Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ohh çot heyecanlııı alkisalkisalkis bunda da pek bişey değişmiyo gene ölçü vs.3.hatta 4.de şekil almış oluyo yavaş yavaşş ah ahhh doyasıya yaşa bu günleri canımm Şeniz

hadi ya yine mi belli olmucakkkk

bende :asigim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol eccucum yüklerim artık fotolarımı :) 2 senedir gidemiyo esmycim askerlik filan oldu ama memleketlerine bağlılar anlata anlata bitiremez amcaları filan orda hatta balayına oraya gidelim diyo kaydirigubbakcemile3

cnm dugunun yazaysa gıdılır yanı neresındne bılmıyorum ama öyle köy degıl denız kenarı yazlık bölge yazın sahıl felan kıpır kıpır

hayatım İŞte bende aĞladım ama aĞlıycam dersen aĞlamazsn ben kınada Çok aĞlarm dedım mesela aĞlayamadım nıkahta hıc aĞlıycagımı sanmazdım ya

ben kınada zaten koparım nikahta dibine vururum, hele düğünden sonra, e bi de evden çıkması var bi de düğünden sonra annemden ayrılırken annem annemmm. ay ben gitmicemmmmmmmm

ayancık cnm bende merak ediyorum ön cokta bi iskelesi varmış cok güzelmiş ama balayımı amcalarıyla filan geciremem :)

saol eccucum yüklerim artık fotolarımı :) 2 senedir gidemiyo esmycim askerlik filan oldu ama memleketlerine bağlılar anlata anlata bitiremez amcaları filan orda hatta balayına oraya gidelim diyo kaydirigubbakcemile3

canım hayırlısı olsun inşallah. zihnini açık tut sonra hiçbişi hatırlamazsın benim gibikaydirigubbakcemile3

hayatım İŞte bende aĞladım ama aĞlıycam dersen aĞlamazsn ben kınada Çok aĞlarm dedım mesela aĞlayamadım nıkahta hıc aĞlıycagımı sanmazdım ya

ben kınada zaten koparım nikahta dibine vururum, hele düğünden sonra, e bi de evden çıkması var bi de düğünden sonra annemden ayrılırken annem annemmm. ay ben gitmicemmmmmmmm

ben de hep ağlıcamı düşünmüştüm kınada babaevinden çıkarken falan ama hiç ağlamadımm güle oynaya gittim..ben ağlamadığım için kimseyide ağlatmadım annem sadece azcık ağladı ama bende ağlasaydımm hepten kopardık..evden çıkarken kuşağımıda babam bağladı en çok orda hüzünleneceğimi zannediyordum ama resimlerimizi bi görseniz çok mutlu mesuttuk babam kuşağımı bağlarken objektiflere poz falan verdik güzeldi..Ağlamayın kızlarrr sakın

ayancık cnm bende merak ediyorum ön cokta bi iskelesi varmış cok güzelmiş ama balayımı amcalarıyla filan geciremem :)

baberko tabi cnm amcalarla ne ısın var ayancık bılıyom yarımsaat felan orasıda sahil bende turkeli
ya bnm bılıyonzudur cok terslıkler oldu cenazemız oldu 1 hafta once
kına gunu ev kalablk almanyadar msıafırler var son kahvaltımızı yapalm dedık dedem hasta dustu bogazı kesıldı ambulans geldı eve herkez kosturdu felan hiç bişey anlamadım :1no2:
zaten cok uzgunduk kınada cok aglamadım evden cıkarken annemle babamla resım cekılmmeısım bıle kardesım bagladı kusagımı annemı babamı operken agladık kamereya cekılmıstı o goruntulerın ustune balayını cekmısım ızleyemıyceğim ıyımı kotumu bilemedım
artk nıkahta nıkah anı koptm herkez demıs bılmesek zorla gıdıyor sancaz esmayı
bırde evıme pesımden geldıler gencler orda agladım
birna nıkah salonudna gıderken ama ordada annemlerı opemedım ben nıye yaaa

evet canım evli yazdıgı için kullanıosun sandım Allah kavustursun su gibi akıp geçsin zaman a.s.

