Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Beta sorma yaa cevap yazdırmıo bi ağır bi ağır sinir oluyo insan saatlerce pc başında sıkılıorum bu seferde, hala düzelmedi mi acaba anlayamadım niye böyle oluyoo????

Beta sorma yaa cevap yazdırmıo bi ağır bi ağır sinir oluyo insan saatlerce pc başında sıkılıorum bu seferde, hala düzelmedi mi acaba anlayamadım niye böyle oluyoo????

Evet yaa bişe yazıcamm 1 saat bekliyorum alıntılarım gidiyorr sinir oldum çokk Çok üzgünüm çoook

Burcu Beta Gözünüz aydın kızlar ay nasıl heyecanlısınızdır ya maşllah darısı bana bebişimi çok özledim

Moralim çok bozuk kızlar yaaa. :çok üzgünüm: Doğru düzgün bi gelinlik bulamadım. Üstelik çoğu yer randevusuz gelinliklere bakmana izin bile vermiyor, yeni adet çıkarmışlar. 20 gün önce bakmaya gittiğimde henüz çok erken diyenler şimdi ise vaktiniz kalmamış, diktircekseniz acilen karar vermeniz gerekiyor filan dedi. Bi an çok panik oldum hem gelinlik hem de tüm evim ve eşyalarımla ilgili karamsarlık çöktü üstüme. Sanki herşey son ana kalıcak hiçbir şey yetişmicek gibi. Salı günü 4 modaevi var randevuyla gitceğim. umarım halledebilirim. Aslında bir çok gelinliğin üstünü beğeniyorum ama ben alt beğenmiyorum, farkettim ki alt seçenekler çok kısıtlı senağlama

kızlar yaa ben müstakbel kayınvalidem için geçen gün dısarı cıktıgımızda ihtiyacı oldugunu anladıgım tencerelerden aldım sizce absurd mu kaçtı anneler günü için kafamçokkarıştı

tatlım bence hiç strese girme..telaşlanırsan korktugun sey basına gelebilir :1no2: benim mustakbel eltim kaydirigubbakcemile3 tam 1,5 ay soora evlenicek ama daha gelinliğin modeline bile karar vermedi kaydirigubbakcemile3 ki bugun gidip gelinliği alıyorum diip ertesi gün vazgeçtim yeni gelinliklere bakıcam diyo -tatlicadiarzu- senin 2 aydan fazla zamanın var anladığım kadarıyla telaşlanma rahatca yetişirsin :1hug:

Sulfatcnm cnm niye moralin bozuysun gerçi bende dönem dönem aynı modda oluyorum ama geçiyor.
Moralini bozma cnm bizim aynı dönemlerde 2 gün var sanırım arada 7 ağustos benim.Aynen benimde ne ev var ne eşya var nede gelinlik sadece beğeniyorum okadar.Zamanla hepsi olur cnm.
Gelinlikciler aynen öyle randevusuz almıyolar resim çekmeye izin veriyolar gıcıklık yapıyolar nişanlın yanındayda hiç sorun etme biz uzaktayız o çok daha zor oluyo düşün

ı geceler kızlar nassınız
abım odasına net bağlattı artık aksamları arada gelırm:jeyyar:

Saol hemşomm a.s.

Hemşom yine döktürmüşsünn cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben Aynan süper :lepi:
Hadi bakalım kolay gelsin..yerimseniben İnşallahh güzel haberlerle dönersin hemşom Şeniz
:

sağol tatlım, hiç de iyi haberlerle dönmedim çok canım sıkıldı

:dilcikar::dilcikar:
ben unutulacak insanmıyım
bu arada sen balayını nettin kız

Hiçbir şeyim yolunda gitmiyor benim bu ara, balayı kaldı ayın 20 sinden önce rezervasyon yapmamız mümkün görünmüyor. Nişanlımın her zamanki rahatlığı başımıza banka sorunu ve para sorunu olarak döndü. Kazık bir şekilde yapcaz artık ay sonu. Ben ağlamayım da kim ağlasın yaaaa senağlama

Sağol kuzucuğuuuum Şeniz

işteee az önce pişirdiğim cevizli burmalarımmmm hadi kızlarrrr bana gelin cokacimcoook

Feci tokum, halam yemeğe çağırmıştı ama bunu görünce canım çekti. Ellerine sağlık nefis görünüyor cokacimcoook
[B

Sulfatcım iyi günlerde kullann ekmek sepetlerine bayıldım valla bende bi bakıyımmm

Süzgeç harikaa

Teşekkür ederim pashminam :1hug:

