Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gaso cum ben 2 yıl 2 aydır nişanlıyım
askere gitmeden nişan olsun istedi ailem epey direndi ama sonra onlarda olsun dedi
şimdi işte herşey ok haziranda düğün eşyalar fln herşey vakti gelince gelecekti ama evde sorun çıktı napcaz bilmem

kızlar içim çok sıkılıyor
böle patlıcam sanki
artık bişileri düşünmicem diyorum ama elimde değil
cumadan beri ağla ağla gözlerim şişti
kendimi büyük bi çıkmazda hissediyorum

bozmayın moaralinizi diycem ama biliyorum zor offfff
ya şimdi ne oldu eve hala anlamadım ben:uhm:

kızlar nıye herkezınmoralı bozuk
hayatım eklersn resımlerı
merakle beklyıoz

arsımacım canını sıkma dıcemm ama zordur senın ıcın stres hersey ustusteee gelır bole durumdaaa allah hayırlısını versınn cnmm bnm ıns herseyy ıstedıgın gıbı olurrr

anladım şekercim, o da inş. hallolur bir şekilde ya, herşey hazırlanmışken aksi bir durum olamaz ki zaten.. 1ay sonra vuslata ericeksin kız hayırlısıyla, bugünler elbet geçecek, 1 ay sonrasına atlama şansımız olmadığına göre, mecbur geçirecez, sen vuslat zamanını düşün kıııızzz gerisini de biraz boşver, zamana bırak :lepi::lepi:

kızlar bu haftasonu koçtaştan aldıklarımı ekleyeyim bari...

bu hol için aldığımız lamba..3lüsü ve 2lisini aldık.biri araya biri girişe.

tuvalet aynamız

ebeveyn banyomuz için bu setin katı sabunluk-sıvı sbunluk-diş fırçalık+pamukluk+havlusunu aldım.

boş odama ilerde çocuk odası olcak ama şimdilik bunu aldım.krem olanından.

tuvalet için bu havludan ve aynı desenden beyaz renk katı sabunluk+sıvı sabunluk aldım.

bi de ebeveyn banyosuna dolap yaptıracaktık.ama orda 290 TL ye kampanyada olan bi dolap gördük.aldık resmini bulamadım netten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…