kızlar içim çok sıkılıyor
böle patlıcam sanki
artık bişileri düşünmicem diyorum ama elimde değil
cumadan beri ağla ağla gözlerim şişti
kendimi büyük bi çıkmazda hissediyorum
hadi biri çeyiz resmi eklesin
gönlümüz acılsın
kıslar başucu sürahısı almak ısteyen warsa tansaşa gelmıs hemıde 2.90 sana
sulft nerelerde yaaa
kızlar bu haftasonu koçtaştan aldıklarımı ekleyeyim bari...
herkeze merhaba çok sık takılamıyorum siteye ama takipteyim-tatlicadiarzu-herkez aldıklarını güle güle kullansın ayrıca bugün kötü birgün bende mutlu değilim ama son aldıklarımı bir görün istedim:asigim:
sağolun arkadaşlar.devamı..
Sülfat canım aldıklarını güle güle kullan bende eklemeye başlarım yakın zamanda inşallah
bugün aşkımla gülhane parkında tam 3 saat çimlerde sere serpe uzandık çok güzeldi dayanamadım geçmişi okumadan yazayım dedim :1rolleyes:
böle patlıcam sanki
soruna bastın kaldır ayağını
evim olmayacak evimiz gümbürtüye gitti gibi
kafayı yicem
yani benim bu halim öle evlilik stresi fln değil evle ilgili sıkıntı çıktı şuan evimiz yok gibi
net belli olmadığı için başka yer ekiraya bakamıyoruz
hadi baktık diyelim olmayınca hemen tuttuk ee biz eşyaları hep o eve göre yaptırdık senağlama
çok güzellermişkızlar bu haftasonu koçtaştan aldıklarımı ekleyeyim bari...
bu hol için aldığımız lamba..3lüsü ve 2lisini aldık.biri araya biri girişe.
tuvalet aynamız
ebeveyn banyomuz için bu setin katı sabunluk-sıvı sbunluk-diş fırçalık+pamukluk+havlusunu aldım.
boş odama ilerde çocuk odası olcak ama şimdilik bunu aldım.krem olanından.
tuvalet için bu havludan ve aynı desenden beyaz renk katı sabunluk+sıvı sabunluk aldım.
bi de ebeveyn banyosuna dolap yaptıracaktık.ama orda 290 TL ye kampanyada olan bi dolap gördük.aldık resmini bulamadım netten..
böcük bunlar tam senlik
slm kızlar geçmişten alıntı yaptımda ama hepsi gitti( herkes aldıklarını güle güle kullansın
brnck86 güle güle kullan güzelim banyo setin süperr
sulfat hepsi çok cici güle güle kullan güzelim
Sağol tatlım Şeniz Nerelerdesin sen kaçakklava:
Nihayet ızgara tost makinesini alabildik bugün. Ama kutusundan çıkarmaya üşendim kutudan çektim kaydirigubbakcemile3
Baskülümüz. Kilo kontrolü şart evlendikten sonra . Bunu da sizin için kısmen çıkardım kutudan. Ayyy ne tembelim bugün :roflol:
Vakumlu saklama kapları ve vakum zımbırtısı
Aynı renk slikon spatula almıştım fırça eksik kalmasın
Kesme tahtası. Bunu bugün almadım geçen hafta aldım yeni ekleyebiliyorum
canım glsnüm benim yeni eşyaların ve çeyizlerin hayırlı olsun balam :1hug: bende mutfağımıza ahşap masa düşünüyorum ama yuvarlak katlanabilir bir model düşünüyorum inşallah aradığım gibi bulabilirim canım.masa örtün ve peçetelerinin bende gümüş rengini yaptırıyorum canım... güle güle kullanırız inşallah :1hug:
Çok güzelll olmuşş ellerine emeğinw sağlık canım yerimseniben Renkleri çok canlı..kızlar bu da benim 1 haftada bitirdiğim örtümoturma odamın mobilyası mürdüm tonlarında onun üzerine ördüm daha çokta tv izlerken üstümüze alma niyetiyle ördüm :) gece çektiğim için renkleri koyu çıkmış. normalde mürdüm-eflatun-pembe ve beyaz. ama mürdümler siyah gibi çıkmış gerekirse 2 ya da 4 parçaya bölüp ayrı ayrı da kullanmayı düşünüyorum. halıya sererken birazda esnetmişim kızlar kimi yeri geniş kimi yeri dar olmuş. aslında öyle değil hepsi 50 ilmekle örüldü :)
iyi günlerde kllan glcn cicilerin çok güzelmişş..
