canım malesef sana özel mesaj atamıyorum çünkü özel mesajın kapalı canım :1hug:
özel mesaj ayarlanırından özel mesajını aç canım açtıktan sonra söyle yazarım sanada:1hug:a.s.
kızlar sunsetin sitesıne baktım şöyle bi hiç bişey kalmamış yaa
valla mağazayı kuruttuk
burcuözge anacım bencee sunsetten komisyon alman lazım :))) maaş bağlasınlar hatta sana bırak komisyonu..
CANIM BEN HALA BULAMADIM. İNAT ETTİM İNTERNETTEN ALMICAM DİYE SEN NERDEN ALDIN SÖYLEYEBİLİRMİSİN
biblolar :teytey::teytey:
Of of Genç Osman dediğin bir küçük uşak
Beline bağlamış ibrişim kuşak of of.
Aman Askerin içinde birinci uşak
Allah Allah deyip geçti Genç Osman of of.
Of of Genç Osman dediğin bir küçük aslan
Bağdat’ın içime girilmez yastan of of.
Aman her ana doğurmaz böyle bir aslan
Of of Bağdat’ın kapısını Genç Osman açtı
Düşmanın cümlesi önünden kaçtı of of.
Aman kelle koltuğunda üç gün savaştı
Kızlar herkese öncelikle merhaba arada yorumlarınıza katılıp fikir belirtiyorum bende bir kaç haftadır işlerimin yoğunluğu yüzünden hızla siteyi dolaşıp çıkabildim.
Burcuözge sunset indirimlerini bidirdiğin için teşekkür ederim canım ben kurban bayramında lüleburgazdan betty bop un pijamasını 32 ytl ye almıştım, sitesinde 30 ytl aynısı sayende farklı bir rengini sipariş verdim ve bu mesajı yazarak ta sana tekrar teşekkür etmek istedim.
Beden kararı veremeyen arkadaşlar, evde giydiğim için söylüyorum 1.65 boyum var 54-56 kg yum cuk dio oturmuştu.
Şu sonradan eklediğin beyazlıgecelik, çiçekli kombinozon ve gelinlik çamaşır sitelerini bana da özelden atabilirmisin??kaydirigubbakcemile3 onların da yeri olmalı dolapta
Herke scicilerini güle güle kullansın!!!!!!
canım kalıpları gayet geniş...
bence M al sana olur canıma.s
ayrıca kalitesi ben çok beğendim. dokusu falan harida daha öncede söylemiştim zaten.
pijamalar isauracımda görmüş üstündeki indirimsiz etiketi 89. zaten mağazada o kadar indirim yokmuş. online sitesinde müthiç bir indirim var. bana kalırsa sebebide insanlar bedenime olurmu olmaz mı diye tereddütlü yaklaştığından fiyatı cazip kılarak satışı arttırmak kii başarılıda oldular. a.s
Beden kararı veremeyen arkadaşlar, evde giydiğim için söylüyorum 1.65 boyum var 54-56 kg yum cuk dio oturmuştu.
Herke scicilerini güle güle kullansın!!!!!!
fincan takımlarımı bayılarak aldım, 25 TL cik :) kemik tozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?