Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buraya bi not düşmek istiyorum
herkes hevesle çeyiz alıyor gecen seneye kadar bende yaşadım çok tatlı bi heycandır bilirim
herkese ağız tatdıyla kullanmak nasip olur inş.
benden bi uyarı size henüz 6 aylık evli olmama rağmen eternity gelincik modeli olan tencerelerim mahvoldu
sakın kimse almasın ben dış görünüşüne heveslendim aldım bide kare olması beni cevbetti.kapakları elimde kaldı ne bilim kulpları çıktı takır takır dökülüyor baktıkça sinirleniyorum

söz nevresimden açılmışken hazır söylemek istedim belki almayı düşünen vardır die
bi site de çift kişilik özdilek marka ranforce nevresimler 50 ytl kızlar

rozelin ikinci nevresim daha ciciymiş
çıtı pıtı dururyor
ikisinide güle güle kullan şekerim

söz nevresimden açılmışken hazır söylemek istedim belki almayı düşünen vardır die
bi site de çift kişilik özdilek marka ranforce nevresimler 50 ytl kızlar

bana özelden adresini yollarmısın şekerim?
bende hiç nevresim almadım, siftah yapayım ucuz ise :) hihoyyyt

cnm bnm üzüldüm senin adına. ama artık şansmıdır nedir bilmiyorum.oluyo bazen böle. bi markayı bikaç kişi alıyo.biri yıllarca kullanıyo diğerinin bikaç ayda elinde parçalanıyo. mesela ben teflon tencere takımı alayım dedim. bir sürü marka söylediler bana. bunların arasında cem de vardı. kimi kötüledi,kimi kullananlarsa çok memnun oldğnu söyledi.almaktan vazgeçtm.şimdlik tefal düşünüyorum. sanırım tefal alıcam ben.

aybike üzüldüm valla
yazık oldu parana
ben iyiki almamışım

Son düzenleme:

eternıty normal yuvarlak alcaktım bende ya almim madem öle yıne en ıyısı tefal almak pahalı ama en ıyısı o

Minietek bende tefal düşünüyorum kuzum çelikte de teflonda da
alacağın tencerelerin modelini ekleyebilirmisin cnm ?

İnanmıyorum bende aldım eternity gelincik modeli hemde kare bana satarken bir sürü garantisinden bahsetmişlerdi mesela ben alırken özellikle sordum kapağı kırılsa başka bir tencerenin kapağınıda kullanamam falan die sorun olmaz bize kırık parçayı getirirsiniz hemen fabrikasından yenisi isteriz demişlerdi 7 kat teflon kolay kolay çizilmez demişlerdi yaa uufff eşyadan yana hiç şansım olmucak mı benim:1no2:

Minietek bende tefal düşünüyorum kuzum çelikte de teflonda da
alacağın tencerelerin modelini ekleyebilirmisin cnm ?

çelık te benım setim hazır bms set ınt fotosunu bulup koyamadım ama
tefal dede şirinevler outlet mağazası var oraya gıdıp alcam hatta sadece pılav tenceresi ve derın bı sulu yemek tenceresı alcam ıkı adet tava almıstım daha önce

mesela su takım ınternette 276 ytl diğer fırmalarla fıyatları aynı ama tefal

aynı set bır cok alısverıs sıtesınde tükenmıs durumda

Son düzenleme:
ya kızçeler bişi sorcam benim aldıklarımı aşağıda sıralıcam şimdi size bunlardan ayrı fırınla, elektrikli süpürgeyi almadım ama bu hafta büyük ihtimalle alıcam bunlardan başka daha neler almalıyım, eylülde düğünüm yetiştirememekten korkuyorum hiç dantelim yok pek sevmiyorum hazır almak istiyorum

12 Kişilik 84 Prç. Yemek Takımı
12 Kişik 91 Prç. Çatal Kaşık Bıçak Takımı
22 Prç. Sedef Çelik Çeyiz Sandığı
( 8 Prç. Çelik Tencere Seti )
( 4 Prç. Sahan Seti )
( 4 Prç. Çaydanlık )
( 4 Prç. Cezve Takımı )
( 2 Prç. Otomatik Düdüklü Tencere )

2 adet sarev nevresim
2 adret sarev pamuklu saten nevresim
1 adet yatağın kenarlarına yapıyolar ya dantel ondan kaydirigubbakcemile3
2 adet maxi 30 ve 26 cm lik tava
ekmek kızartma makinası
30 parça kahvaltı seti
6 adet günlük yemek takımı
tost makinası
çay robotu
fritöz
blender seti
30parça günlük çatal bıçak takımı
bornoz takımı
36 parça gondol takımı
züccaciyelik ıvır zıvır kaydirigubbakcemile2

kızlar valla bu eşya işi kesinlikle şans işi o zaman..bende yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum eternity mor çiçekli olan,resimlerini eklemiştim hatta valla ben çok seviyorum,sadece bir kapağın kulbu çıktı ama yapıldı onun haricinde teflonundan yada renginden hiç sorunum olmadı...çok severek kullanıyorum ben.....
sadece fikrimi söylemek istedim sizlere.....
aybikecim üzüldüm senin tencere işinde ama demekki cidden şans işi bu...

"Canım hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin:)
eksiklerin şunlar olabilirmi? ütü, ütü masası, kettle, karı koca yaşayacağınızdan
büyük tencere veya teflonlar yerine küçük boy tenceler, teflonlar,"
:lepi:

Sağol canım cevabın için bunu almak istiyodum ben çünkü burda bayağı metini duydum

yanlız nişanlım ben evde çok çektim ütüden ben seçicem alıcam ütüyü dedi yerimseniben
ama ütü masası bingo hihoyyyt

Canım ben birşey almadan önce hepsiburada.comdaki yorumları okuyup öyle alıyorum:)), tabiki istediğim yerden satın alıyorum ama hepsiburada.comdaki yorumlar benim için etkileyici oluyor

roselın cnm nevresımlerını ı gunlerde kullan
jtosık tencere setın cok guzelmış ı gunlerde kullan
aybıke zehra cnm bende beğenmıyoum o markatı oyuzdn cıceklı teflonumu karacadan alcam ablamlar kullanıyo ve evdede kullanıyorum cok beğenıyorum
darkangel cnm sana lınk verım orda yazıyo ceyıs lıstesı bende yazdım eksıklerıne bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…