canım çok güzel durmuş ayağında..altına adımı yazmayı unutma....
canım iyi günlerde kullan..
canımmm..kipada tek kişilik çift kişik gördüm 8-12 arası...ama illa takım diyorsan bak ben bunlardan almıştım..epey oldu fiatlarını unuttum...
Hepsi de çok güzel cıvılı cıvıl canım renkerliii
]
Bugün ikeadaydık, aldığımız cicileri ekleyeyim
Buz kalıbımız, kalpli diye aldım :asigim:
2 li ekmek sepeti
Sulfatcım iyi günlerde kullann ekmek sepetlerine bayıldım valla bende bi bakıyımmm
ne giyicen :uhm:
[kızlar bu benim eski gelin ayakkabım
arsima amma kararsız htunsun be güzelim bu ayakkabılarında güzelmiş canım
ya cnm dün 8kısıydık yemekte ısten gıtıtm mısfır gelcekmıs karınlarıd aç gelceklermiş
allah tan nihalbızdeydıeve gelmeden ona soyledım bazıseylerı
pilav corba salata psta yaptım bnmkı hauzr kızarmıs tavuk almıstı dun bırde köfte kızarttık
bugun yok yemeğim ama yapmıycam :jeyyar: cunku benm koca bana kızıyor ısten gelıyorsun mutfaga hemen yuzunu gormuyum mutfakta ısın bıtıyor 9 oluyor saat dıyor bende dedım ıyı ozaman yapmıyım yemek oda yapma dedı ben kahvaltılıkta yerım dedıCADIARZU
Senin ki gibi koca her eve lazım benim ki demez heralde yıllardır yanlız yaşıo bıktı artık kendi işini kendi yapmaktann
Sebze meyve vs. yıkamak için süzgeç aldım. ılk resimdeki sapları kapalı haliyle de kullanabiliyorsunuz, yada ikinci resimdeki gibi sapları uzatıp lavabo, evye üzerine yerleştirip kullanabiliyorsunuz. Evyeye yerleştirince annem çok beğendi bize de alalım diyor kaydirigubbakcemile3
Süzgeç harikaa
burdaım bukettttimmmm böcüğüm sağol bebişkaydirigubbakcemile3 dün bende güveç yaptım kızlar güvecimi ilk defa kullanacağım için gittim kuyruk yağı aldım kasaptan içini yağladım bi güze sonra fırına verdim 1 saat. sonrada bir güveç yaptım offff mis olduuuuu. yanına bide pilav ve çilek kompostosukaydirigubbakcemile2 daha bugün yemek yapmam
Maşşallah canım sana topicin en becerikli hatunusun bence
bu arada kızlarr dün bir kurabiye yaptım pastaneden alınanlar gibi oldu ve hiç bayatlamıo ağızda dağılıyo eşim bayıldı ve gelen arkadaşlarda tarifini istedi çok kolay ve ne tatlı ne tuzlu aynı pastaneden alınan gibi tarifini vereyim sizede
1 paket margarin (oda sıcaklığında)
1 çay bardağı sıvı yağ
1/2 çay bardağı elma sirkesi
1/2 çay bardağı su (yani 1 çay bardağının yarısı elma sirkesi, yarısı su olacak.)
3 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
üzeri için yumurta sarısı, susam
Yapılışı :
Oda sıcaklığında erimiş margarin ve diğer malzemeler karıştırılıp bir hamur yapılır.
Sonra biraz kalınca açıp kurabiye kalıplarıyla şekil verilir. Üzerine yumurta sarısı
ve susam sürülüp önceden ısıtılmış fırında (180 derece) üstleri kızarıncaya kadar pişirilir.
Deniycem bu tarifi mutlaka teşkürler gamze
Selam kızlar, işlerim vardı bakamadım hiç bugün ancak gelebildim.
ıyisinizdir umarım.
Bir-iki yeni resim ekledim.
Ohhhh balayı fotolarını eklemiş benim arkadaşım varya kaş e gözlerine maşşallah canım
işteee az önce pişirdiğim cevizli burmalarımmmm hadi kızlarrrr bana gelin cokacimcoook
Süperr gözüküooo eline sağlık canım[/COLOR] gamze
cnm tarif çok basit eccuda yazmıştı zaten baklavalık yufka alıosun sonra bi kapta tereyağ kızdırıosun yufkalarla fazla zaman kaybetme çünkü çok çabuk kuruyorr
bi yufkayı ser ceviz serpiştir biraz tereyağ gezdir(ben cevizleri rondodan geçirdim) sonra oklavayla rulo şeklinde sar ve ellerinle ortada büzdür. oklavadan çıkar. tepsiye diz hepsini böle sonra üzerlerine terayağ gezdir fırına ver.şerbetide yap 2 su bard su 2,5 çay fincanı şeker kaynat altını kapatmaya yakın limon sık kapat. baklava pişince fırından çıkar iyice soğusun püf nokta: ya baklava sıcak şerbet soğuk olacak yada tam tersi. aksi takdirde hamur olur..
ama bnm oklavam yokkk
kız sinay bende çok severim hatta fıstıklısını çok severim ama fıstık yoktu bende cevizli yaptım:)9 gezdirmem miii tereyağ hiç gezdirdim cokacimcoook
cnm tarif çok basit eccuda yazmıştı zaten baklavalık yufka alıosun sonra bi kapta tereyağ kızdırıosun yufkalarla fazla zaman kaybetme çünkü çok çabuk kuruyorr
bi yufkayı ser ceviz serpiştir biraz tereyağ gezdir(ben cevizleri rondodan geçirdim) sonra oklavayla rulo şeklinde sar ve ellerinle ortada büzdür. oklavadan çıkar. tepsiye diz hepsini böle sonra üzerlerine terayağ gezdir fırına ver.şerbetide yap 2 su bard su 2,5 çay fincanı şeker kaynat altını kapatmaya yakın limon sık kapat. baklava pişince fırından çıkar iyice soğusun püf nokta: ya baklava sıcak şerbet soğuk olacak yada tam tersi. aksi takdirde hamur olur..
eccu bidahakine 7 numara iş alıp onla denicem bakalım nasıl olcak.
aslında bende sevmem şerbetli tatlıları hele baklava falan ağzıma sürmem ama bu ara bana bi haller oldu bir tatlıya düşkünlük var sonumu hayır etsin rabbim oğlan olcak galiba.
benim kociş yemek seçmiyor allahtan ama ben elimden geldiğince güzel sofralar kurmaya çalışıorum ona. gece acıkıyor mutlaka ya tost yaparım ya sandviç ya börek falan. geçen hafta da kayserilelerin meşhur yağlamasından yaptımmm allahım onasıl bi tat ben evlenmeden 49 kiloydum hatta geçen adet dönemimdede 52 kilo falandım şmdi 54 kiloyum şu zaman geçsede test yapsam yaaa hamileysem yemeğe devam yok değilsem bi yerde dur demek lazım bu boğazaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?