Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evlilikte beni en çok " ne pişirsem derdi " korkutuyor ...:sm_cool:

valla her yemek bitişinde düşünülüyo hele bide çalışıyorsan daha zor oluyo..ama herşey çok keyifli eşini doyurmak kadar güzel bişi yok..bol bol koyuyorum yemekleri ben kocişime yesin kilo alsın azcıkk diyee göbeği çıktıı kaydirigubbakcemile3

kırmızlımmm güle güle kullan..kırmızı küçük saatinin turuncusu mutfagımda var :) çok işe yarıyor.. ee artık bu kadar kırmızı mutfak eşyasına güzel beyaz mutfak dalopları yakışırlülülülülülü

Sağol canım,sen de al çok kullanışlı birşey Şeniz

Ben de kaydirigubbakcemile3

Sağol pınarcım a.s.

Teşekkür ederim canım. 49.90 ytl

tamam alacam hihoyyyt

inşallah ağlamam makyajım berbat olsun istemiyom

canım sizinki talihsizlik olmuş, Allah korusun. geçmiş olsun

hanki şarkı kızzzzzzz

işteee az önce pişirdiğim cevizli burmalarımmmm hadi kızlarrrr bana gelin cokacimcoook

sen naptınnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa, yuhhhh bolulu hasan usta gibisin mübarek:roflol: :roflol:

puhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ben de bi kere sapık dadanmıştı ev telefonuna. ama artık sinir getirdi sürekli arıyo. en sonunda kapatırken hadi öptüm kapatıyorum demiştim:roflol:

ben bi süreliğine yokum kızlar
kendinize iyi bakın görüşmek üzere

nereye yavrukuş:çok üzgünüm:

resmi kocişin mailinede attım aşkıma yaptım die

cvp aynen şöle: boncuğum benimmm herkesin canı çekti bende karımla övündüm:))

ayyy seninki övünmüş benimki dövüncek :roflol: :roflol:

bebisim..tamam tariif süper de ben oklavaya sarma kısmını anlamadım,
ceviz ve tereyağı oklavaya bulasmaz mı :roflol:

ben de kaydirigubbakcemile3

ama bnm oklavam yokkk

anammmmmmmmmmmmmm benim de:1shok:

hepsi şahane de bi şeyi anlamadım günlük meyvelik nasıl oluyo kız abartmasırnaşık şey alt tarafı masanın üstünde durmicek mi. güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah Rabbim

Brnc86ayy ne kadar tatlı olmuş benim çok hoşuma gitti yastıklarının büyük oluşu bence göz doldurmuş zaten çapraz yapsanda bir süre sonra bozulmayacak mı oturup kalkarken bence böyle kalsın tabi yine senin içine sinen olsun ama benim fikrim bu güle güle kullan canım cıvıl cıvıl olmuş odan :1hug:

Mutfak masasının ustu cok dolu olunca olmuyor ya kahvaltı yapcan onları ındır kaldır
eccu tubıs sız caalısırken kahlvatı hazırlıyonuzmu sbahları

kırmızılı guzel aldıklarını gule gulekullan
teşekkür ederim canım a.s.

canımmmm beniiiim Şeniz ahh ben neleri kıskanıyorum kaydirigubbakcemile2
gülçinim, bunlar olsun çoğusu tezgahta görünmeyen şeyler, benimki takıntı oldu biraz :)

mandilincim çok kırmızıymuş hepsii :))) çok güzeller benim de aynı limonluktan var çok ta para vermiştim ona içime oturmuştu o zman sen süzgeçlerini neren aldın peki...
teşekkür ederim pashminam. a.s.
aynen canım benimde içime oturmuştu, annem bi limonluğa o kadar para verilirmi demişti ama kaliteli canım ithalmiş.
mandilinnnnn kırmızılı kız güle güle kullan

sağol gamzem a.s.

nan mandilin noluyo kızım yakında kocayıda kırmızıya boyarsın sen :roflol::roflol::roflol:
hepsini güle güle kullan bacı :1hug:

:roflol: elimden gelse azcık kocişimide modifiye etsem fena olmaz ewiiit onuda kırmızıya boyayım mutfağa yakışsın kaydirigubbakcemile3
mandılın ii gunlerde kullan

Şeniz sağol pınarcım.

nerden buldun kııııı bunları mandılınn :)

hangisini istersen sor söliiim canımcım, nası olsa Ankaradasın kaydirigubbakcemile2

hepsi şahane de bi şeyi anlamadım günlük meyvelik nasıl oluyo kız abartmasırnaşık şey alt tarafı masanın üstünde durmicek mi. güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah Rabbim

sırnaşık şey sırnaşık şey yoook hayatım anlatım bozukluğu yapmışım
masasın üstünde meyve koymak için aldımda daha güzelini bulursam masaya, bunuda kullanırım başka yerlerde demek istedim.
buarada teşekkür ederim hayatım Şeniz

mandilincim, kırmızılarını iyi günlerde kullan.