Yemek için tuzluk (iri ya da küçük delikli olabiliyor) ve yağdanlık

Mandilin inanmıyorum sana yaaa herbişeyi kırmızı arayıp buluyon. Vala hepsi süper iyi günlerde kullan Şeniz

sulfatcim aldiklarin cok güzeller iyi günlerde kullan tatlim

Teşekkür ederim azracım

allahın izniyle son 12 saat kızlarrrrrrr:sm_cool:
ohh az kalmış gozun aydın kaydirigubbakcemile2
Böcükk gördüm senii...........:))))
delikafadulden

olsun cnm elbet beğenırsın sıkma canını tatlım:teselli:

bızdede var o
damat gelınlının duakında gelınde cekette kılar hatta annem coğu akraba önderlık ettı gosterdı falan
o abdest alana kadr sende ojelerını cıkar makyj sıl kılarsın cnm
acık renk oje kullan daha cabuk cıkar

GAMZE ayrıca:1shok: oldum cnm allahım benım annemle babamda 3.kez yazıldılar ınş bu yıl cıkarda gıderler:Saruboceq:bende ımam nıkahı kıyılırken hac ıstycem eşımden

iyi geceelr böcük iyi hadi hayırlı olsun bu site bağımlılık yapıyo zaten gece gündüz yetmiyo:)

mervebu iyi etmişsin tencereye ihtiyacı varsa en uygun hediye nolcak yanına bir çiçekte alırsın olmasa.
Benim kaynanam istanbulda aynı şehirde deiğiliz o yüzden hediye falan almadm çiçek yolluyum diyorum nişanlım masraf etme dedi:) Bende ozman benim yerime çiçek al gönder dedim ok dedi.Buda böle aradan çıktı
:)

Allah iyiliğini versin akşam akşam güldürdün beni. Neleri düşünüyor şimdiden :roflol:

Burcum senden alıntı yapmıştım çıkmamış Teşekkür ederim tatlım, benim de kalpli şeylere karşı zaafım var. Buz kalıbı 2.95, pantolon askısı da 9.90 lira canım. Askı biraz pahalı ama aldım 3 tane. Kullanışlı bişey çünkü a.s

kaydirigubbakcemile3 ama yaptıgım diğer şeyi söylesem gülersiniz kaydirigubbakcemile3 çünkü bende çok güldüm sooradan kaydirigubbakcemile3 emaye tencere aldım sanki bilmezmiş gibi bide tahta kaşık aldım kaydirigubbakcemile3 çıkarsam mı onu napsam kaydirigubbakcemile3
eet sevgilime söledim bende çiçek alalım die cüce sardunya cok seviodu zamanıysa ondan alcam kaydirigubbakcemile3 en azından 2 gün soora çöpe gitmez kaydirigubbakcemile3

Anlamadım merce ya emaye alınca tahta kaşık alınmaz mı çok mu cahilim
Bu arada bende bugun çeyize iki tane tahta kaşık aldım:)

Anlamadım merce ya emaye alınca tahta kaşık alınmaz mı çok mu cahilim
Bu arada bende bugun çeyize iki tane tahta kaşık aldım:)

yok canım o anlamda demedim tabi ki alınır ben acaba sanki ben bilmiyorum tahta kaşık kullanılcagını falan der mi acaba diye söledim :1ninca:
güle güle kullan canım bende alcam inşallah bugun güral porselende kampanya vardı almadıgıma pişmanım valla :)

Son düzenleme:

Canım çok sevindim yaa, allah temiz kalbine göre vermiş. Benim daha bi gelinlikçim bile yok senağlama

pazartesiye kadar kendinize iyi bakın kocalarınızı ihmal etmeyin bol bol nutella yiyin öptüm :)))))))))))))

:roflol::roflol::roflol:

niye absürd olsun ihtiyacı olan bişey almışsın, çok güzel bence. Benimki şehirdışında yaaa çiçek mi yollasam, napsam :uhm: Kendi anneme de daha bişey alamadım

Evet canım 2.5 aydan fazla var ama gelinlikçiler moralimi bozdular.

Bilmiyorum canım yaa çok kötü oldum bugün, halamda yemekteydik akşam konuşuyolardı ama duymuyordum bile kafama çok takıldı bişey anlamadım bugünden. Bi gelinlik tüm düğün süreci için moralimi bozdu. Bi an gözümün önüne mobilayalar, halılar, perdeler, kına gecesi vs geldi. Ruhum daraldı ağlamak istiyorum senağlama Evim ve beyaz eşyam dışında daha bişeyim yok senağlama

ı geceler kızlar nassınız
abım odasına net bağlattı artık aksamları arada gelırm:jeyyar:

Gel tabii böcüküm akşamlarımız şenlensin :1hug:

olsun cnm elbet beğenırsın sıkma canını tatlım:teselli:

Beğenirim dimi canım arkadaşım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…