Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben geçen sene tefalin sensoria setini almiştım...şirinevlerdekinde gecen gittiğimde görmüştüm...istersen kaydirigubbakcemile2onada bakarsın sana fikir olur........

Canım ben ihlas pazarlamadan 145milyona schafer sandıklı çatal kaşık takımı aldım,
piyasada 250milyon bu takım
schaferin güveç mini teflon tencere setini aldım, bu kampanyadan 45 ytl
Görünüş olarak hepsi çok kaliteli, jumbo gibi 1. sınıf ürünler olmasada, fiyatına
göre çok çok iyi güzel kaliteli bir marka, ama daha hiç kullanmadım.

huu huu kıslaarrr KK üniformalarına katıldım ben de ısmarladım gittiii :))) t-shopta vardı sunsetin pijamaları 45 liraydı burcuözgecim seninkinin aynısı mor olan.. ama sitede beden bırakmamışınız anacım morluyu alamadım (( bunları aldım ben de :)))..

sağolll burcuözgecimmmm bu cici şeyleri bize tanıttığın içiinnnn :asigim:

Kızlar sunset alan arkadaşlar lütfen yorum yapsın renkleri ve kalitesi nasıl?
Birde 65 kilo olan hanımlar, large mı yoksa medium mu aldınız?
Çok teşekkürler

selmacım şöyle diyim ben bugün mağazada gördüm sunsetin pijamalarını denemedim ama üzerime tuttum öle bi.. pijamalar için kendimden pay biçersem 165 boy ve 52-57 kilolarda olan bayanlar için rahatlığı da katarsak içine M beden iyidir.. fakat ille de sarsın bedenimi ben dar sevireeemmm diyosanız S de olur.. ama o kısa hoş cici bici süper gecelikler için tecrübem yok henüz S ısmarladım gelince yaparım yorumu..

ay canım benim can sağlığıyla kullanırız inşallah üniformalarımızı :roflol:

Kızlar sunset alan arkadaşlar lütfen yorum yapsın renkleri ve kalitesi nasıl?
Birde 65 kilo olan hanımlar, large mı yoksa medium mu aldınız?
Çok teşekkürler

canım kalıpları gayet geniş...
bence M al sana olur canıma.s
ayrıca kalitesi ben çok beğendim. dokusu falan harida daha öncede söylemiştim zaten.
pijamalar isauracımda görmüş üstündeki indirimsiz etiketi 89. zaten mağazada o kadar indirim yokmuş. online sitesinde müthiç bir indirim var. bana kalırsa sebebide insanlar bedenime olurmu olmaz mı diye tereddütlü yaklaştığından fiyatı cazip kılarak satışı arttırmak kii başarılıda oldular. a.s

burcuözge sana rep veremiyommm neden kii? sonra tekrar denicem.. evet cnm güle güle iyi günlerde kullanalım inşallaahhh.. gelecekteki kocişim de beğenir inşallah :)

Kızlar ütü konusunda birşey söylicem.bizim ütümüz philips azur marka.ama yıllar oldu alalı.kaç sene oldu bilmiyorum çok oldu.ama kireç dökme problemi var.ütü yaparken parça parça kireç döküülüyor kıyafetin üstüne.bu sorunu belki yeni modellerinde çözmüşlerdir.ama yine de bilginiz olsun

Kızlar ben bu rendeden kullanıyorum ve çok memnunum, çin malı değil alman malı bunlar. Markası börner, sitesine girerseniz orada online satış için yönlendiriyorlar, sanırım buraya adres yazamıyoruz. Bu rendenin ayrıca tek satılan dekor yapılabilen parçaları var süper birşey, yanında kullanım cd.si veriyorlar. Fiyatıda 38.60 TL.

Kızlar herkese öncelikle merhaba arada yorumlarınıza katılıp fikir belirtiyorum bende bir kaç haftadır işlerimin yoğunluğu yüzünden hızla siteyi dolaşıp çıkabildim.

Burcuözge sunset indirimlerini bidirdiğin için teşekkür ederim canım ben kurban bayramında lüleburgazdan betty bop un pijamasını 32 ytl ye almıştım, sitesinde 30 ytl aynısı sayende farklı bir rengini sipariş verdim ve bu mesajı yazarak ta sana tekrar teşekkür etmek istedim.
Beden kararı veremeyen arkadaşlar, evde giydiğim için söylüyorum 1.65 boyum var 54-56 kg yum cuk dio oturmuştu.

Şu sonradan eklediğin beyazlıgecelik, çiçekli kombinozon ve gelinlik çamaşır sitelerini bana da özelden atabilirmisin??kaydirigubbakcemile3 onların da yeri olmalı dolapta

Herke scicilerini güle güle kullansın!!!!!!

burcuözge sana rep veremiyommm neden kii? sonra tekrar denicem.. evet cnm güle güle iyi günlerde kullanalım inşallaahhh.. gelecekteki kocişim de beğenir inşallah :)

hayatım bana rep verdikten sonra 20 kişiye daha rep vermen lazım yeniden bana rep verebilmen için. Arkadaş kayırmalarını önlemek için böyle bişiy yapmışlar. demekki en son bana rep vermenin üstünden 20 kişi geçmemiş a.s rep falan önemli değil tatlişim burda teşekkür etmen mutluluğunu paylaşman Burcu sayesinde oldu demen zaten benii çok çok mutlu ediyor... ben teşekkür ederim tatlişim düşündüğün için a.s.:1hug:

canım hemen şimdi mesaj atıyorum. rica ederim ne demek ben aldım arkidişlerimde alsın diye düşündüm Şeniz

canım malesef sana özel mesaj atamıyorum çünkü özel mesajın kapalı canım :1hug:
özel mesaj ayarlanırından özel mesajını aç canım açtıktan sonra söyle yazarım sanada:1hug:a.s.

he vallahi şart oldu artık pijama partisi :roflol::roflol::roflol:
canım sende güle güle kullan inşallah Şeniz

sağol canımm benimm bizi bu pijamalarla tanıştırdığın için teşekkür ederiss sende iyi günlerde giy inş Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…