Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

baberko hayrlı olsun cnm
bugun pazar hava cok guzel herkes gezıyo bende bakırkoyden geldım off okadr harıka seyler vardıkı ama alamadım

BaŞıYaZMaLıKıZ : aldıklarını güle güle kullan, özellikle renkli bardaklarına ve kaselerine bayıldım :) zaten artcraftın meşrubat bardaklarına falanda bayılıyorum renk renk cıvıl cıvıl herşeyler..

o kavanozdan Arsimadada vardı, birde birisi onlarında renklilerini koymuştu buraya ama sadece resim olarak gördüm, hiçbiyerde satıldığını görmedim onların.. benimde bu şekildeki kavanozlar çok hoşuma gidiyo ama birde dikdörtgen gibiler varya acaba onlar dahamı iyi olur diyrum, hiçbirşeyim belli olmadığı için mutfak küçük olursa falan üst üste konur kare olunca sanki.. ne dersiniz :uhm:

Babaerko hayırlı uğurlu olsun canım. Nasıl geçti nişanın? Umarım herşey gönlünce olmuştur. Yarın anlatırsın zaten, allah tamamına erdirsin, fotoğraflarını bekliyoruz Şeniz

bugun hava süperdı yaa
bakırkoye gıttım allam englısh home gırmedım yanından gectım sımdık gırersem bısey alırım annem canımı okur dedım
takst odedım 1700 kaldı
yarın 2 ayakkabı alcam bırı grı bırı renklı babet
25 tl grı 15 tl babettı

Canım o renkli kavanozlardan ben metroda gördüm. Almayı düşünüyorum onlardan. Benim kendi evim olcağı için onlara uygun bir raf ayarlıcam

Başı yazmalı güle güle kullan çok şekerler...Baberko hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahhh benide tabiki kaydirigubbakcemile3 . Mİnik geçmiş olsun ama çok ilaç varyaa inş kullanamana gerek kalmaz ..Burcu keyfin yerinde ooh ne güzel bende 15 mayısta gidicem kocaeliye eşyalarımıza bakıcam hemde bahanemde bu yaaa kaydirigubbakcemile3

Başıyazmalıkız çay bardaklarından ve renkli kaselerden bende de var. ıyi günlerde kullanalım kaydirigubbakcemile5

ütüm

çay bardaklarım 12 kişilik aldım..

selaaammm kıslaaaaarr.. bu artcraftın ürünleri baya bi meşhur olduu.. bende de aynı kaselerden var, bi de meşrubat bardakları var böle boğumlu gelenlerinden.. güle güle kullanın kızlarr..

slm acemiperi sende düğün hazırlığımı yapıyosun

yok canım ya benim beyaz atlı yolda çukura düştü galib gelemiyor bir türlü :roflol:

ben kendi kendime hazırlık yapıyorum ufak ufak olur da biri çıkarsa çeyizsiz olmayayım diye. seviyorum alışverişi

geçmişi okudum geldimm
öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum ve bu güzel duyguyu bize layık gören Allah'a şükrediyorum...

Başıyazmalıkız çok güzel bardakların rengarenk cıvıl cıvıl saklama kalarında çok güzel bendede aynısından 2 tane var alıcam daha
Acemiperi kalıplar çok güzel cnm inanılmaz görsel duruyolar kullanınca. güle güle kullan
Baberko hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin nasıl geçti nişan hani foto???
Minikim yapma böyle bizide üzme kuzummm.çok geçmişler olsun
Pashminacım neden canın sıkkın demişsin tüm cumartesi hiçbiriniz yoktunuz nasıl canım sıkılmasın özledim sizi
Komşuummm bu sene şampiyonluk kiminnn

yağmurlu bir günde rastladım sana,
üstünde çubuklu formalar vardı.
bir anda tutuldum aşık oldum ben,
hayatın anlamı siyah-beyazdı.

ölümle yaşamı, ayıran çizgi,
siyahla beyazı ayıramaz ki.
stadın her yanı loca olsa da,
sevenleri hiç kimse ayıramaz ki
:hooray:

iyi akşamlar kızlar cumartesi günü aldıklarımı ekliyorum birazdan yüklenecek geliyooooooooooooo!!!!:))):sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…