Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok sağol böcüküm:içelim:

Evet canım peşin fiyatları ben bu kampanyadan
Ütü masası, sandıklı Schafer çatal kaşık takımı ve schafer güveç setini aldım
çok memnunum hepsi çok güzel çokta uyguna almış oldum:))

Anamm çok uygun fiyatlar bular yaa.Schafer Kahvaltı takımı 85 TL yazıyor yaa süper.Hemen bulmam lazım...:lepi::lepi:

ben de ihlastan çatal bıçak takımı aldım kalitesi iyi karaca falan alınıyor işte kararmaz kötü olmaz diye ama ben karacanın takımlarının son hallerini almadan önce gördüm kararmak bu olsa gerek dedim zaten schfer almayı düşünüyordum birara esse de indirim olmuştu 199 a satıyorlardı orada beğendiğim model olmadı sonra alayım genede ucuz demiştim bukezde fiyat 299 a fırlamıştı... sonra bu kampanya çıktı kalitesine baktım aldım herhangi bir çapak durumu yoktu çatal bıçaklarda pürüzsüz yapısı almayan varsa alabilir korkmayın markası pek bilindik değil diye yaptıkları çeliğin yapısı aynı adi bir görüntü yok yani zaten olsa almazdım...
yemek takımları da var ama annem daha ağır olsun dedi onlarda o yüzden almadık yoksa almak isteyen yemek takımlarına da baksın ben yakından gördüm gayet hoş modeller var

Son düzenleme:
kızlartencere konusunda ben de büyük setlerin gereksz olduğunu düşünmüştüm bugün ve söylediklerinize göre haklıyım da... ben bu siteyi seviyorum be bin akıl bir akıldan iyidir diye boşuna dememişler nerden bulcaz bukadar fikir vereni yoksa:)

biblolar :teytey::teytey:

Of of Genç Osman dediğin bir küçük uşak
Beline bağlamış ibrişim kuşak of of.

Aman Askerin içinde birinci uşak
Allah Allah deyip geçti Genç Osman of of.

Of of Genç Osman dediğin bir küçük aslan
Bağdat’ın içime girilmez yastan of of.

Aman her ana doğurmaz böyle bir aslan

Of of Bağdat’ın kapısını Genç Osman açtı
Düşmanın cümlesi önünden kaçtı of of.

Aman kelle koltuğunda üç gün savaştı

Ben küçükken annem almıştı.Çok güzel bir tencere seti çok memnun kaldık.Yemekleri daha tasarrfulu pişiriyor altı kalın olduğu için.Annem çok beğendiği için kullanmadı benim çeyizime koydu hiçde itiraz etmedim çok kaliteli çünkü.Ayrıca onda yapılan kızartmaların yağının rengi değişmiyor komşular dahil herkes farketti bunu isabetli bir seçim yerimseniben

peki kızlar schafer marka iyi midir??????????????????????????
bizden kullanan kimse olmadı sorabilceğim
görünüşü güzel olabilir ama kalitelimidir acaba?

kullananlar yorumlarınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile5
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…