Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

................................

Son düzenleme:
ellerinee sağlıkk enfesss enfesssss teyzemde var zaten cnm öle bi tatlı çekiyokii delikafadulden

ellerine sağlık gamze gerçi ben ağzıma koymam şerbetli tatlı burnum sızlar bakamam bile şuandada sızlıyo allahıımmmm ya nişanlım çok çekiyo buyüzden benden o çok sever

[B
[QUOTE pashmina]Ecobelaanın pikelerini alan arkadaş kimdi kızlar yaa resmini eklesin please benimde hiç pikem yokta düşünüyorummm[/QUOTE]

canım ben hazır almadım pikelerimi nevresim diken bir yerle görüştüm oraya yaptırıyorum. elimizde fazla işleme ve dantel vardı onları pike yapıyor kadın elinde var ise sende öyle değerlendirebilirsin tatlım[/QUOTE]

hee anladım canım bir bakıyım piyasaya da ne var ne yokk

Son düzenleme:

bebisim..tamam tariif süper de ben oklavaya sarma kısmını anlamadım,
ceviz ve tereyağı oklavaya bulasmaz mı :roflol:

dun kzın brını gördum nıckı pufıydı avatarında etı puf vardı cnm cektı aksam doldurdum marketten poşeete ohh yedım
bugunde tatlı cekıyo hep gazme yuzunden :mymeka:
:

dene gamzecim dene ama biz böle büzdükten sonra yuvarlak doluyoruz ayrıca sarmadan önce tereyağ gezdirmiyoruz sadece fındık ceviz yada fıstık :)
benimde yok ya merdane ve oklava unutmuşumm almam lazım :)))

ozaman ben c.tesi kendı annemlerı cagırmadım onları cagırayımda bu tatlıyı yapym

ozaman ben c.tesi kendı annemlerı cagırmadım onları cagırayımda bu tatlıyı yapym

kız sinay bende çok severim hatta fıstıklısını çok severim ama fıstık yoktu bende cevizli yaptım:)9 gezdirmem miii tereyağ hiç gezdirdim cokacimcoook

kayınvalidenin getirdiği kavonozdaki cevizlerinin hepsini boşalttın mı kııızz???:roflol::roflol:

neeeeeeeeeee hamile misin? delikafadulden :teytey:

Yemek için tuzluk (iri ya da küçük delikli olabiliyor) ve yağdanlık

mutfak masası için meywelik, daha güzelini bulursam bunu günlük kullanıcam.

termos

limonluk

süzgeç

kaşıklık

çay süzgeci ve limon sıkacağı

günlük şekerlik

minicik mutfak saati

küçükleride olsa alcaktım ama yokmuş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…