Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ay baklaava bÖrek benım canm Çılbır ıstedı ne alakysa senelerdır yemedımde

bugun gelinliğin 2.provası var alkisalkisalkis

ohh çot heyecanlııı alkisalkisalkis bunda da pek bişey değişmiyo gene ölçü vs.3.hatta 4.de şekil almış oluyo yavaş yavaşş ah ahhh doyasıya yaşa bu günleri canımm Şeniz

sulfat bu süzgeci her Ikea'ya gittiğimde elime alırım bi türlü de almam. ama bi dahakine alacam. güle güle kullan canım aldıklarını
Sağol canım,sen de al çok kullanışlı birşey Şeniz
sulfat aynaya bayıldımm

Ben de kaydirigubbakcemile3

sulfatcım aldıklarını ii gunlerde kullan

Sağol pınarcım a.s.

sulfat ebeveyn için aldığın ayna ne kadar canım?
hepsi çok güzel aldıklarının.güle güle kullan..
.

Teşekkür ederim canım. 49.90 ytl

benimki beni oraya hiç götürmüyor
kendimi kaybedermişim herşeyi alırmışım

bundan bende alacaktım öle konuşmuştuk
neden bana almadın :roflol:

Doğru söylemiş insan kendini kaybediyor kaydirigubbakcemile3 Evet konuşmuştuk, unuttum

Ben de hazırlandım gelinlik bakmaya gidicem. Ama nişanlım olmıcak çünkü dayanamıyor benim kararsızlıklarıma bişey beğenemiyorum diye kızıyor. Sen 4-5 alterntif belirle ben onlara bakmaya geleyim dedi. Çocuk haklı ben çok uyuzumkaydirigubbakcemile3. ıyisi mi iyice dolaşayım kızlarla sonra onu işin içine katayım. Umarım fotoğraf çekmem izin verirler. :çok üzgünüm:

brcncvk86 canım ya kafana takcak şey mi arıyorsun.tamma istediğini yapmamaışlar ama senin yastıklarında güzel duruyor.ilk öle gördüğünü düşün.bence hiç fark yok....

sulfatcım canım cicilerin hayırlı olsun...

kızlar sizi uzaktan takip edebildim bu hafta :) malum bir güncüküm kaldı :asigim: benim nişanlımda sinoplu :) ( artık nişanlım diyebilirim heralde) alkisalkisalkis

kızlar sizi uzaktan takip edebildim bu hafta :) malum bir güncüküm kaldı :asigim: benim nişanlımda sinoplu :) ( artık nişanlım diyebilirim heralde) alkisalkisalkis

Ayyy ne güzel. Heyecan durumu nasıl? Yaw ben kuaförde bile benim nişanım olduğun anlamamıştım, sanki başkasının düğününe saç yaptırıyormuşum gibi. :roflol: Ama sonra salona girip de ilk dansta filan resmen bayılcaktım heyecandan :asigim: Hayırlısı olsun canım, allah içine sindirsin inşallah

amşn cnm işllahh valla ewt dediğin gibi sanki daha varmış gbi ama ilk giriş ilk dans ı düşündükçe içim pırpır ediyo ve tabi bide herkesin bizi izlediğini düşününce dahada heyecan basıyo delikafadulden

kızlar sizi uzaktan takip edebildim bu hafta :) malum bir güncüküm kaldı :asigim: Benim nişanlımda sinoplu :) ( artık nişanlım diyebilirim heralde) alkisalkisalkis

aayy bızım memleket mı yazacak evlenınce nufus kagıdına
esın gıdıyodur yazları umarm cok guzel biyerrr

hay allah bende dusunuyom tam yazıyordum nasıl yanı kastamonudamısın diye dedım yoksa şafakmı:)
geçdustu jeton komsuymusuz kocısnınle memleketlee

Hayatımm napcaksınız orda gezmek içinmi

benimki hala düşmedi :uhm:

ayyyy koptummmmmm yarıldımmmm :roflol::roflol::roflol:
sabah saflığı hala üstümde laelaelaelaelae

ben de de jeton yeni düştü:):)
oturma odası çok küçük değil galiba yaaa ??
koltuklar büyük gibi..

ayy bukett cok komiksin kız hiç safak saymadığın ne kadar belli oluyo :roflol:

:roflol: napam kız çok rahat
hem aynı deilki ayakabılarımız
onunki gizli platform benimki acık
davetiyemi eklemiştim ya buraya
yaptırdım zarflara yazdım şimdi bi yemek kartı koymam kaldı

abbow 37 mi kalmış
hayatım napcaz kız
nası evet dicez :)

:teytey: :dance: he ya şafak sayanlar anlamış. aşkım kastamonu tosyalı kaydirigubbakcemile5

ya ben nikah masasında ağlıcam gibi geliyo. heralde ilk ağlayan ben olacam.rezil olcam meraklılar gibiklava:

bak senn bende kastamonuluyumm ineboludan :))

kaydirigubbakcemile5

ne çok kastamolu oldu bu topikte ....
bende bende taşköprü
den...

kaydirigubbakcemile5

bugun gelinliğin 2.provası var alkisalkisalkis

:lepi: inşallah güzel gider herşey

baberko Allah yardımcın olsun insan gercekten çokk heyecanlanıyoo hadi bakalım güzel haberlerini beklioruzz Şeniz

hayatım ıŞte bende aĞladım ama aĞlıycam dersen aĞlamazsn ben kınada Çok aĞlarm dedım mesela aĞlayamadım nıkahta hıc aĞlıycagımı sanmazdım ya

saol eccucum yüklerim artık fotolarımı :) 2 senedir gidemiyo esmycim askerlik filan oldu ama memleketlerine bağlılar anlata anlata bitiremez amcaları filan orda hatta balayına oraya gidelim diyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…