ohh çot heyecanlııı alkisalkisalkis bunda da pek bişey değişmiyo gene ölçü vs.3.hatta 4.de şekil almış oluyo yavaş yavaşş ah ahhh doyasıya yaşa bu günleri canımm Şeniz
:asigim:
Ben de hazırlandım gelinlik bakmaya gidicem. Ama nişanlım olmıcak çünkü dayanamıyor benim kararsızlıklarıma bişey beğenemiyorum diye kızıyor. Sen 4-5 alterntif belirle ben onlara bakmaya geleyim dedi. Çocuk haklı ben çok uyuzumkaydirigubbakcemile3. İyisi mi iyice dolaşayım kızlarla sonra onu işin içine katayım. Umarım fotoğraf çekmem izin verirler. :çok üzgünüm:
saol eccucum yüklerim artık fotolarımı :) 2 senedir gidemiyo esmycim askerlik filan oldu ama memleketlerine bağlılar anlata anlata bitiremez amcaları filan orda hatta balayına oraya gidelim diyo kaydirigubbakcemile3
hayatım İŞte bende aĞladım ama aĞlıycam dersen aĞlamazsn ben kınada Çok aĞlarm dedım mesela aĞlayamadım nıkahta hıc aĞlıycagımı sanmazdım ya
saol eccucum yüklerim artık fotolarımı :) 2 senedir gidemiyo esmycim askerlik filan oldu ama memleketlerine bağlılar anlata anlata bitiremez amcaları filan orda hatta balayına oraya gidelim diyo kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısı olsun inşallah. zihnini açık tut sonra hiçbişi hatırlamazsın benim gibikaydirigubbakcemile3
hayatım İŞte bende aĞladım ama aĞlıycam dersen aĞlamazsn ben kınada Çok aĞlarm dedım mesela aĞlayamadım nıkahta hıc aĞlıycagımı sanmazdım ya
ben kınada zaten koparım nikahta dibine vururum, hele düğünden sonra, e bi de evden çıkması var bi de düğünden sonra annemden ayrılırken annem annemmm. ay ben gitmicemmmmmmmm
ben kınada zaten koparım nikahta dibine vururum, hele düğünden sonra, e bi de evden çıkması var bi de düğünden sonra annemden ayrılırken annem annemmm. ay ben gitmicemmmmmmmm
ayancık cnm bende merak ediyorum ön cokta bi iskelesi varmış cok güzelmiş ama balayımı amcalarıyla filan geciremem :)
ben de hep ağlıcamı düşünmüştüm kınada babaevinden çıkarken falan ama hiç ağlamadımm güle oynaya gittim..ben ağlamadığım için kimseyide ağlatmadım annem sadece azcık ağladı ama bende ağlasaydımm hepten kopardık..evden çıkarken kuşağımıda babam bağladı en çok orda hüzünleneceğimi zannediyordum ama resimlerimizi bi görseniz çok mutlu mesuttuk babam kuşağımı bağlarken objektiflere poz falan verdik güzeldi..Ağlamayın kızlarrr sakın
DarkAngel kullanıcısından alıntı
mervebu güle güle kullan canım 2. yeşil nevresimimn bende moru var
teşekkür ederim DarkAngel..sen sanırım kullanıyorsun takımını..renklerinde solma falan oldu mu
canım ben daha kullanmadım evli yazıyo profilimde ondan kullanmış olduğumu sandın sanırım, benim nikahım kıyıldı düğün 4 ekimde
Saol hemşomm a.s.Geçmişi okuyordum ki misafir geldi, yarım kaldı. Hemşom senin ayakkabıların için hızlıca baktım. Ne şirin ve sade bi ayakkabı öyle. Ayaklarında çok zarif görünüyor.
Hemşom yine döktürmüşsünn cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben Aynan süper :lepi:5 li saklama kabı, tabii siz en büyük boyu görüyorsunuz. Şuan evde de kullanıyoruz çok memnunuz sağlam bişey o kadar makieneye de atıyoruz ilk günkü gibi
Hayırlısı olsun canımm yerimsenibenveeeeeeeee gelinlik işide tamamdır kızlarrrkaydirigubbakcemile2
fatihe gittiğimi anlatmıştım sizlere sonra şirinevlerde gezerken gözüme bir gelinlik çarptı..
ben diktirme işinden çok korkuyordum o strese kalbim dayanmazdı :1no2:
gelinliği denedim ellerinde ki üzerinde oynama yaparlarsa 950 ye veririz dedi kadın..
ertesi gün tekrar fatihi didik didik gezdik ablamlakötükedihüso.
ama hep açık modelleri kapatacaklarını söylediler uyguladıkları halide içimize sinmedi ..
bugün şirinevlere gittim ve kaporamı bıraktımhihoyyyt
sadece bedenime göre oturtacak kadın.
önü beline kadar taş işli altı kabarık kolları şifon ve kol uçlarını on santim kadar taş işli..
kapalı çok hoş bir model:teytey:
bu iştenden Allahın izniyle yırttığıma inanamıyorum:Saruboceq:
provalar için arıcaklarmış beni..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ben göremedimm senağlamamoralim bozukkkk:1no2:
oturma odası için yaptırdığımız puzzle koltukları görmek için dün eve gittik...yastıkları yanlış yapmışlar..biz ilk resimdeki gibi kare yastıklar istedik..çapraz çapraz koymak için..tamam dedi adam koltuğu tam doldurcak kadar ne kdr olursa o yastıktan yaparız dedi..bi baktık dikdörtgen yapmış hiç hoş durmadı..düz de koysak çapraz da koysak çok büyük kaldılar üstünde..
koltuk da mağazadaki gibi durmadı zaten moralim bozuldu
bugün arayıp söyleyecek kayınpederim..zaten yerleştirmesi ayrı dert her türlü oluyor da ben nasıl koysak diye karar da veremedim..bikaç yerleşimde tekli koltuğun teki dışarda kalıyor onu ütü odasına koyarız dedik..nişanlım da ortadaki puflara taktı çok büyük duruyoo odayı boğuyoo diyee..off bişey de de sorun çıkmasın yaaa...
alıntı yapmazsanız sevinirim kızlar...
