Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcişim sen bizim herbişeyimizi farkediyosun biz nası farketmeyelim :))

gamze sana sonra uçakla ilgili bişi anlatcam ama şimdi çıkmam lazım.

kızlar ctesi yatak odamız teslim edilcek bi aksilik çıkmazsa eğer, nolur dua edin güzel olmuş olsun. bi de koltuk almaya gitcez masko'ya inşallah güzelini ve ucuzunu buluruz. dua edin canlarım, kuşlarım, cicişlerim benim :))))))))))

pazartesiye kadar kendinize iyi bakın kocalarınızı ihmal etmeyin bol bol nutella yiyin öptüm :)))))))))))))

gAMZE allah istediklerini kısmet etsin arkadaşım.

Burcu benim içinde tez zamanda evlilik dilesene canım yüreğindennn iyi kalpli arkadaşım benim

ayyy kızlar şunun güzelliğine bakınnnn melek yaaa melek resmen rabbim isteyen herkese versinnnn:Saruboceq:

aynısının çok benzeri 18 günlük bizde var çok tatlı kaydirigubbakcemile5

bizimde o gün kılınmadı, bişi olurmu ki.

1- kara kızı diyorsan o kız nazarix
2- nişan+düğün 10 olmamıştı (sanırım geniş oldukları için çok görünüyor değil aslında.
bizde değil gece çıakrdım ve bida görmedim pek ilgi alanıma grmedikleri için)
3- çirkin değil bakımsız kadın vardır derler ya o misal.

burcuşumm, tatlım hafta sonu olmayacağım. yarın kocişin gelcek o varkende gelmezsin.
provayada yetişmiş aşkın ohh senden iyisi yoktur.

hepinize iyi tatiller

Haytatım şansınız bol olsun güzel haberlerle gel pazartesiyee sende nutellacısın haa:)))

Nutellasız çeyiz kalmasın kızlar...

hayatım, fotolara baktım nazarix canım o kısçe, arabdan inmiyorduk o zaman kocişimin canı gece yarısı fındık çekti bizde herkesten kaçtık sütlücüye fındık yemeye gittik orda çekilen resim o ne kadar romantikiz dimi ay çok komiktik hihoyyyt

ayy kızlar
delı oldum hee
bende kk cok yavas gelemedım neyse ı aksamlar dıyım yarın gecmışı okurum
cok öptum

Yemek için tuzluk (iri ya da küçük delikli olabiliyor) ve yağdanlık
Mandilinimm portakalım inanmıyorum sana yaa kaydirigubbakcemile3
Yine kırmızılı almışın herşeyi yerimseniben Mandilin sen bizim eve gelsen en çok oturma odamıza hasta olursun benim babam gibi kırmızıyı çok seviyorsun kaydirigubbakcemile3
Bizim oturma odamızda halımıza kadar kırmızı kaydirigubbakcemile3
sinay ben eklemiştim koltukları canım..
mesajı kopyalamıştım tekrar ekliiyim..
baksanıza koca koca yastıklar çapraz koyunca çok çirkin oldular.:1no2:
CAnım doğruyu söylücem bencede yastıklar dikdörtgen olmamış.Sıra sıra kötü gözüküyor.Kare olsa dediğin gibi ister düz koyarsın ister dik.Al kafasına fırlat yastıkları nasıl dikdörtgen yapmış onları hiç kareyle dikdörtgeni ayırt edememişmi bu adamlar Çok üzgünüm çoook Ama koltuklar güzel duruyor.Benimde gözüm hemen yastıklara takıldı :1no2: Sinirlendim bak Çok üzgünüm çoook İçine nasıl siniyosa öyle yaptır canım :teselli:
ayyy kızlar şunun güzelliğine bakınnnn melek yaaa melek resmen rabbim isteyen herkese versinnnn:Saruboceq:
Bu melekten bizdede varr hem daha güzeli :dilcikar:
Gelinde namaz kılıyomuu :uhm: Ana ben ilk kez duydumm ne kadar cahil kalmışımm :1no2: Oysa dini konularda bilgime iyi güvenirdim senağlama

Allahımm inşallahh hayatımınn yatak odasıı beklediğinden daha güzel olmuşturr :Saruboceq:
Aminnnnnn :Saruboceq:

burçişş kocacığının gelmesinee ne kadar az kaldıı hihoyyyt

Ayyy benimde fatihimm yolda 10 dk.sonra uçaktan inicekk oleyyy :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…