ya eccu nıye sordum ben ılk zamanlar hazırlıyordum sımdı usenıyom yaaa
Yemek için tuzluk (iri ya da küçük delikli olabiliyor) ve yağdanlık
mutfak masası için meywelik, daha güzelini bulursam bunu günlük kullanıcam.
termos
limonluk
süzgeç
kaşıklık
çay süzgeci ve limon sıkacağı
günlük şekerlik
minicik mutfak saati
küçükleride olsa alcaktım ama yokmuş ..
ozamanlar hostestim uçuodum yani. hac zamanı değildi bize göre ama nijeryalıları taşıyoduk düşünün nijeryadan ciddeye uçuoduk. nijeryalıların bi adeti var onlarda hacı olmadan evlenemiolar bizim gibi müslümanlar yani. onları taşıyoduk ciddeye. bi gün bizde gidelim falan dedik ben çok istiodum ama sanırım herkesin gideceği gün ben uçaçaktım çok üzülüyodum bir mucize oldu ve ben gidebildim. arkadaşlarla yola çıktık mekkeye gelmeden haram çizgisi var ondan sonra komple kapanıosunuz bir tel bile olmuo bide gayri müslümler giremio o çizgiden. sonra yolda biz arkadaşla dileğimizi unutmamak için konuşuoduk ve geldik kocaman bir alan yerler parıl parıl ve ben kabeyi görünce (şuan bile yazarken tüylerim diken diken oldu) bakakaldım unuttum dilek falan. o nasıl bir ihtişamdır nasıl bir huzurdur. başladık tavaf etmeye ozaman dokundum kabeye gül kokuyor kızlar ve ozaman diledim dileğimi. sonra sefa ile merve tepesine çıktım ordada 7 kere gidip geliosunuz ama çok uzun bir yol. sonrada ihramdan çıkmak için saçımızdan kesip çıktık. herkese nasip olmazmış oralara gitmek öle derler. rabbim herkese nasip etsin oraları görmeyi.
en iyisi şöle yapıyım ojelerimi silip makyajımı temizleyip abdest alıyım namaz kılıyım kocişin gelinliğimi çıkarmasını bekliyim çıkardıktan sonra 1 dk diyim duşa koşuyum bornozumla geliyim odaya :roflol::roflol::roflol:
böcük nan bi akılda sen ver nerdesin? :mymeka:
sırnaşık şey sırnaşık şey yoook hayatım anlatım bozukluğu yapmışım
masasın üstünde meyve koymak için aldımda daha güzelini bulursam masaya, bunuda kullanırım başka yerlerde demek istedim.
buarada teşekkür ederim hayatım Şeniz
burası mekkede hilton otelinin otoparkı resimdekiler hep hostes ve kaptan arkadaşlarım yerdekilerde zemzem suyu
Kızlarrr bu arada az önce gelinlikçi aradı :1rolleyes:
yarın ilk provaya çağırdı ve ben böyle gelinlikçiye nişanlısıyla gidenlere görüş özeniyordum. tamam benim dikilecek yeri biz belirlemiş olabiliriz ama gelin görün ki ilk provaya aşkımda yetişiyor :asigim: yarın birlikte gidicez çok mutluyum :sm_cool:
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hadi hadi gözün aydın kuşummmmmmmmmmmmmmmm
esmy cim akşama menüler aynı oldu canımın canı menemen çekmiş akşama kavaltı yapalım dedi kaydirigubbakcemile3bide sigara böreği kızartıyımm çok severr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?