Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gamzeeeeinanamıyorum:1shok:Allah kabul etsin Canım, bana da nasip etsin inş. AMİİİİİNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

Benım ılkgece hasta oldugumda namaz kılma durumum yoktu gelınlıgı cıkardım sadeee hastalıgım bıtıncede namazkldk o gece

en iyisi şöle yapıyım ojelerimi silip makyajımı temizleyip abdest alıyım namaz kılıyım kocişin gelinliğimi çıkarmasını bekliyim çıkardıktan sonra 1 dk diyim duşa koşuyum bornozumla geliyim odaya :roflol::roflol::roflol:
böcük nan bi akılda sen ver nerdesin? :mymeka:

ya eccu nıye sordum ben ılk zamanlar hazırlıyordum sımdı usenıyom yaaa

şimdi alışmış hep kahvaltı yapar öle çıkar üşenmiyorum kalkıp hazırlıyorum sonra onu gönderiyorum bi 15 dakka daha yatıyorum sonra bende hazırlanıp çıkıyorum kaydirigubbakcemile

Mandilinim yine kırmızıları döktürmüsün balım kaydirigubbakcemile3
allah bunların hepsini can sağlığıyla kullanmak nasip etsin... Şeniz

Gamzecik canım tatlın enfes görünüyorduu ellerine sağlık kuzum cokacimcoook
İnşallah gelinlerimizden ilk bebiş haberini senen alırız. daha gelin olamadan teyze oluruz kaydirigubbakcemile3

Kızlarrr bu arada az önce gelinlikçi aradı :1rolleyes:
yarın ilk provaya çağırdı ve ben böyle gelinlikçiye nişanlısıyla gidenlere görüş özeniyordum. tamam benim dikilecek yeri biz belirlemiş olabiliriz ama gelin görün ki ilk provaya aşkımda yetişiyor :asigim: yarın birlikte gidicez çok mutluyum :sm_cool:

Gamze cok guzel bende ısterım ama bnmkı genc yaşta ıstemez maleseff
bızım ulkemızde ınsanlar yaslanınca gıdıyor nıjeryada genc genc dmek ne guzel

ya ben duvagın ustunde olcagını bılmıyordum birde
ogun hastym bısey olmuycak damatta ogun kılmadı

Gamze sende ne cevherler varmış canım yaa allah kabul etsin, bizlerede kısmet etsin...

Ayyy sinay şimdi sen sorunca aklıma geldi düşündüm hakkikaten ne zor olcak yaaa nasıl yapcaz bizde bakallımmm

kaydirigubbakcemile3 tamam şimci oldu

Allah hepimize nasip etsin gamzecim

tubis ya sana sorcam sorcam unutuyorum.

soru 1: arabadan inerken yanındaki kız kim?
soru 2: annem sana kaç bilezik takıldı. hepsi düğün mü yoksa nişanınkiler de varmı?
soru 3: niye bu kadar güzelsin? :mymeka:

Son düzenleme:
esmy cim akşama menüler aynı oldu canımın canı menemen çekmiş akşama kavaltı yapalım dedi kaydirigubbakcemile3bide sigara böreği kızartıyımm çok severr

mandılın sen hepsini söle ya:)
özellıkle o kaseye bayıldım nerden alduın hemen bu akşam gıdım:)

Kızlarrr bu arada az önce gelinlikçi aradı :1rolleyes:
yarın ilk provaya çağırdı ve ben böyle gelinlikçiye nişanlısıyla gidenlere görüş özeniyordum. tamam benim dikilecek yeri biz belirlemiş olabiliriz ama gelin görün ki ilk provaya aşkımda yetişiyor :asigim: yarın birlikte gidicez çok mutluyum :sm_cool:[/QUOTE]

Burcu başka bişey istesen olcakmış hayatım yaa ne şanslısın

Burcu başka bişey istesen olcakmış hayatım yaa ne şanslısın [/QUOTE]

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hadi hadi gözün aydın kuşummmmmmmmmmmmmmmm

23 kişide bir ikiniz durumun benim için önemini farkettiniz teşekkür ediyorum fıstıklarıma Şeniz pasminam gerçekten yüreğimden n geöse yüce rabbim gerçeğe dönüştürüyor yaa... :1rolleyes:

esmy cim akşama menüler aynı oldu canımın canı menemen çekmiş akşama kavaltı yapalım dedi kaydirigubbakcemile3bide sigara böreği kızartıyımm çok severr

hehe ne guzel
burcuuu soryy affet bizi a.s.
benm gelınlııge beraber bakma gıbı hıc hevesımyoktu hıcc getırmedim damadı ne bakmaya ne provaya ondan anlayamadım heralde senın ıcın onemını Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…