nan mınık nolıyy
bence kılo almak ıcın ılac kullanma cnm
ılk basta yapcan sey bellı mıdenı buytmek bunun ıcnde ıctığın su mıktarını az az coğalt sonra sıksık ye gerısı gelır ınan benn 40 kılo oldumu bılıyom ya suan 48 oldum o sekılde yanı
minik yaaa ilaçların ağır geliosa bünyene alma be canım git doktora deiştirsin yan etkileri daha az bişey versin
anladım minik çok geçmiş olsun canım
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
bktbb
hepiniz geziyonuz dimeeee
hele o burcu yokmu o burcu buldu kocişiii
Saol tatlımm a.s.Burcu Beta Gözünüz aydın kızlar ay nasıl heyecanlısınızdır ya maşllah darısı bana bebişimi çok özledim
Off hemşom yaa amma bunalım yapmışınn :teselli: üzülme daha bu ilk gezmen..Bak randevularını almışın elbet gönlüne göre bi gelinlik bulursun canım yerimsenibenMoralim çok bozuk kızlar yaaa. :çok üzgünüm: Doğru düzgün bi gelinlik bulamadım. Üstelik çoğu yer randevusuz gelinliklere bakmana izin bile vermiyor, yeni adet çıkarmışlar. 20 gün önce bakmaya gittiğimde henüz çok erken diyenler şimdi ise vaktiniz kalmamış, diktircekseniz acilen karar vermeniz gerekiyor filan dedi. Bi an çok panik oldum hem gelinlik hem de tüm evim ve eşyalarımla ilgili karamsarlık çöktü üstüme. Sanki herşey son ana kalıcak hiçbir şey yetişmicek gibi. Salı günü 4 modaevi var randevuyla gitceğim. umarım halledebilirim. Aslında bir çok gelinliğin üstünü beğeniyorum ama ben alt beğenmiyorum, farkettim ki alt seçenekler çok kısıtlı senağlama
Bence gayet güzel bi hediyee yerimseniben İyi günlerde kullansın :1hug:kızlar yaa ben müstakbel kayınvalidem için geçen gün dısarı cıktıgımızda ihtiyacı oldugunu anladıgım tencerelerden aldım sizce absurd mu kaçtı anneler günü için kafamçokkarıştı
hadi bakalımm parpalm gözün aydın canımm :1hug: Çeyiz alışverişlerine tam gaz devamGünaydın kızlar sinay koptum ya geçmişi okurken sen yakında adamıda kırmızıya boyarsın lafına
Burcuummmm allah gönlünü göre veryor şükretmeli allahın sevdiği kuluymuşsun mutlu anlar geçirmeniz dileğiyle
mandilinim aldıkların kırmızılar ve süperler ii günlerde kullan
toprağım sıkma tatlı canını elbet olur kısmetin seni bir yerde bekliyordur
Betam hadi sevdiceğinin kollarına bu hafta sizler kavuşuyosunuz haftaya bu zamanlar aşkım askerim gelicek kısmetse bende ona sımsıkı sarılıcam çok özledim burnumun ucu sızlıyo resmen:asigim:
günaydın kızlar
gözün aydın seninki neredeydi canım Şeniz
ayyy kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım ....
girerken kızlar döktürmüştür kesin oku oku bitmez diyordum ama korktuğum kadar çıkmadı mesajlarınız
burcucum gözün aydın tatlım. allah seni de beni de tüm hasretlik çeken sevdalıları da bi an önce kavuştursun inşallah....
glsn canım senin gözaydınını zaten vermiştim ama yineleyim :)
kızlar dün bende bi kaç parça bişiler aldım ama fotolarını çekmedim.inşallah çeker eklerim buraya.sizleri kocaman öpüyorum hepinize iyi geceler diliyorum. buarada benim kına geceme tam 2 ay kaldı senağlama iki ay sonra bugün (Allahın izni ile inşallah) baba ocağında ki son gecem olacak senağlama
Ftom hoşgeldin :1hug: Saol canım bugün kavuştuk sırnaşık şey Ama görüştüğümüz gibi alışverişe götürdüm kaydirigubbakcemile3 Salon halımızı aldık bugün bide mutfağımıza masa almadan sandalyelerimize minder aldık kaydirigubbakcemile3 birde annelere hediye
hahahaha oda güzelmiş canım ya olmayan sandalyeye minder almışsınızne diyim güle güle oturun sandalyesiz minderlerin üzerinde
kızlar buarada aklıma geldi.Geleceğin annelere olacağız inşallah.ve bu yüzden anneler gününüzü şimdiden kutlarım canlarım a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Walla canım hem çok ucuza aldık hemde aklımızda var hangi masayı sandaleyeyi alacağımız ondan bi minder fiyatına 4 minder aldık karlı alışveriş oldu kaydirigubbakcemile3
Seninde kutlu olsunn canımm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?