi şimdi yıkancam mislencem paklancam kocişi bekliycem :1rolleyes:

bunun kremiydi buda bizim kk üniformalarımzla aynı markaydı hatırladınızmı???

vallahi helal olsun buket kaydirigubbakcemile5 hafızaya bak hele :1shok:
kızlar
davetiyelerimi ne zaman dağıtmaya başlamak gerek
mesela ofis arkadaşlarım bi burdalar bi yoklar yakaladığıma versem mi

canım ben sabredemiyorum vallahi yarın aşkım gelince başlıcam ufak ufak:roflol:

kızlar ben kalkıyorum çünkü oturduğum yerde oturamıyorum heycandan delikafadulden
2 saat oldu alıntıları yapalı anca cevap yazdım bu saate kadar :roflol:
kalkıyım kurabiye falan yapayım zaman geçsin diye :1rolleyes:
ayy çok özledim yahuuuuuuu:sm_cool:

arsima cnm davetıye 15 gun kala ıyıdır ama yanıdna cantanda dursun hep bırınıgorunce tesauf felan verırsın

Ben geldiiiiiiiimmmm:icecream:

Bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi uçmuş nasıl oldu anlamadımfisfisfissulfatcım aldıklarını güle güle kullan senin kalpli buzluğunu yesinler mandilin görmesin kırmızılarıkaydirigubbakcemile3Brncmiydı koltuk fotolarını koymuş ama kaçırdım Betacım seninkileri de istiyorum mümkünse hemen kaldırmayın:mymeka: aaa bakan var bakamayan var canım -tatlicadiarzu-Başıyazmalıkızohh gelinliğide halletmişsin umarım gönlüne göre olur canım:1hug:diğer arkadaşlarda aldıklarını güle güle kullansın alıntı yapmıştım herkese tek tek cevap yazacaktım amakafamçokkarıştı

offfffffffffffffffffffffffff çok sıkıldım çok yoğun işdende iice bunaldım.
ya allaha şükür krizde işimiz var ama ne biliyim evde oturmaya falanda özeniyorum ya....ofisde tekim kızlar üç telle aynı anda konuşuyorum...bayanlara beyfendi baylara hanımefendi diyip duruyorum hangi telde kim vardı karışıokafamçokkarıştı
hele şimdi bi olay yaşadım... telde konuşuyorum adamla konuştuk koknuştuk ben tam kapatırken tamam cnm öptüm demezmiyim anam mosmor oldumdelikafadulden
dedm kişi ile bidaha beni göüştürmeyin beni arasada öldü diyin diye-tatlicadiarzu-

DİMPLESİMMM harikasınn koy çayı kız geliyorummmmmmmmmm:lepi:
hani kayınvaliden yemeğe çağırdığında eşine dmeiş ya çok şanslısın diye hakikatende çok şanslı eşin..boy pos güzellik var,marifet var ee daha ne olsun

gamzeee evın adresını yaz bana yaa gelıyom:roflol:

kızlar ya hanı gelınle damat herturlu dans eden bı vıdeo koymustum ya onu kaybettım olan varsa bı koysun yaa

vallahi helal olsun buket kaydirigubbakcemile5 hafızaya bak hele :1shok:

hihoyyythihoyyyt

işteee az önce pişirdiğim cevizli burmalarımmmm hadi kızlarrrr bana gelin cokacimcoook

gamzeee süper gözüküo ellerine sağlıkk...

puhahahaytt seninki duymasınnn

işteee az önce pişirdiğim cevizli burmalarımmmm hadi kızlarrrr bana gelin cokacimcoook

offfffff allahım bana görünüyolar sanırım kafamçokkarıştı gerçek dimi bu:1shok: bayılırım ben bu tatlıya içine birazda tereyağı gezdirseydin ayyyy dayanamıycam yaa iş çıkışında alıyım bari bi yerlerim şişecek bu arada gamze sende pek hamaratmışsın hee maşallah diyim bi yerlerini kaşı kız

Gamzeeee, tatlı oburu biri olarak süper görünüoyr resmen ağzımın suyu aktı.
Afiyet olsun size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…