Geçmişi okuyordum ki misafir geldi, yarım kaldı. Hemşom senin ayakkabıların için hızlıca baktım. Ne şirin ve sade bi ayakkabı öyle. Ayaklarında çok zarif görünüyor.
Saol hemşomm a.s.
5 li saklama kabı, tabii siz en büyük boyu görüyorsunuz. Şuan evde de kullanıyoruz çok memnunuz sağlam bişey o kadar makieneye de atıyoruz ilk günkü gibi
Hemşom yine döktürmüşsünn cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben Aynan süper :lepi:
Hayırlısı olsun canımm yerimseniben
Ben göremedimm senağlama

ne giyicen :uhm:
buda yeni (en rahatı buydu beta kız tanıdık geliyormu :roflol: platformu hariç)
[/COLOR]
Bi yerlerden tanıdık geliyoo ama nerdenn :smiley-cool: kaydirigubbakcemile3
kızlar kk gelinlerinin ayakkabılarıda bellii oldu sanırsam sırayla bundan almaya başlıycaz...çünkü dün gördüm aha dedim bu olmalı düğün ayakkabım sırnaşık şey
Benimkimii :uhm: :asigim:
Ben kaçayım kızlar, giyinip kuzenlerim ve kardeşimle gelinlik bakmaya gidicez. İnşallah gönlüme göre hazır bişey bulurum da diktirme stresine girmem :Saruboceq:
Hadi bakalım kolay gelsin..yerimseniben İnşallahh güzel haberlerle dönersin hemşom Şeniz
kızlar sizi uzaktan takip edebildim bu hafta :) malum bir güncüküm kaldı :asigim: benim nişanlımda sinoplu :) ( artık nişanlım diyebilirim heralde) alkisalkisalkis

Ayy canımm yarın nişan var dimii :teytey: Bol bol tadını çıkar canımm inşallahh süper bi nişan olurr :Saruboceq: Prensesler gibi ol :1hug:

Kızlarr hayırlıı Cumalarr herkesee hihoyyyt

Herkesin ne dileğii varsaa olsunn bugünn :Saruboceq:

esmacım bi suçun yok yani senin çevresel faktörler çok etkilemiş sadece seni deden,akrabalarrsenağlama daha güzel anabileceğin bi gün olabilirdi ama olsun bundan iyisi can sağlığı sıkma canını sonunda kavuştunuz işte ohhh

Doğru söylemiş insan kendini kaybediyor kaydirigubbakcemile3 Evet konuşmuştuk, unuttum

:dilcikar::dilcikar:
ben unutulacak insanmıyım
bu arada sen balayını nettin kız

aslında yastıkları biz böyle istemiştikkkksenağlamasenağlama
yavru üzülme bu kadar adamın hatası ise yeniden yapsın yerimseniben

Ben de hazırlandım gelinlik bakmaya gidicem.

Allah yardımcın olsun

kızlar sizi uzaktan takip edebildim bu hafta :) malum bir güncüküm kaldı :asigim: benim nişanlımda sinoplu :) ( artık nişanlım diyebilirim heralde) alkisalkisalkis

:asigim:

düğünde de bölemi oluruz acaba
benim hiç böle telaşım olmadı bilmiyorumda senağlama

heralde ilk ağlayan ben olacam.rezil olcam meraklılar gibiklava:

üzülme ilk deilsin
nişanlımın arkadaşı kasımda evlendi kız başka şehirden gelin geldi
evet derken ağlıyordu
imza atarken fln burnunu siliyordu hep öle resim çekmiş saf fotocularda
çok üzülmüştüm

ben kınada ağlamam diyorum bakalım napcam
gerçi şarkım çok acıklı ama :roflol:

Bi yerlerden tanıdık geliyoo ama nerdenn :smiley-cool: kaydirigubbakcemile3

insan insana benzerde ayakkabı ayakkabıya benzemezmi :roflol:

evet cnm çok şükürrrr

kızlar mangonun outletleri oluyo oralara bakın ben 5 tl ne bluzlar aldım balayı için

burda mangonun outleti yokki senağlama
bugun gelinliğin 2.provası var alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
Ay baklaava bÖrek benım canm Çılbır ıstedı ne alakysa senelerdır yemedımde
baklava demeyin ,en iyisi burda :) naniknanik

de kızzzz :) ohhhhh :teytey:

kuşak evden çıkarken mi bağlanıyo tatlım, burda düğün salonunda merasm seklinde yapılıyoda?kaydirigubbakcemile3

kızlar
davetiyelerimi ne zaman dağıtmaya başlamak gerek
mesela ofis arkadaşlarım bi burdalar bi yoklar yakaladığıma versem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…