kaydirigubbakcemile3
he çadır iyi fikir
ofisin otoparkada kurdukmu onu benden iyisi yok
8,30 da kalkar çadırı toparlar giyinip gelirim işe :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
deli
Hepsi çok güzel iyi günlerde kullan canımm yerimsenibenkızlar bu haftasonu koçtaştan aldıklarımı ekleyeyim bari...
Açtımm sayfayı ama bakamadım ki misafir geldii kaydirigubbakcemile3 Geldiğimdede siz gitmiştinizz senağlamabeta bakma alttan altaan
İyi günlerde kullan hemşomm :1hug: Sen baskül daha önceden almamışmıydın :uhm:Nihayet ızgara tost makinesini alabildik bugün. Ama kutusundan çıkarmaya üşendim kutudan çektim kaydirigubbakcemile3
Blackımm nerelerdeydin yaa Şeniz Başınız saolsun kuzum :1no2:cnmmsın Şeniz cenazemiz vardı sonra dışarı işlerim herşey bana bakıyor cnm eve gelmeyince hepsi birikti banka şu bu derken nasılsınız bakem resimler eklemişsiniz ama ben göremedim herkes msne geçmiş heralde kimse yok senağlama
Ohh ftocumm ne kadar uyguna tutmuşsunuz canım.Bu fiyat sadece yer parasımıı ?iyi akşamlar kızlar
black canım başınız sağolsun.allah sabrınızı bol versin inşallah.
kızlar az önce dışarıdan geldim de kına salonumu tuttuk çok şükür. geçtiğimiz yaz yüzmeye geçen sene de spora gittiğim salonu tuttuk.bir havuz birde havuz kenarı ama camlarla kapalı yeri var.havuz başını istiyordum lakin akşam gelen misafirlerin cocuğu o kargaşa içinde allah korusun havuza felan düşerler diye korktum.birde havuz başı çok soğuk oluyor diye istemedim. camlı bölüm olacak inşallah fiyatı da 500 lira
nereye gittiniiz ben çıkıcam şimdi, eklemeyi deneseydinizde birinize bırakıp yöneticiliği öyle gitseydimm
pashmına sana yazdım cnm msn
merve neden
pashmına senı ekledım msn cnm ama yoksun bak cıkıyom bırazdan yarın konusıuruk senın gelcen yok
damatlık falan hiç bişi almadım çünkü evlenemiyorumsenağlama
bunalımımın nedenini buldumsenağlama
böle patlıcam sanki
hımmm olabülü
şimdi biz 3 senenin arkasına evleniceğimiz için benim hep hayalimdir..düğünümden bir hafta önce bi mekanda ark kuzenler falan eğlenicez...ben böle mini bi gelinlik giycem ayağımda beyaz converse..damatta spor giyincek siyah keten pant siah pant..altına siyah converse..üstünede hani şu kendinden kravatlı tshırtler varya ondan giyincek...gelen tüm ark tshrt bastırcaz üstünde böle espriili bişi yazıcak herkes onu gyinck...yanii böyle hayal ediyorum ama çok mu abzürt olur -tatlicadiarzu-
ay Arsimacım evden yana dem vurunca benim de yaralarım kabardı:çok üzgünüm:
döküldüm ben deev yüzünden ortada hiçbirşey yok, ne yüzük ne başka bişey, çünkü yüzük takıldığı andan itibaren en geç 4 ay ssonra herşey olsun bitsin istiyorum, aylarca yıllarca nişanlı kalmak istemiyorum, ailevi durumlarından dolayı(sağlık) ailesinin dibinde olmak durumundayız, ona itirazım olmaz hiçbir zaman ama paşam kirada oturamazmış, hayatında hiç kirada oturmamış o yüzden ev almaya çalışıyo, bunların alt katı satılık, anacım o da 320.000-tl :1shok::1shok: ev işini nası yapıcaz nası halledicez deliricem, baya para biriktirdi sağolsun sağa sola koşturuyo, bi sürü iş yapıyo acayip de çalışkandır, bizim için hakkaten kendini harap ediyo, hafta sonları bile ekstra işler yapıyo(elektrn. müh. kendisi) o yüzden sesim de çıkmıyo ona karşı ama bekle bekle daha ne kadar beklicem bilmiyorum, kuruyup gidicem ben de yakında -tatlicadiarzu-
