evlilikte beni en çok " ne pişirsem derdi " korkutuyor ...:sm_cool:
Sağol canım,sen de al çok kullanışlı birşey Şeniz
Ben de kaydirigubbakcemile3
Sağol pınarcım a.s.
Teşekkür ederim canım. 49.90 ytl
ben de hep ağlıcamı düşünmüştüm kınada babaevinden çıkarken falan ama hiç ağlamadımm güle oynaya gittim..ben ağlamadığım için kimseyide ağlatmadım annem sadece azcık ağladı ama bende ağlasaydımm hepten kopardık..evden çıkarken kuşağımıda babam bağladı en çok orda hüzünleneceğimi zannediyordum ama resimlerimizi bi görseniz çok mutlu mesuttuk babam kuşağımı bağlarken objektiflere poz falan verdik güzeldi..Ağlamayın kızlarrr sakın
baberko tabi cnm amcalarla ne ısın var ayancık bılıyom yarımsaat felan orasıda sahil bende turkeli
ya bnm bılıyonzudur cok terslıkler oldu cenazemız oldu 1 hafta once
kına gunu ev kalablk almanyadar msıafırler var son kahvaltımızı yapalm dedık dedem hasta dustu bogazı kesıldı ambulans geldı eve herkez kosturdu felan hiç bişey anlamadım :1no2:
zaten cok uzgunduk kınada cok aglamadım evden cıkarken annemle babamla resım cekılmmeısım bıle kardesım bagladı kusagımı annemı babamı operken agladık kamereya cekılmıstı o goruntulerın ustune balayını cekmısım ızleyemıyceğim ıyımı kotumu bilemedım
artk nıkahta nıkah anı koptm herkez demıs bılmesek zorla gıdıyor sancaz esmayı
bırde evıme pesımden geldıler gencler orda agladım
birna nıkah salonudna gıderken ama ordada annemlerı opemedım ben nıye yaaa
üzülme ilk deilsin
nişanlımın arkadaşı kasımda evlendi kız başka şehirden gelin geldi
evet derken ağlıyordu
imza atarken fln burnunu siliyordu hep öle resim çekmiş saf fotocularda
çok üzülmüştüm
ben kınada ağlamam diyorum bakalım napcam
gerçi şarkım çok acıklı ama :roflol:
işteee az önce pişirdiğim cevizli burmalarımmmm hadi kızlarrrr bana gelin cokacimcoook
offfffffffffffffffffffffffff çok sıkıldım çok yoğun işdende iice bunaldım.
ya allaha şükür krizde işimiz var ama ne biliyim evde oturmaya falanda özeniyorum ya....ofisde tekim kızlar üç telle aynı anda konuşuyorum...bayanlara beyfendi baylara hanımefendi diyip duruyorum hangi telde kim vardı karışıokafamçokkarıştı
hele şimdi bi olay yaşadım... telde konuşuyorum adamla konuştuk koknuştuk ben tam kapatırken tamam cnm öptüm demezmiyim anam mosmor oldumdelikafadulden
dedm kişi ile bidaha beni göüştürmeyin beni arasada öldü diyin diye-tatlicadiarzu-
ben bi süreliğine yokum kızlar
kendinize iyi bakın görüşmek üzere
resmi kocişin mailinede attım aşkıma yaptım die
cvp aynen şöle: boncuğum benimmm herkesin canı çekti bende karımla övündüm:))
bebisim..tamam tariif süper de ben oklavaya sarma kısmını anlamadım,
ceviz ve tereyağı oklavaya bulasmaz mı :roflol:
ama bnm oklavam yokkk
Yemek için tuzluk (iri ya da küçük delikli olabiliyor) ve yağdanlık
mutfak masası için meywelik, daha güzelini bulursam bunu günlük kullanıcam.
termos
limonluk
süzgeç
kaşıklık
çay süzgeci ve limon sıkacağı
günlük şekerlik
minicik mutfak saati
küçükleride olsa alcaktım ama yokmuş ..