Mutfak masasının ustu cok dolu olunca olmuyor ya kahvaltı yapcan onları ındır kaldır

eşim yapıyor ama ben erken saatte yiyemiyorum. Isıtıcıda hemencik suyu ısıtıyorum bir kupa sallama çayla 10 dkda yiyor aşkım.

eccu, ben göbeği çok var diye az yemek veriyorum yoksa iyice şişicek sırnaşık şey

Kızlar birşey sorcam ilk geceyle ilgili şimdi salondan sonra biz evimize gelicez ben düğünde tırnaklarıma fransız manikürü yaptırcam onları çıkarmam lazım eee namaz kılmak gerekiyormuş o gecebenneyaptımki makyajıda silicez abdest alıp namaz kılıcaz bundan önce benim duş almam lazım sonuçta yazın olcak düğün bir sürüde oynayacaz salonda eee peki benim gelinliğimi kocişin çıkarması gerekmiyor mu ben bişi anlamadım valla duş almam için gelinliğin çıkması lazım eee çıkınca bir anlamı kalmıyor banyoda mı giysemfisfisfis tekrar duştan sonra gelinlikle namaz kılıp kocişimin huzuruna çıksam :jeyyar:

sınay evet oyuzden cok zor bı durum sen tırnaklarınıcıkar abdest al dus alma
kocan gelınlıgı cıkarsın namazkıl tekrar eskı moda don bu sacma oldu
ozaman cıakr gelınlıgı namaz kıl gerı gıy yıne olmaz nasıl olcak

yine döndüm

mandilin kız kırmızıların hayırlı olsun..bu ne kırmızı aşkı allahm

dimples kız bi ara hamlesin sanıdm sayfaları okudukca beklemedeymişsin meğer...inş cnm allah gönlüne göre verir...doğur kız bitane

bende bişey sorcam sizler deneyimlisiniz kızlar ayy beni heyecan stres bastı sabah hiçbişeyim yoktu.yanıma neler alsam unutma dediğiniz bişeyler vamı ben bi liste yaptımda acaba unuttummu bişy -tatlicadiarzu-

selam kıslarrrr gunduz gunduz ben geldim:)))) işyerinden kaçamak giriyom her an çıkabiliirm bi gecmişe göz atayıım bakayım kimler ne almış ne etmiş....bu arada topik epey kalabalık yada gunduzleri ben giremediğim için bu kadar yoğun oldugunu bilmiyordum..optum hepiniizi

benim kociş ekmek üstü bişeyler yer sabahları süt ısıtıyorum bide ekmek üstü sarelle sürüyorum onu yiyo ben sabahları öle kalkar kalkmaz bişey yiyemem kaydirigubbakcemile2

gelinlikle abdest almakta çok zor olur. ne bileyim tören halinede getirmemk lazım gibime gelio. eve gecin dinlenin soyunun duşa girin beraberde olabilir :roflol:
e sonra abdest alınn veeeeeeeee uyuyunnn

tubiscim sağol tatlım Şeniz
tobi, canım öpüyorum senide yerimseniben

Son düzenleme:

benim kociş benim duvağımın üzerinde kıldı o gece ben hasta olduğum için kılamadım..duvağı yere serip üzerinde namaz kılması ya böle çok değişik gurur verici

evet ilk gece namaz kılınıyor.
bnm yengem gelinliği ile kılmıştı
zor olsa gerek o şekilde de

benim kociş ekmek üstü bişeyler yer sabahları süt ısıtıyorum bide ekmek üstü sarelle sürüyorum onu yiyo ben sabahları öle kalkar kalkmaz bişey yiyemem kaydirigubbakcemile2

gamze ne guzel allah herkeze nasıp etsın ıns
hamide hosgeldın hemso
ya eccu nıye sordum ben ılk zamanlar hazırlıyordum sımdı usenıyom yaaa

Allah kabul etsinn ve bizlerede oraya gitmeyi nasip etsin ben kendimi tutamam orda tv de bile izlerken gözlerim doluyo ne mutlu sana Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…