Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya reyhan sendemiii???

evet canım ya sorma kötü geçiyo bugün.
mandilin çatal bıçak takımımı 6 kişilik 6 çatal+kaşık+bıçak+k.çatal+tatlı çay kaşığı+çay tabağı var eminönü mercandan 85tl ye aldım hemde tam istediğim gibi.valla hasır sepetide gündelik bir çelik tepsim var yanına çok istediğim için aldım.

kuzum benim evlilik modunda olduğun nasıl belli...
bütün yük omuzlarımızda sürekli mantıklı olanı yaparak duygularımızı isteklerimizi erteliyoruz
fedakarlık yapmaya daha evlenmeden basladık

brcncvk cnm aldıkların cok hoş banyo setın arsıma ıle aynı cok şık hepsı harık ı gunlerde kullan

reyhan ı gunlerde kullan yenı cıcılerını

kızlar hepsini koçtaştan aldım..sebze sepetini de ordan aldım.59 TL
GLCN aslına bakarsan hepsini biz ödemedik.
lambaları seçtim ben kayınpederim ödedi..o yzden sadece küçük odanınki aklımda..daha başka şeyler de aldık da resimlerini bulamadım..oturma odamıza da lamba aldık..onun resmi yok mesela.yatak odamıza da beğendik ama stokta yokmuş c.tesi almaya gidicez..kumandalı bişey renk renk yakabiliyosun..salon için ordan bulamadık başka yerlere bakıcaz.
oturma odamıza halı aldık..118 TL..tepsi fln aldım..

merak ettim yokmu fotosu falan adı nedir nerde satılır

benim düşünceme göre sen en son depresyona girecek insansın

gelinlikleri hep konusuyoruz da kızlar damatlıklar ne durumda?

ya biz damat'a baktık hem de outlet mağazasıymış. sadece ceket pantalon 579 TL. dedi. yuh dediksırnaşık şey alamadık yane anlıcanız:çok üzgünüm:

evle ilgili canını sıkma, herşey olacağına varır diyemiyorum canım. çünkü insan sıkıntı yapıyor ister istemez. bu ev olayı hallolana kadar sıkıntının geçmeyeceğini biliyorum. çünkü hangimiz olsak aynı şeyleri yaşardık. sana diyeceğim tek şey Rabbim en kısa zamanda işlerini yoluna soksun ve sana da bu sıkıntılara katlanma gücü versin:teselli:

canım bole karamsar düşünme hersey çok gusel olcak buna ınan

karamsar olmamaya çalışıyorum ama elimde değil canım yapım buklava:

kızlar nıye herkezınmoralı bozuk
hayatım eklersn resımlerı
merakle beklyıoz

koltuklar gelince salı günü hepsini bir çeker koyarım canım

Buarada hasır tepsinin kullanımı nasıl olur acep bilemem bakıp bakıp geçerdim önünden :)

aralarına bişiler girerse nasıl temizlenir

kıss arsima gel öpem senide sıkıntın geçsin Şeniz

öp bakem Şeniz

arsima biliyorum o anlattığını canım çok hoşşş..
tşk ederim canlarımmmmm

Şeniz

kuzum benim evlilik modunda olduğun nasıl belli...
bütün yük omuzlarımızda sürekli mantıklı olanı yaparak duygularımızı isteklerimizi erteliyoruz
fedakarlık yapmaya daha evlenmeden basladık

yavrim ben bu fedakarlığa o askere gittiğinde başladım :roflol:
maaşımı alır onun eksiklerini tamamlar ödemelerimizi yapar kalanı ona harclık verirdim o genelde almak istemezdi
bi şekilde bişeylerine arasında gizlice verirdim o sonradan farkederdi
sadece maddiyatta değil maveni olarakda yaptım
acemi birliği bitti usta birliğine teslim oldu akşama aradı yarın nolur gel die ben sabahın kör vakti gittim
ne zaman bişe istese gittim 15 günde 1 kek börek çörek yapıp götürürdüm
bu sadece o döneme ait önceside var tabi
hey gidi günler heyy özledim be

merak ettim yokmu fotosu falan adı nedir nerde satılır

bizim orda begonvil var ordan aldım
unutmazsam bizim evdekinin resmini çekem :)

kızlar hadisenin eurovision kıyafetiini beğendinizmi ben hiç beğenmedim:1no2:

hangi koçtaş'tan aldım canım bunları. ben haftasonu eyüp koçtaş'Ta avize baktım bişi beğenemedim. seninkiler çok cüzelmiş, güle güle kullan

bunlar günlükse misafirliklerini merak ettim dorusulaelaelaelaelae

bunlar da çok güzel yav

selam kızlar..yaa benimde bugun içim sıkılıyor havalardan mıdır nedir böyle bi içimde kelebekler ucuyo bi ağlamak istiyorum senağlama

brc aldıkların hayırlı olsun cnm

arisma cnm çok iyi anlıyorum seni.Sanırım evlilik hazırlığı yapan herkeste oluyor bu bunalım bende çok dengesizim durduk yere sorun yaratıp ağlıyorum nişanlım gayet iyi sorun yok diyor ama bana göre bir sürü sorun var ev yok eşya yok herşeyi bırakıp başka şehre yerleşiyorum işim olmuyucak ilk aylarda nasıl geçinicez< bi sürü sorun.Önce ev almayı düşünüyorlardı şimdi vazgeçildi kira olucak ama nasıl olucak kiralar çok pahalı vs bir sürüüüüüüü sorun var bende ağlayıp bunlaım takılıp duruyorum halbuki en mutlu olmamaız gereken dönem.Neyse hayırlsıı olsun.Allah hepimize huzur mutluluk versin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…