Beta sorma yaa cevap yazdırmıo bi ağır bi ağır sinir oluyo insan saatlerce pc başında sıkılıorum bu seferde, hala düzelmedi mi acaba anlayamadım niye böyle oluyoo????
Moralim çok bozuk kızlar yaaa. :çok üzgünüm: Doğru düzgün bi gelinlik bulamadım. Üstelik çoğu yer randevusuz gelinliklere bakmana izin bile vermiyor, yeni adet çıkarmışlar. 20 gün önce bakmaya gittiğimde henüz çok erken diyenler şimdi ise vaktiniz kalmamış, diktircekseniz acilen karar vermeniz gerekiyor filan dedi. Bi an çok panik oldum hem gelinlik hem de tüm evim ve eşyalarımla ilgili karamsarlık çöktü üstüme. Sanki herşey son ana kalıcak hiçbir şey yetişmicek gibi. Salı günü 4 modaevi var randevuyla gitceğim. umarım halledebilirim. Aslında bir çok gelinliğin üstünü beğeniyorum ama ben alt beğenmiyorum, farkettim ki alt seçenekler çok kısıtlı senağlama
Saol hemşomm a.s.
Hemşom yine döktürmüşsünn cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben Aynan süper :lepi:
Hadi bakalım kolay gelsin..yerimseniben İnşallahh güzel haberlerle dönersin hemşom Şeniz
:
:dilcikar::dilcikar:
ben unutulacak insanmıyım
bu arada sen balayını nettin kız
Ben geldiiiiiiiimmmm:icecream:
Bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi uçmuş nasıl oldu anlamadımfisfisfissulfatcım aldıklarını güle güle kullan senin kalpli buzluğunu yesinler mandilin görmesin kırmızılarıkaydirigubbakcemile3Brncmiydı koltuk fotolarını koymuş ama kaçırdım Betacım seninkileri de istiyorum mümkünse hemen kaldırmayın:mymeka: aaa bakan var bakamayan var canım -tatlicadiarzu-Başıyazmalıkızohh gelinliğide halletmişsin umarım gönlüne göre olur canım:1hug:diğer arkadaşlarda aldıklarını güle güle kullansın alıntı yapmıştım herkese tek tek cevap yazacaktım amakafamçokkarıştı
işteee az önce pişirdiğim cevizli burmalarımmmm hadi kızlarrrr bana gelin cokacimcoook
[B
Sulfatcım iyi günlerde kullann ekmek sepetlerine bayıldım valla bende bi bakıyımmm
Süzgeç harikaa
Yemek için tuzluk (iri ya da küçük delikli olabiliyor) ve yağdanlık
sulfatcim aldiklarin cok güzeller iyi günlerde kullan tatlim
ohh az kalmış gozun aydın kaydirigubbakcemile2allahın izniyle son 12 saat kızlarrrrrrr:sm_cool:
delikafaduldenBöcükk gördüm senii...........:))))
Moralim çok bozuk kızlar yaaa. :çok üzgünüm: Doğru düzgün bi gelinlik bulamadım. Üstelik çoğu yer randevusuz gelinliklere bakmana izin bile vermiyor, yeni adet çıkarmışlar. 20 gün önce bakmaya gittiğimde henüz çok erken diyenler şimdi ise vaktiniz kalmamış, diktircekseniz acilen karar vermeniz gerekiyor filan dedi. Bi an çok panik oldum hem gelinlik hem de tüm evim ve eşyalarımla ilgili karamsarlık çöktü üstüme. Sanki herşey son ana kalıcak hiçbir şey yetişmicek gibi. Salı günü 4 modaevi var randevuyla gitceğim. umarım halledebilirim. Aslında bir çok gelinliğin üstünü beğeniyorum ama ben alt beğenmiyorum, farkettim ki alt seçenekler çok kısıtlı senağlama
