Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

minik yaaa ilaçların ağır geliosa bünyene alma be canım git doktora deiştirsin yan etkileri daha az bişey versin

kilo almak için kullanmıyom canım....
kilo almak için gece yatmadan süt içiyordum süt ülserimi azdırdı 2 gün kıvrandım resmen o yüzden zaten siteye girmedim
ilaç tedavime yeniden başladım ülser için onlarda çok fazla yan etki yapıyo sinir ilacı kullanmazsam 24 saat sebepsiz ağlarım öleyim yani...şimdide ilaç etki etmeye başladı uyku yapıo çok

minik yaaa ilaçların ağır geliosa bünyene alma be canım git doktora deiştirsin yan etkileri daha az bişey versin

sağol canım...
etkleri doktorumla paylaştım her yan etkiyi gidermek için başka bi ilaç verdi 4 ilaç oldu 8 senağlama
bu ilaç grubu da aksi gibi en iyi gelen ilaçlar bu alanda uzman prof doktorumda ondan katlanıyorum
en ufak şeyde kurgu yapıp hüngür hüngür ağlıyorum...

iyi geceler minik, ayrıca çook geçmiş olsun ilaç içmekten başka yolun yokmuydu yaa, yani süt dokunduysa süt yerine başka bişi kullanabilseydin keşkede bisürü ilaca gerek kalmasıydı.. çünkü en ufak bi aspirinin bile bi sürü yan etkisi oluyo, o an farkedemesekte bigün çıkıyo karşımıza..

bu arada evlenen arkadaşlar liste yapmıştı isimlerimizi yazıcaktı ayakkabılarının altına, Gamze benide yazmıştı diye hatırlıyorum, esra karadeniz vardı snaki bide :) ne oldu kimlerin isimleri silinmiş yazmışlarmıydı :uhm:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
bktbb

hepiniz geziyonuz dimeeee
hele o burcu yokmu o burcu buldu kocişiii

kızım o burcu yok mu o burcu demee bak gece gece geldim gene yazdıklarınızı kontrol ettim :roflol: kocayı eve yolldım geldim size yazıyorum. tüm yazılanları okudum. kızlar teşekkür ederim yazdıklarınız için. iyi dilekleriniz dönüp dolaşıp sizi bulsun :1hug:
ama bu gün aşkımla KK nın kulaklarını çınlattık o ayrı tabi kaydirigubbakcemile3
esmy cim aşkımın asker olup olmadığını sen sormuştun yanlış değilsem. Evet asker kuzum ama ölümüne asker sırnaşık şey iç teskere almayacak :roflol: çünkü mesleği bu yerimseniben ve 2 senedir marmarise tayini çıktı ayrı şehirlerde yaşıyoruz malesef. neyseki 15 gün burda. :1rolleyes: sonra 45 gün yine gidecek bu defa geldiğinde beni beyaz gelinlik içeersinde götürecek :a015:
Kızlar ilk provam iyi geçti. pek bir şey anlamadım. sadece astar vardı. henüz üstte bir şifon kaplaması yoktu. bakalım bitince neye benziycek. aşkımda ay gelinlik bumu şimdi demez mi öldük yaaa:roflol: bütün günün havadisi bu. tabii brdee Aşk dolu kossskocamannn bir gün geçirdim :asigim: sizide özledim :1rolleyes: kocaman öpüldünüz fıstıklarımm Şeniz

Burcu canım benim, senden mutlusu yoktur şimdi :1hug: benden de mutsuzu senağlama

