ayyy kızlar şunun güzelliğine bakınnnn melek yaaa melek resmen rabbim isteyen herkese versinnnn:Saruboceq:
Gamze cok guzel bende ısterım ama bnmkı genc yaşta ıstemez maleseff
bızım ulkemızde ınsanlar yaslanınca gıdıyor nıjeryada genc genc dmek ne guzel
ya ben duvagın ustunde olcagını bılmıyordum birde
ogun hastym bısey olmuycak damatta ogun kılmadı
kaydirigubbakcemile3 tamam şimci oldu
Allah hepimize nasip etsin gamzecim
tubis ya sana sorcam sorcam unutuyorum.
soru 1: arabadan inerken yanındaki kız kim?
soru 2: annem sana kaç bilezik takıldı. hepsi düğün mü yoksa nişanınkiler de varmı?
soru 3: niye bu kadar güzelsin? :mymeka:
burcişim sen bizim herbişeyimizi farkediyosun biz nası farketmeyelim :))
gamze sana sonra uçakla ilgili bişi anlatcam ama şimdi çıkmam lazım.
kızlar ctesi yatak odamız teslim edilcek bi aksilik çıkmazsa eğer, nolur dua edin güzel olmuş olsun. bi de koltuk almaya gitcez masko'ya inşallah güzelini ve ucuzunu buluruz. dua edin canlarım, kuşlarım, cicişlerim benim :))))))))))
pazartesiye kadar kendinize iyi bakın kocalarınızı ihmal etmeyin bol bol nutella yiyin
öptüm :)))))))))))))
burcişim sen bizim herbişeyimizi farkediyosun biz nası farketmeyelim :))QUOTE]
oyyy yesin seni burcunnnŞeniz (adam yiyen smiley)
dilemem mi kuzummm:Saruboceq: dilerim tabiii ŞenizgAMZE allah istediklerini kısmet etsin arkadaşım.
Burcu benim içinde tez zamanda evlilik dilesene canım yüreğindennn iyi kalpli arkadaşım benim
allahım canım arkadaşıma tez zamanda hayırlısıyla sevdiğine kavuşmak,evinden telli duvaklı gelin olup çıkmak nasipeyle yüce rabbimm :Saruboceq: AMİN nasıl oldu kuzum :1rolleyes:
he vallahi kuzucuğum yaaa şans güldü bize :sm_cool:Burcummmm çok sevindim meleğim yaaa kalbiniz temizmiş çılgın aşıklar sizii
burcuşumm, tatlım hafta sonu olmayacağım. yarın kocişin gelcek o varkende gelmezsin.
provayada yetişmiş aşkın ohh senden iyisi yoktur.
hepinize iyi tatiller
evet canım bende giremem herhalde uzun bir süre. zaman aralarında kaçamaklarda gelir selam verir kaçarım artık :1rolleyes:
sizde beni özleyin emi anacım... :1hug:
burcişim sen bizim herbişeyimizi farkediyosun biz nası farketmeyelim :))QUOTE]
oyyy yesin seni burcunnnŞeniz (adam yiyen smiley)
dilemem mi kuzummm:Saruboceq: dilerim tabiii Şeniz
allahım canım arkadaşıma tez zamanda hayırlısıyla sevdiğine kavuşmak,evinden telli duvaklı gelin olup çıkmak nasipeyle yüce rabbimm :Saruboceq: AMİN nasıl oldu kuzum :1rolleyes:
he vallahi kuzucuğum yaaa şans güldü bize :sm_cool:
Ayyy canısıııı çok teşekkür ederim süper olmuş olmazmı allah dileğini kabul etsin arkadaşım :))))
evet canım bende giremem herhalde uzun bir süre. zaman aralarında kaçamaklarda gelir selam verir kaçarım artık :1rolleyes:
sizde beni özleyin emi anacım... :1hug:
Özliycez valla bu hafta sonu çoğunluk firarda güzel geçsin günleriniz< hasret giderin işleriniz halledeip gelin hayırlısyla
Mandilinimm portakalım inanmıyorum sana yaa kaydirigubbakcemile3Yemek için tuzluk (iri ya da küçük delikli olabiliyor) ve yağdanlık
CAnım doğruyu söylücem bencede yastıklar dikdörtgen olmamış.Sıra sıra kötü gözüküyor.Kare olsa dediğin gibi ister düz koyarsın ister dik.Al kafasına fırlat yastıkları nasıl dikdörtgen yapmış onları hiç kareyle dikdörtgeni ayırt edememişmi bu adamlar Çok üzgünüm çoook Ama koltuklar güzel duruyor.Benimde gözüm hemen yastıklara takıldı :1no2: Sinirlendim bak Çok üzgünüm çoook İçine nasıl siniyosa öyle yaptır canım :teselli:sinay ben eklemiştim koltukları canım..
mesajı kopyalamıştım tekrar ekliiyim..
baksanıza koca koca yastıklar çapraz koyunca çok çirkin oldular.:1no2:
Bu melekten bizdede varr hem daha güzeli :dilcikar:ayyy kızlar şunun güzelliğine bakınnnn melek yaaa melek resmen rabbim isteyen herkese versinnnn:Saruboceq:
Gelinde namaz kılıyomuu :uhm: Ana ben ilk kez duydumm ne kadar cahil kalmışımm :1no2: Oysa dini konularda bilgime iyi güvenirdim senağlamaKızlar birşey sorcam ilk geceyle ilgili şimdi salondan sonra biz evimize gelicez ben düğünde tırnaklarıma fransız manikürü yaptırcam onları çıkarmam lazım eee namaz kılmak gerekiyormuş o gecebenneyaptımki makyajıda silicez abdest alıp namaz kılıcaz bundan önce benim duş almam lazım sonuçta yazın olcak düğün bir sürüde oynayacaz salonda eee peki benim gelinliğimi kocişin çıkarması gerekmiyor mu ben bişi anlamadım valla duş almam için gelinliğin çıkması lazım eee çıkınca bir anlamı kalmıyor banyoda mı giysemfisfisfis tekrar duştan sonra gelinlikle namaz kılıp kocişimin huzuruna çıksam :jeyyar:
burcişim sen bizim herbişeyimizi farkediyosun biz nası farketmeyelim :))
gamze sana sonra uçakla ilgili bişi anlatcam ama şimdi çıkmam lazım.
kızlar ctesi yatak odamız teslim edilcek bi aksilik çıkmazsa eğer, nolur dua edin güzel olmuş olsun. bi de koltuk almaya gitcez masko'ya inşallah güzelini ve ucuzunu buluruz. dua edin canlarım, kuşlarım, cicişlerim benim :))))))))))
pazartesiye kadar kendinize iyi bakın kocalarınızı ihmal etmeyin bol bol nutella yiyin öptüm :)))))))))))))
allahın izniyle son 12 saat kızlarrrrrrr:sm_cool:
hihoyyytallahın izniyle son 12 saat kızlarrrrrrr:sm_cool:
Beta hadi canım az kalmış sevdiğinin gelmesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?