..............
Bi yerlerden tanıdık geliyoo ama nerdenn :smiley-cool: kaydirigubbakcemile3ne giyicen :uhm:
buda yeni (en rahatı buydu beta kız tanıdık geliyormu :roflol: platformu hariç)
[/COLOR]
Benimkimii :uhm: :asigim:kızlar kk gelinlerinin ayakkabılarıda bellii oldu sanırsam sırayla bundan almaya başlıycaz...çünkü dün gördüm aha dedim bu olmalı düğün ayakkabım sırnaşık şey
Hadi bakalım kolay gelsin..yerimseniben İnşallahh güzel haberlerle dönersin hemşom ŞenizBen kaçayım kızlar, giyinip kuzenlerim ve kardeşimle gelinlik bakmaya gidicez. İnşallah gönlüme göre hazır bişey bulurum da diktirme stresine girmem :Saruboceq:
kızlar sizi uzaktan takip edebildim bu hafta :) malum bir güncüküm kaldı :asigim: benim nişanlımda sinoplu :) ( artık nişanlım diyebilirim heralde) alkisalkisalkis
baberko tabi cnm amcalarla ne ısın var ayancık bılıyom yarımsaat felan orasıda sahil bende turkeli
ya bnm bılıyonzudur cok terslıkler oldu cenazemız oldu 1 hafta once
kına gunu ev kalablk almanyadar msıafırler var son kahvaltımızı yapalm dedık dedem hasta dustu bogazı kesıldı ambulans geldı eve herkez kosturdu felan hiç bişey anlamadım :1no2:
zaten cok uzgunduk kınada cok aglamadım evden cıkarken annemle babamla resım cekılmmeısım bıle kardesım bagladı kusagımı annemı babamı operken agladık kamereya cekılmıstı o goruntulerın ustune balayını cekmısım ızleyemıyceğim ıyımı kotumu bilemedım
artk nıkahta nıkah anı koptm herkez demıs bılmesek zorla gıdıyor sancaz esmayı
bırde evıme pesımden geldıler gencler orda agladım
birna nıkah salonudna gıderken ama ordada annemlerı opemedım ben nıye yaaa
Doğru söylemiş insan kendini kaybediyor kaydirigubbakcemile3 Evet konuşmuştuk, unuttum
yavru üzülme bu kadar adamın hatası ise yeniden yapsın yerimsenibenaslında yastıkları biz böyle istemiştikkkksenağlamasenağlama
Ben de hazırlandım gelinlik bakmaya gidicem.
kızlar sizi uzaktan takip edebildim bu hafta :) malum bir güncüküm kaldı :asigim: benim nişanlımda sinoplu :) ( artık nişanlım diyebilirim heralde) alkisalkisalkis
Ayyy ne güzel. Heyecan durumu nasıl? Yaw ben kuaförde bile benim nişanım olduğun anlamamıştım, sanki başkasının düğününe saç yaptırıyormuşum gibi. :roflol: Ama sonra salona girip de ilk dansta filan resmen bayılcaktım heyecandan :asigim: Hayırlısı olsun canım, allah içine sindirsin inşallah
heralde ilk ağlayan ben olacam.rezil olcam meraklılar gibiklava:
Bi yerlerden tanıdık geliyoo ama nerdenn :smiley-cool: kaydirigubbakcemile3
esmacım bi suçun yok yani senin çevresel faktörler çok etkilemiş sadece seni deden,akrabalarrsenağlama daha güzel anabileceğin bi gün olabilirdi ama olsun bundan iyisi can sağlığı sıkma canını sonunda kavuştunuz işte ohhh
Kızlarr hayırlıı Cumalarr herkesee hihoyyyt
Herkesin ne dileğii varsaa olsunn bugünn :Saruboceq:
kızlar mangonun outletleri oluyo oralara bakın ben 5 tl ne bluzlar aldım balayı için
bugun gelinliğin 2.provası var alkisalkisalkis
baklava demeyin ,en iyisi burda :) naniknanikAy baklaava bÖrek benım canm Çılbır ıstedı ne alakysa senelerdır yemedımde
Ben de hazırlandım gelinlik bakmaya gidicem. Ama nişanlım olmıcak çünkü dayanamıyor benim kararsızlıklarıma bişey beğenemiyorum diye kızıyor. Sen 4-5 alterntif belirle ben onlara bakmaya geleyim dedi. Çocuk haklı ben çok uyuzumkaydirigubbakcemile3. İyisi mi iyice dolaşayım kızlarla sonra onu işin içine katayım. Umarım fotoğraf çekmem izin verirler. :çok üzgünüm:
ben de hep ağlıcamı düşünmüştüm kınada babaevinden çıkarken falan ama hiç ağlamadımm güle oynaya gittim..ben ağlamadığım için kimseyide ağlatmadım annem sadece azcık ağladı ama bende ağlasaydımm hepten kopardık..evden çıkarken kuşağımıda babam bağladı en çok orda hüzünleneceğimi zannediyordum ama resimlerimizi bi görseniz çok mutlu mesuttuk babam kuşağımı bağlarken objektiflere poz falan verdik güzeldi..Ağlamayın kızlarrr sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?