Sonra diyorum ki amaaaaaaaaan, gönüller bir olsun, insan da sağlıklı olsun, sağlıkla nefes alabilelim de, herşey hallolur, oohhh boşver gerisini kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Nihayet ızgara tost makinesini alabildik bugün. Ama kutusundan çıkarmaya üşendim kutudan çektim kaydirigubbakcemile3
Baskülümüz. Kilo kontrolü şart evlendikten sonra . Bunu da sizin için kısmen çıkardım kutudan. Ayyy ne tembelim bugün :roflol:
Vakumlu saklama kapları ve vakum zımbırtısı
Aynı renk slikon spatula almıştım fırça eksik kalmasın
Kesme tahtası. Bunu bugün almadım geçen hafta aldım yeni ekleyebiliyorum
cnmmsın Şeniz cenazemiz vardı sonra dışarı işlerim herşey bana bakıyor cnm eve gelmeyince hepsi birikti banka şu bu derken nasılsınız bakem resimler eklemişsiniz ama ben göremedim herkes msne geçmiş heralde kimse yok senağlama
Blackımm nerelerdeydin yaa Şeniz Başınız saolsun kuzum :1no2:
Ohh ftocumm ne kadar uyguna tutmuşsunuz canım.Bu fiyat sadece yer parasımıı ?
Hayırlısı olsunn canımm :1hug:
Papi ve böcük akşam elektrikler gitti kızlar şap diye kaldım ortada sormayınn gelmedi bide uzun zaman 11.30 da uyudum sonunda. O yüzden cevap veremedim canlar ösürrrr sizden
Göremiyodum seni epeydir canım geçmiş olsun çokk
cnmmsın Şeniz cenazemiz vardı sonra dışarı işlerim herşey bana bakıyor cnm eve gelmeyince hepsi birikti banka şu bu derken nasılsınız bakem resimler eklemişsiniz ama ben göremedim herkes msne geçmiş heralde kimse yok senağlama
cnm bnm gule gule kullannn :1hug: kız nıe kavga edıyon nısanlınla
iyi akşamlar kızlar
kızlar az önce dışarıdan geldim de kına salonumu tuttuk çok şükür. geçtiğimiz yaz yüzmeye geçen sene de spora gittiğim salonu tuttuk.bir havuz birde havuz kenarı ama camlarla kapalı yeri var.havuz başını istiyordum lakin akşam gelen misafirlerin cocuğu o kargaşa içinde allah korusun havuza felan düşerler diye korktum.birde havuz başı çok soğuk oluyor diye istemedim. camlı bölüm olacak inşallah fiyatı da 500 lira
ıyi günlerde kullan hemşomm :1hug: Sen baskül daha önceden almamışmıydın :uhm:
Sulfat vakumlu kaplarında mı metrodan canım indirimdeydi onlarda bende alsam mı diye düşünmüştüm ama vbenim braunun vakumlu kaplarından var..
Eklerim bi ara senin için yerimsenibenlokmammm cnm bnm hşg. iyki geldin ben resimlerini göeremdim tüllerinin senağlama hayırlı olsun cnm Şeniz
hşg. tskler cnm Şeniz
Hımm ben baskül sandım o zaman kaydirigubbakcemile3[
Teşekkür ederim canım Şeniz. yok o minik bi mutfak tartısıydı sinbonun kaydirigubbakcemile3
basınız saolsun cnmm yakınınmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?