Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kardeşim biraz önce eminönünden almış bu rendeden..tutmak için parçası da dahil bir sürü ucu var dedi..aynı bunun gibi..20 ytlye almış..

bu ilk favorim

bu netten değil teyzem morunu armağan almıştı kızlar...

işte kızlar bunlarda işte anlarsınız yaa

kız burcuuuuuuuuuuuuuu benim koca yanımda yok polonyada kaç aydır yavrimmmmmmm sen benii kudurtacanmııı kızzzzzz
bunlar harika ötesii ilk baştakii ve sondakine bayıldımmm yavvvvvvvv
senn bunlarında adresini bize ver yaaaaa
hemenn adreslerii kaydettimm saten canımmmmmmmmmmmm
elinde hangii adresler varsaaaaaa sen bana yolla canımm ya gecelikleee ilgiliii koca gelsinn bunlardann bende alcammmmmmmm

jtosik iyi günlerde kullan tencerelerini, ben roselinin nevresimlerini göremiyorum nedendir bilen varmı?

ilave etmek istiyorum :lepi:
benim boyum kısa 1.60
mesela ben en üst rafına bişe koyamam
genelde klasiktir ya dolabın en üst rafına kahvaltılıklar koyulur ben her sabah merdivenemi çıkıcam kaydirigubbakcemile3

hayy allahımmm :roflol: canım hemen adresini özelden yazıyorum... başta ki ve sonrakinn :1hug::1hug:a.s.

ben de carrefourda bakmıştım:)
kardeşimle beraber beğenmiştik..öyle alıcı gözüyle bakmamıştım.sevgilim de beğenmedi..almayacağım bu durumda..peki buzdolabı olarak önerileriniz var mı kızlar?

Alırsın arsima'cım. keşke tüm eksikler bitsede tek eksik nevresim kalsa :)
taç ve sarev almanı tavsiye ederim tatlım

Alırsın arsima'cım. keşke tüm eksikler bitsede tek eksik nevresim kalsa :)
taç ve sarev almanı tavsiye ederim tatlım

kanımca nevresim hiç almam
çünkü benim nevresimlik kumaşlarımı annem alıp yapıyor
kimisini iki renkli kumaştan kombinliyor
kimisini şilebezine işlenmiş örneği yapıyor

ooooo Sen şanslıymışın arsimacım :) kızlar bi yorum yapmadınız.beğenmesiyseniz çirkin deyin canım :)

arsima annenin becerikli olması ne güzel.
kumaştada evita ve premierin nevresimlikleri çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…