Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar içim çok sıkılıyor
böle patlıcam sanki
artık bişileri düşünmicem diyorum ama elimde değil
cumadan beri ağla ağla gözlerim şişti
kendimi büyük bi çıkmazda hissediyorum

:1hug:

hadi biri çeyiz resmi eklesin
gönlümüz acılsın

Sen yeterki iste Şeniz

kıslar başucu sürahısı almak ısteyen warsa tansaşa gelmıs hemıde 2.90 sana

Hala indirimde mi o yaaa, ben de geçen ay tansaştan almıştım kaydirigubbakcemile3

sulft nerelerde yaaa

Nişanlısıyla kavga etmeye gitti :roflol:

kızlar bu haftasonu koçtaştan aldıklarımı ekleyeyim bari...

Hepsi birbirinden güzel. ıyi günlerde kullan canım. a.s.

güle güle kullan canım

sağolun arkadaşlar.devamı..

Bunlar da çok güzelmiş. Bu arada portmantoyu sormuşsun arsimaya. Benimki yapılıyor şuan, salı günü gelcek bakalım nasıl olcak. Abanoz ve krem renklerinde. Benim kapının biraz daha üstünde yükseklik kolona kadar. Genişlik ne kadar dersen :uhm: L şeklinde, sanırım 2 metreden biraz fazladır. 1.350 yapılıyor. Mdf vakum kapak dedikleri bişey çok anlamam ama. Sadece mdf olsa 1.000, suntalam olsa 800 demişti. Umarım anlatabilmişimdir ben bile anlamadım kaydirigubbakcemile3

Sülfat canım aldıklarını güle güle kullan bende eklemeye başlarım yakın zamanda inşallah

bugün aşkımla gülhane parkında tam 3 saat çimlerde sere serpe uzandık çok güzeldi dayanamadım geçmişi okumadan yazayım dedim :1rolleyes:

Teşekkür ederim canım :1hug: Ahhh keşke ben de aşkımla çimlerde uzansaydım 3 saatte gözüm yok 3 dk da olar :roflol:

böle patlıcam sanki

umarım kısa sürede halledersiniz sorunu canım üzülme çok :1hug: :teselli:

çok güzellermiş
böcük bunlar tam senlik

bunlar ne ki acaba CADIARZU CADIARZU

slm kızlar geçmişten alıntı yaptımda ama hepsi gitti ( herkes aldıklarını güle güle kullansın
brnck86 güle güle kullan güzelim banyo setin süperr
sulfat hepsi çok cici güle güle kullan güzelim

Sağol tatlım Şeniz Nerelerdesin sen kaçak klava:

Sağol tatlım Şeniz Nerelerdesin sen kaçak klava:

cnmmsın Şeniz cenazemiz vardı sonra dışarı işlerim herşey bana bakıyor cnm eve gelmeyince hepsi birikti banka şu bu derken nasılsınız bakem resimler eklemişsiniz ama ben göremedim herkes msne geçmiş heralde kimse yok senağlama

cnm bnm gule gule kullannn :1hug: kız nıe kavga edıyon nısanlınla

iyi akşamlar kızlar

black canım başınız sağolsun.allah sabrınızı bol versin inşallah.

kızlar az önce dışarıdan geldim de kına salonumu tuttuk çok şükür. geçtiğimiz yaz yüzmeye geçen sene de spora gittiğim salonu tuttuk.bir havuz birde havuz kenarı ama camlarla kapalı yeri var.havuz başını istiyordum lakin akşam gelen misafirlerin cocuğu o kargaşa içinde allah korusun havuza felan düşerler diye korktum.birde havuz başı çok soğuk oluyor diye istemedim. camlı bölüm olacak inşallah fiyatı da 500 lira

Öfff hakkatenn ne sıkıcı bi gün benneyaptımki
Erken geldim ama anca yazabiliyorumm misafir vardı

Saol canımm benimm Şeniz İyi günlerde kullanalım canımm yerimseniben
Çok güzelll olmuşş ellerine emeğinw sağlık canım yerimseniben Renkleri çok canlı..

bu kaynanamdan hediye, dün aldık ev terliği niyetine, kaydirigubbakcemile2
iyi günlerde kllan glcn cicilerin çok güzelmişş..
Payetli atletinde süper yerimseniben

he çadır iyi fikir
ofisin otoparkada kurdukmu onu benden iyisi yok
8,30 da kalkar çadırı toparlar giyinip gelirim işe :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
deli
kaydirigubbakcemile3
kızlar bu haftasonu koçtaştan aldıklarımı ekleyeyim bari...
Hepsi çok güzel iyi günlerde kullan canımm yerimseniben
Mutfak içinaldığının mavisi varmıydı
beta bakma alttan altaan
Açtımm sayfayı ama bakamadım ki misafir geldii kaydirigubbakcemile3 Geldiğimdede siz gitmiştinizz senağlama
Nihayet ızgara tost makinesini alabildik bugün. Ama kutusundan çıkarmaya üşendim kutudan çektim kaydirigubbakcemile3
İyi günlerde kullan hemşomm :1hug: Sen baskül daha önceden almamışmıydın :uhm:

