Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende tost makınası bıle var hemde 400 tl almıstım ıyıkı almışım guzel yane

pıtırcık :jeyyar: süpermış

Bu arada kütahya porselenin de kare yemek takımları çıkmış bu ay. Ben bi tanesini gördüm züccaciyede süpeeeerdi. Ama kahvaltı takımım ve kırmızı puantiyeli takımım kare olduğu için kareden vazgeçtim. Yoksa kesin onu alırdım.

Teşekkür ederim sinay ve böcük. Bana da çok iyi korkmaz düşünmeden al dediler de, bilemedim size sorayım dedim

Annem yıllar önce Güral almış. Kendimde ekteki takımı aldım
Kızlar bu takıma siyah supla olur dimiiiii

olur olur oktar buna kırmızı mavi bile olurkaydirigubbakcemile3 açık renk zaten ama çok güzelmiş tam kareymiş heeeeyerimseniben

bende karelerı bı turlu sevemedım napsam bılmem
bı yemek takımı aldım bıde şöle cok şaşalı bısey alcam
gıttım kutahyayı aldım yere dedım suplalı olan 95 97 parca yemek takımı ıstıyorum yok dedıler

OKTAR cok şıkmış kesınlıkle olur sıyah beyaz gıbım süper olur :asigim:

oktar yemek takımın cok sıkk duruyo cnm gule gule kullan sıyah olurrrr bencee

olur olur oktar buna kırmızı mavi bile olurkaydirigubbakcemile3 açık renk zaten ama çok güzelmiş tam kareymiş heeeeyerimseniben

Bence süperr olurr :lepi: Kare suplalarda çıkmış bi bak onlara yerimseniben

oktar yemek takımın cok sıkk duruyo cnm gule gule kullan sıyah olurrrr bencee

Teşekkür ederim kızlar. Yaklaşık 5 ay önce aldım bu takımı 1900Tl'den 1000 Tl'ye düşmüştü. Suplalarımıda aldım maalesef 1 ay kadar oluyor. Kareleri bekleyemedim. Geçen gün baktım bu takım kahvaltı seti çatal bıçak seti yanlış hatırlamıyorsam 1600Tl' idi Bernardo'da..

kıslar kahvaltı takımı olarak bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl?

oktar uzulme nan ben yengemın aldıklarının baska bı mağazadan değiştım:roflol: adam hıc cakmadı aynı modeldı cunku

mervebu cok guzel cnm caydanlığı özelıkle öle olması daha ı benımkının caydanlığı öle deıl mecbur alcam yanı desen yada aynı renk

mervebu şekercim, çinden gelen malzeme değil de, zaten bütün mamülleri neredeyse uzak doğudan geliyo, onlar imalatçı değiller, mamüllerin çoğu uzak doğudan bir kısmı da burda fason yaptırıyo, kendisi hiçbir imalat yapmıyor yani. O yüzden kütahya veya güral tercih etmen de fayda var bence, hem yerli malı kullanmış oluruz, ben öyle yapıcam :)

Annem yıllar önce Güral almış. Kendimde ekteki takımı aldım
Kızlar bu takıma siyah supla olur dimiiiii

Çok güzelmis oktarcim yemek takimin siyah supla olur ancak yemek takiminin kenarindaki cizgiler siyahmi yoksa yaldizmi onu cok iyi goremiyorum

azracım evin muhteşem olmuş canımRabbim huzurla oturmayı nasip etsin inş..

kızlar dün mutfak masamız da halloldu:)
bunun kırmızısı

Süpeeeeeer :lepi: Çünkü benimkinden kaydirigubbakcemile3

canım cicilerini ii günlerde kullan
yaa ben bi kaç yerde sordum hepsi birbirinden farklı fiyatlar söyledi sen kaça aldın canım?? 260-270-300 dien var kaydirigubbakcemile3

mervebu cok guzel cnm caydanlığı özelıkle öle olması daha ı benımkının caydanlığı öle deıl mecbur alcam yanı desen yada aynı renk

beenmene sevindim canım :sm_cool: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…