en iyisi şöle yapıyım ojelerimi silip makyajımı temizleyip abdest alıyım namaz kılıyım kocişin gelinliğimi çıkarmasını bekliyim çıkardıktan sonra 1 dk diyim duşa koşuyum bornozumla geliyim odaya :roflol::roflol::roflol:
böcük nan bi akılda sen ver nerdesin? :mymeka:
Kızlar birşey sorcam ilk geceyle ilgili şimdi salondan sonra biz evimize gelicez ben düğünde tırnaklarıma fransız manikürü yaptırcam onları çıkarmam lazım eee namaz kılmak gerekiyormuş o gecebenneyaptımki makyajıda silicez abdest alıp namaz kılıcaz bundan önce benim duş almam lazım sonuçta yazın olcak düğün bir sürüde oynayacaz salonda eee peki benim gelinliğimi kocişin çıkarması gerekmiyor mu ben bişi anlamadım valla duş almam için gelinliğin çıkması lazım eee çıkınca bir anlamı kalmıyor banyoda mı giysemfisfisfis tekrar duştan sonra gelinlikle namaz kılıp kocişimin huzuruna çıksam :jeyyar:
iyi geceelr böcük iyi hadi hayırlı olsun bu site bağımlılık yapıyo zaten gece gündüz yetmiyo:)
mervebu iyi etmişsin tencereye ihtiyacı varsa en uygun hediye nolcak yanına bir çiçekte alırsın olmasa.
Benim kaynanam istanbulda aynı şehirde deiğiliz o yüzden hediye falan almadm çiçek yolluyum diyorum nişanlım masraf etme dedi:) Bende ozman benim yerime çiçek al gönder dedim ok dedi.Buda böle aradan çıktı:)
Anlamadım merce ya emaye alınca tahta kaşık alınmaz mıçok mu cahilim
Bu arada bende bugun çeyize iki tane tahta kaşık aldım:)
Kızlarrr bu arada az önce gelinlikçi aradı :1rolleyes:
yarın ilk provaya çağırdı ve ben böyle gelinlikçiye nişanlısıyla gidenlere görüş özeniyordum. tamam benim dikilecek yeri biz belirlemiş olabiliriz ama gelin görün ki ilk provaya aşkımda yetişiyor :asigim: yarın birlikte gidicez çok mutluyum :sm_cool:
pazartesiye kadar kendinize iyi bakın kocalarınızı ihmal etmeyin bol bol nutella yiyin öptüm :)))))))))))))
kızlar yaa ben müstakbel kayınvalidem için geçen gün dısarı cıktıgımızda ihtiyacı oldugunu anladıgım tencerelerden aldım sizce absurd mu kaçtı anneler günü için kafamçokkarıştı
tatlım bence hiç strese girme..telaşlanırsan korktugun sey basına gelebilir :1no2: benim mustakbel eltim kaydirigubbakcemile3 tam 1,5 ay soora evlenicek ama daha gelinliğin modeline bile karar vermedi kaydirigubbakcemile3 ki bugun gidip gelinliği alıyorum diip ertesi gün vazgeçtim yeni gelinliklere bakıcam diyo -tatlicadiarzu- senin 2 aydan fazla zamanın var anladığım kadarıyla telaşlanma rahatca yetişirsin :1hug:
Sulfatcnm cnm niye moralin bozuysun gerçi bende dönem dönem aynı modda oluyorum ama geçiyor.
Moralini bozma cnm bizim aynı dönemlerde 2 gün var sanırım arada 7 ağustos benim.Aynen benimde ne ev var ne eşya var nede gelinlik sadece beğeniyorum okadar.Zamanla hepsi olur cnm.
Gelinlikciler aynen öyle randevusuz almıyolar resim çekmeye izin veriyolar gıcıklık yapıyolar nişanlın yanındayda hiç sorun etme biz uzaktayız o çok daha zor oluyo düşün
ı geceler kızlar nassınız
abım odasına net bağlattı artık aksamları arada gelırm:jeyyar:
olsun cnm elbet beğenırsın sıkma canını tatlım:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?