çelık te benım setim hazır bms set ınt fotosunu bulup koyamadım ama
tefal dede şirinevler outlet mağazası var oraya gıdıp alcam hatta sadece pılav tenceresi ve derın bı sulu yemek tenceresı alcam ıkı adet tava almıstım daha önce
mesela su takım ınternette 276 ytl diğer fırmalarla fıyatları aynı ama tefal
aynı set bır cok alısverıs sıtesınde tükenmıs durumda
peki kızlar schafer marka iyi midir??????????????????????????
bizden kullanan kimse olmadı sorabilceğim
görünüşü güzel olabilir ama kalitelimidir acaba?
kullananlar yorumlarınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile5
sevgiler
huu huu kıslaarrr KK üniformalarına katıldım ben de ısmarladım gittiii :))) t-shopta vardı sunsetin pijamaları 45 liraydı burcuözgecim seninkinin aynısı mor olan.. ama sitede beden bırakmamışınız anacım morluyu alamadım(( bunları aldım ben de :)))..
sağolll burcuözgecimmmm bu cici şeyleri bize tanıttığın içiinnnn :asigim:
Kızlar sunset alan arkadaşlar lütfen yorum yapsın renkleri ve kalitesi nasıl?
Birde 65 kilo olan hanımlar, large mı yoksa medium mu aldınız?
Çok teşekkürler
Cicilerim şu işimede bir el atın.Ben bu rendeden almayı çokkk istiyorum.Ama internet sitelerindeki fiyatları farklı farklı.Birinde 28 , birinde 50, birinde 85. Aralarında bayağı fiyat farkı var acaba modelleri değişikmi.Alan varmı içinizde..
canım kalıpları gayet geniş...
bence M al sana olur canıma.s
ayrıca kalitesi ben çok beğendim. dokusu falan harida daha öncede söylemiştim zaten.
pijamalar isauracımda görmüş üstündeki indirimsiz etiketi 89. zaten mağazada o kadar indirim yokmuş. online sitesinde müthiç bir indirim var. bana kalırsa sebebide insanlar bedenime olurmu olmaz mı diye tereddütlü yaklaştığından fiyatı cazip kılarak satışı arttırmak kii başarılıda oldular. a.s
burcuözge sana rep veremiyommm neden kii? sonra tekrar denicem.. evet cnm güle güle iyi günlerde kullanalım inşallaahhh.. gelecekteki kocişim de beğenir inşallah :)
Kızlar herkese öncelikle merhaba arada yorumlarınıza katılıp fikir belirtiyorum bende bir kaç haftadır işlerimin yoğunluğu yüzünden hızla siteyi dolaşıp çıkabildim.
Burcuözge sunset indirimlerini bidirdiğin için teşekkür ederim canım ben kurban bayramında lüleburgazdan betty bop un pijamasını 32 ytl ye almıştım, sitesinde 30 ytl aynısı sayende farklı bir rengini sipariş verdim ve bu mesajı yazarak ta sana tekrar teşekkür etmek istedim.
Beden kararı veremeyen arkadaşlar, evde giydiğim için söylüyorum 1.65 boyum var 54-56 kg yum cuk dio oturmuştu.
Şu sonradan eklediğin beyazlıgecelik, çiçekli kombinozon ve gelinlik çamaşır sitelerini bana da özelden atabilirmisin??kaydirigubbakcemile3 onların da yeri olmalı dolapta
Herke scicilerini güle güle kullansın!!!!!!
Bende aldım işte kaydirigubbakcemile2 Gitti yine maaş :)
buları giyip bi pijama partisi yaparız artık kaydirigubbakcemile5
Kızlar herkese öncelikle merhaba arada yorumlarınıza katılıp fikir belirtiyorum bende bir kaç haftadır işlerimin yoğunluğu yüzünden hızla siteyi dolaşıp çıkabildim.
Burcuözge sunset indirimlerini bidirdiğin için teşekkür ederim canım ben kurban bayramında lüleburgazdan betty bop un pijamasını 32 ytl ye almıştım, sitesinde 30 ytl aynısı sayende farklı bir rengini sipariş verdim ve bu mesajı yazarak ta sana tekrar teşekkür etmek istedim.
Beden kararı veremeyen arkadaşlar, evde giydiğim için söylüyorum 1.65 boyum var 54-56 kg yum cuk dio oturmuştu.
Şu sonradan eklediğin beyazlıgecelik, çiçekli kombinozon ve gelinlik çamaşır sitelerini bana da özelden atabilirmisin??kaydirigubbakcemile3 onların da yeri olmalı dolapta
Herke scicilerini güle güle kullansın!!!!!!
he vallahi şart oldu artık pijama partisi :roflol::roflol::roflol:
canım sende güle güle kullan inşallah Şeniz
sağol canımm benimm bizi bu pijamalarla tanıştırdığın için teşekkür ederiss sende iyi günlerde giy inş Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?