Aminnn canımm :Saruboceq: Güzel dileklerin için tşk ederim Şenizeudo, cicilerin hayırlı olsun, masada hep mutlu bir aile olarka yemek yersiniz inşallah.
Yaa niye bulamıyonuz yaa senağlama en baştaki benim :uhm:betacım bulamadım senı facede 3 kişi çıkıyooo
evet o kişi benim kaydirigubbakcemile3 makinem yok çekemiyorum.Gelsin çekicem yerimsenibenyeter yeter, çokta küçük değilmiş zaten. Bu masa, şu minderleri daha masası ortada yokken alınan masa mıydı yoksa ya? öyle birşeyler hatırlıyorum :))) ekle tabi bi de minderli görelimkaydirigubbakcemile2
Anaam herkes buraları unutmuş, face msn diyor. Hemşom ben seni eklicem şimdi faceden. Ama adını soyadını bilmiyom kaydirigubbakcemile3
face olmayanlar ne yapcak yaaasenağlama dışlandık
noldu arsimam???
Senle ben zor görürüz, bizde rahat nişanlılar varken :roflol:
Yaaa ben de cam masa istiyorum çok şık duruyor, ama zor diyosunuz :uhm: mutfağım da büyük, büyük bi masa istiyorum. Camdan vazmı geçsem
Arsimacim iyimisin?
arsima neden ofladın annem sen:teselli:
face olmayanlar ne yapcak yaaasenağlama dışlandık
arsime canım ne oldu
kim ya da ne sıktı seni canını bakalım
Msndeki ismimim noktalı halleri yerimseniben
eudo sayfalari karistirdim ama aldiklarini bulamadim bilen varsa sayfa nosu soyleyebilirmi banadaaa
tamam şeker, bekleriz :1hug:evet o kişi benim kaydirigubbakcemile3 makinem yok çekemiyorum.Gelsin çekicem yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?