- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Beenn varıımmmm sulfat benim çelik tencere setim korkmaz valla daha kullanmadım ama gayet geniş bir tencere ailesi cezvesi,düdüklüsü,çaydanlığı,tavası,dedesi,nenesi her bişiciği var diye almıştım :roflol::roflol:
Annem yıllar önce Güral almış. Kendimde ekteki takımı aldımKızlar bu takıma siyah supla olur dimiiiii
Annem yıllar önce Güral almış. Kendimde ekteki takımı aldımKızlar bu takıma siyah supla olur dimiiiii
olur olur oktar buna kırmızı mavi bile olurkaydirigubbakcemile3 açık renk zaten ama çok güzelmiş tam kareymiş heeeeyerimseniben
bende karelerı bı turlu sevemedım napsam bılmem
bı yemek takımı aldım bıde şöle cok şaşalı bısey alcam
gıttım kutahyayı aldım yere dedım suplalı olan 95 97 parca yemek takımı ıstıyorum yok dedıler
OKTAR cok şıkmış kesınlıkle olur sıyah beyaz gıbım süper olur :asigim:
Bence süperr olurr :lepi: Kare suplalarda çıkmış bi bak onlara yerimseniben
oktar yemek takımın cok sıkk duruyo cnm gule gule kullan sıyah olurrrr bencee
kıslar kahvaltı takımı olarak bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl?
mervebu şekercim, çinden gelen malzeme değil de, zaten bütün mamülleri neredeyse uzak doğudan geliyo, onlar imalatçı değiller, mamüllerin çoğu uzak doğudan bir kısmı da burda fason yaptırıyo, kendisi hiçbir imalat yapmıyor yani. O yüzden kütahya veya güral tercih etmen de fayda var bence, hem yerli malı kullanmış oluruz, ben öyle yapıcam :)betacm bende aslında kütahyadan yanayım ama tam karar veremedim..birde bugun karacanın çinden gelen malzemeler kullandıgını öğrendim..dogru mu bilemiyorum ama :1shok:
begendiğim model var aslında..bernardoya baktım dün işin kötü yanı çeyiz kampanyası dün sona eriyodu geç kalmısım :1no2:
Süpeeeeeer :lepi: Çünkü benimkinden kaydirigubbakcemile3
mervebu cok guzel cnm caydanlığı özelıkle öle olması daha ı benımkının caydanlığı öle deıl mecbur alcam yanı desen yada aynı renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?