Blackımm nerelerdeydin yaa Şeniz Başınız saolsun kuzum :1no2:
Ohh ftocumm ne kadar uyguna tutmuşsunuz canım.Bu fiyat sadece yer parasımıı ?
Hayırlısı olsunn canımm :1hug:

nereye gittiniiz ben çıkıcam şimdi, eklemeyi deneseydinizde birinize bırakıp yöneticiliği öyle gitseydimm

pashmına sana yazdım cnm msn

merve neden
pashmına senı ekledım msn cnm ama yoksun bak cıkıyom bırazdan yarın konusıuruk senın gelcen yok

Papi ve böcük akşam elektrikler gitti kızlar şap diye kaldım ortada sormayınn gelmedi bide uzun zaman 11.30 da uyudum sonunda. O yüzden cevap veremedim canlar ösürrrr sizden

damatlık falan hiç bişi almadım çünkü evlenemiyorumsenağlama
bunalımımın nedenini buldumsenağlama

Tobi bende de sıkıntı var anam yakında evlenicem damatlık yok napcam bende şaka şaka kız derdim bu olsa herkesin kendine göre derdi var iştee

böle patlıcam sanki

Kıyamam sana sen cidden sıkılmış arkadaşım üzme bu kadar diorum am fayda etmio tabii dimi??? sEnin için dua ediorum kuşum bol bol

Harika olur tobii yaa süper fikir ne eğlenirsinzi var yaaaa

Bende bekkliom ama babamın keyfini amaa sanırım kimsenin işi dört dötlük gitmiooo ama kızlar herşeyin hayırlısı hepimiz için beyaa allah belirlemiştir herşeyii

Sulfat vakumlu kaplarında mı metrodan canım indirimdeydi onlarda bende alsam mı diye düşünmüştüm ama vbenim braunun vakumlu kaplarından var..

[

Göremiyodum seni epeydir canım geçmiş olsun çokk

Blackımm nerelerdeydin yaa Şeniz Başınız saolsun kuzum :1no2:

Ohh ftocumm ne kadar uyguna tutmuşsunuz canım.Bu fiyat sadece yer parasımıı ?
Hayırlısı olsunn canımm :1hug:

lokmammm cnm bnm hşg. iyki geldin ben resimlerini göeremdim tüllerinin senağlama hayırlı olsun cnm Şeniz

hşg. tskler cnm Şeniz

Başınız sağolsun canım. Bi ara yazmıştın hatırladım. Buranın tadı başka msn filan hikaye kaydirigubbakcemile3
cnm bnm gule gule kullannn :1hug: kız nıe kavga edıyon nısanlınla

Hakediyor canım. Zaman var yaparız, ederiz, diye diye ömrümü çürüttü Arada bi böyle çıkışlar yapınca işe yarıyor bi süreliğine toparlanıyor. Mesela bugün tıpış tıpış alışverişe geldi benle, pazar günü de boşmuş dersi yokmuş bikaç bişey hallederiz dedi. ışe yaradı yani yerimseniben

Ne kadar uygun öyle. Benim düğün h.içi olcak hala yer belli değil. Daha doğrusu 3 seçenek var üçü de şuan boş tarihimizi not aldılar zaten. Biri o tarihi sorarsa arıcaklar, ki hepsi de h.içi boş olur zaten dediler. Biri havuzbaşı bu hafta karar vercez. Ama uçuyolar yaaa

ıyi günlerde kullan hemşomm :1hug: Sen baskül daha önceden almamışmıydın :uhm:

Teşekkür ederim canım Şeniz. yok o minik bi mutfak tartısıydı sinbonun kaydirigubbakcemile3
Sulfat vakumlu kaplarında mı metrodan canım indirimdeydi onlarda bende alsam mı diye düşünmüştüm ama vbenim braunun vakumlu kaplarından var..

Yok canım metrodan almadım orda daha mı ucuzdu acaba :uhm: Tefalin mağazasından aldım. Benim de braun var ama bunlar ebat olarak daha küçük diye aldım. Onlar büyük

Son düzenleme:

basınız saolsun cnmm yakınınmıydı

lokmammm cnm bnm hşg. iyki geldin ben resimlerini göeremdim tüllerinin senağlama hayırlı olsun cnm Şeniz

hşg. tskler cnm Şeniz
Eklerim bi ara senin için yerimseniben
[
Teşekkür ederim canım Şeniz. yok o minik bi mutfak tartısıydı sinbonun kaydirigubbakcemile3
Hımm ben baskül sandım o zaman kaydirigubbakcemile3

öff bu aralar pek keyifisizim bugün durduk yere nişanlıma çattım bende hiç yokken bide :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…