Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mandilin çok güzel herşeyin kıpkırmızı oldu maşallah çok uyumlu güle güle kullan inşallah tatlicım

Canım benim,zaten hazır istediğim gibi bişey bulursam hiç kaçırmıcam çünkü diktirmeden korkuyorm. Sonunda hayal kırıklığına uğramak da var Bakalım bu hafta gideceğim randevulardan da bişey çıkmazsa artık diktirmeye başlarım mecbren. Teşekkür ederim canım :1hug:

Dün nişanlımla anneler günü hediyemizi aldık. Her iki anneye de ayakkabı aldık birbirinden ayırmayalım diye. Ama modelleri farklı :1rolleyes:

Baberko hayırlı olsun tatlım inşallah bir ömür boyu mutlu olursun bir yatıkta kocayın inşallah

bunlar kurabiye kalıplarım şemsiye, bisiklet, araba vs. çeşit çeşit. Renkli kurabiyeler yapmak istiyorum tabi becerebilirsem -tatlicadiarzu-

fiskos olarak örmeye başladığım ama çabucak bıktığım ve bu suretle çaydanlık örtüsüne dönüşen dantel

kaselerim

bu kavanozları ablacıkım hediye almış:lepi:
üç tane büyük yedi tane de küçük almış bakliyatlarımı koymam içinalkisalkisalkis

bu kaselerimi de güralın fabrika satışından aldım tanesi 2.50 tl :)

Selam kızlar buaralar cnm hiç bişey istemiyor çeyiz vs hiçbir şeye hevesim yok sadece aşkımı özledim onu bekliyorum

Beberko hayırlı olsun cnm.Nişan sonrası ben aşkımı öpüp oley sonunda nişanlandık demişim sevinçten ama hiç hatırlamıyorum çok mutluydum allah isteyen herkese nasip etsin

Başıyazmalıkız aldıkların çok güzel güle güle kullan cnm.Renkli kaselerine bayıldm

başıyazmalıkız aldıkların cok guzel renklı kaseler bayıldım bbıde ben bulabılsem dahada süper olcak
ı gunlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…