Burcu Beta Gözünüz aydın kızlar ay nasıl heyecanlısınızdır ya maşllah darısı bana bebişimi çok özledim
Saol tatlımm a.s.
Off hemşom yaa amma bunalım yapmışınn :teselli: üzülme daha bu ilk gezmen..Bak randevularını almışın elbet gönlüne göre bi gelinlik bulursun canım yerimseniben
Eşya konusuna gelince sen mobilyanı kafanda oluştur 1 ay içersinde hepsi tamamlanır.Ağustosa kadar zaman var hepsi olur merak etme sen yerimseniben
Benim bile bi çok şey bitmesine rağmen hala eksik listem azalmıyor Çok üzgünüm çoook
eksiklere bakarsak aslaa bitmez..olduğu yere kadar dimi yerimseniben Sana bide tavsiyem çok gelinlikçide gezme inan kafan daha çok karışır onumu alsam bunumu alsam diye kafayı daha çok yersin :teselli: Herşey güzel olacak içini ferah tut :1hug:
Bence gayet güzel bi hediyee yerimseniben İyi günlerde kullansın :1hug:
hadi bakalımm parpalm gözün aydın canımm :1hug: Çeyiz alışverişlerine tam gaz devam

günaydın kızlar
gözün aydın seninki neredeydi canım Şeniz

Benimki iş için istanbuldaydı.Kısa kaldı ve geldi çok şükürr yerimseniben

ayyy kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım ....
girerken kızlar döktürmüştür kesin oku oku bitmez diyordum ama korktuğum kadar çıkmadı mesajlarınız
burcucum gözün aydın tatlım. allah seni de beni de tüm hasretlik çeken sevdalıları da bi an önce kavuştursun inşallah....

glsn canım senin gözaydınını zaten vermiştim ama yineleyim :)

kızlar dün bende bi kaç parça bişiler aldım ama fotolarını çekmedim.inşallah çeker eklerim buraya.sizleri kocaman öpüyorum hepinize iyi geceler diliyorum. buarada benim kına geceme tam 2 ay kaldı senağlama iki ay sonra bugün (Allahın izni ile inşallah) baba ocağında ki son gecem olacak senağlama

Ftom hoşgeldin :1hug: Saol canım bugün kavuştuk sırnaşık şey Ama görüştüğümüz gibi alışverişe götürdüm kaydirigubbakcemile3 Salon halımızı aldık bugün bide mutfağımıza masa almadan sandalyelerimize minder aldık kaydirigubbakcemile3 birde annelere hediye

hahahaha oda güzelmiş canım ya olmayan sandalyeye minder almışsınız ne diyim güle güle oturun sandalyesiz minderlerin üzerinde

kızlar buarada aklıma geldi.Geleceğin annelere olacağız inşallah.ve bu yüzden anneler gününüzü şimdiden kutlarım canlarım a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Walla canım hem çok ucuza aldık hemde aklımızda var hangi masayı sandaleyeyi alacağımız ondan bi minder fiyatına 4 minder aldık karlı alışveriş oldu kaydirigubbakcemile3

Seninde kutlu olsunn canımm a.s.

Herkes uykuda sanırım ha :) hepinize günaydınlar.Burcuş çoktan uyanmıştır ona %100 eminim :) Sulfat canım o kadar canını sıkma ben eminimki beğencen bi model çıkacak kaarşına.bak ben 3 gelinlikçiye girdim kafamda şöyle bi model belirledim düğünden bi hafta önce gidip üstüme göre ayarlatıcam.illa diktirmek şart değil kuzum.buna moralini bozma sen

Günaydın herkesee.. ıyi pazarlar ve anneler günümüz kutlu olsun

benimkine de dedim zaten, bende geleceğin annesi sayılırım bana hediye yokmu diye, işimiz var senle diyo lülülülülülü

o zaman çok iyi olmuş canım hayırlı olsun... güle güle kullanın....

sağol gülüm a.s.

gunaydın dıycem amme ben kalkalı saatler oldu
dışarı cıksam para harcarım en ıyısı sızle oturalum:roflol:
tüm analarımızınn anneler gunu kutlu olsun rabbım kımseye evlat acısı göstermesın en buyuk hedıye bu olsa gerek

Minik tatlışım çok geçmiş olsun ülserin azmaması için stresten uzak durmak en önemlisi ama tabi elden gelirse...Arsima noluyo canım çok üzüldüm ben.biliyorum bi gelin adayı olarak bu düğünöncesi aşamada moralini bozan şeyler insana çok koyuyor.elimden gelirse moral veririm kuzum.anlatmak istersen.inşallah düzelir herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…