teşekkür ederim canım a.s.kırmızılı guzel aldıklarını gule gulekullan
sırf senin yüzünden kırmızı mutfağa özendim nolucak simdi laelaelaelaelae
benim diğer esyalarım kırmızı değil? süzgecim sarı, meyveliğim siyah ...öbürü mor vs.. nolucak heee söyleee kıskandım :roflol:
teşekkür ederim pashminam. a.s.mandilincim çok kırmızıymuş hepsii :))) çok güzeller benim de aynı limonluktan var çok ta para vermiştim ona içime oturmuştu o zman sen süzgeçlerini neren aldın peki...
mandilinnnnn kırmızılı kız güle güle kullan
nan mandilin noluyo kızım yakında kocayıda kırmızıya boyarsın sen :roflol::roflol::roflol:
hepsini güle güle kullan bacı :1hug:
mandılın ii gunlerde kullan
nerden buldun kııııı bunları mandılınn :)
hepsi şahane de bi şeyi anlamadım günlük meyvelik nasıl oluyo kız abartmasırnaşık şey alt tarafı masanın üstünde durmicek mi. güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah Rabbim
Mutfak masasının ustu cok dolu olunca olmuyor ya kahvaltı yapcan onları ındır kaldır
eccu tubıs sız caalısırken kahlvatı hazırlıyonuzmu sbahları
ayyy kızlar şunun güzelliğine bakınnnn melek yaaa melek resmen rabbim isteyen herkese versinnnn:Saruboceq:
Mutfak masasının ustu cok dolu olunca olmuyor ya kahvaltı yapcan onları ındır kaldır
eccu tubıs sız caalısırken kahlvatı hazırlıyonuzmu sbahları
Kızlar birşey sorcam ilk geceyle ilgili şimdi salondan sonra biz evimize gelicez ben düğünde tırnaklarıma fransız manikürü yaptırcam onları çıkarmam lazım eee namaz kılmak gerekiyormuş o gecebenneyaptımki makyajıda silicez abdest alıp namaz kılıcaz bundan önce benim duş almam lazım sonuçta yazın olcak düğün bir sürüde oynayacaz salonda eee peki benim gelinliğimi kocişin çıkarması gerekmiyor mu ben bişi anlamadım valla duş almam için gelinliğin çıkması lazım eee çıkınca bir anlamı kalmıyor banyoda mı giysemfisfisfis tekrar duştan sonra gelinlikle namaz kılıp kocişimin huzuruna çıksam :jeyyar:
eskiden hala varmı bilemiorum o ama erkek kadının duvağı üstünde kadında erkeğin ceketinin üstünde kılarlarmış ve o gece namaz sonrası edilen ilk dua da kabul olurmuş. gerdek gecesi namazıyla ilgili dinimizde bir emir yokmuş eeğer kılarsanız sevap ama kılmazsanızda günahı yokmuş..
namaz abdestini gelinlikle almak zor olacağı için sanırsam senin duş alman lazım sinaycım
bu arada bende yarı hacıyım kızlar kabeye ellerimle dokundum geçen sene:) ve kabeyide ilk gördüğünüzde dilen duada kabul oluomuş benim oldu:))
rabbim herkese gitmeyi nasip etsin muhteşem bir yer yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz
selam kıslarrrr gunduz gunduz ben geldim:)))) işyerinden kaçamak giriyom her an çıkabiliirm bi gecmişe göz atayıım bakayım kimler ne almış ne etmiş....bu arada topik epey kalabalık yada gunduzleri ben giremediğim için bu kadar yoğun oldugunu bilmiyordum..optum hepiniizi
benim kociş ekmek üstü bişeyler yer sabahları süt ısıtıyorum bide ekmek üstü sarelle sürüyorum onu yiyo ben sabahları öle kalkar kalkmaz bişey yiyemem kaydirigubbakcemile2
bu arada bende yarı hacıyım kızlar kabeye ellerimle dokundum geçen sene:) ve kabeyide ilk gördüğünüzde dilen duada kabul oluomuş benim oldu:))
rabbim herkese gitmeyi nasip etsin muhteşem bir yer yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?