Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aynı ben hangi şehire gelin gidiyosun

hadise kilomu almış?

aynısını bende dedim ne bu göbek diye:mymeka:

bu arada kızlar herkes ev para geçim derdinde...bugünün parçası murat boz olsun

şans yok cepde para yok ev araba yok yok allah yok..boşver akışına bırak herşeyi inceldiği yerden kopsun....hepimize gelsinsırnaşık şey

tobicm istanbula gidiyorum cnm ankaradan sen nereye gideceksin.
Bide bizim başka problemimiz düğün ikimizin ortak memleketinde olucak ve nişanlım ısrarla ilk gece babannemin evinde kalalım diyor ben ise asla başkasının evinde kalmak istemiyorum
ilk geceyi evinde geçirecek olanlar çook şanslı...

kaydirigubbakcemile5

bende ankaradan istanbula gidicem senağlama istanbulda kiralar çok pahalı ve istanbullu arkadaşlar kızmasın ama orayı hiç ama hiç sevmiyorum inanılmaz yorucu bi şehir gezmek için gzl.ankara çok dznli bi şehir ucuz.kiralar abartı deiil..
bende orada bi süre çalışmıycam malesef aynı durumdayız ve seni çok ii anlıyorum cnm
bu arada babanne evinde klmak biraz garip ya hele ilk gün hiç olmaz gibime geliyo:uhm:

Evet cnm garipki ne garip bizimkine görede otelde kalmak garip neye bakalım.

Aynen cnm istanbulda kiralar çokj pahalı aynı parayla ankarada en lüks semtte ve evde oturursun çok zor.Ben istanbulu seviyorum ama hiç kimsem olmayacağı için yalnız kalmaktan çok korkuyorum bi de çevreni evini şehrini değişmek çok büyük bir sorumluulk.
aynı kaderi paylaşıyoruz cnm allah yardımcımız olsun senin daha var çekebilirsen çek nişanlını ankaraya

valla tatlım bakalım istiyorum çok soğuk bakmıyo ankaraya alsında olabilirde yanii..
bende korkuyorum ya kimsem olmayacak diye..offf offf valla kader arkaşıyız yaniisenağlama sen hangi semte gidiyosun cnm sen

kızlar bence canınızın sıkılması normal ama fazla sorun yapmayın bence en önemlisi mutlu olmak sevdiğin sevildiğin bi ortamda bulunmak iş güç ev hepsi olur allah can sağlığı versin hangi flizoftu bilmiyorum ama sürekli aynı şehirde yaşayan insanların gerçekten yaşadığı söylenemez demiş içinde bulunduğunuz durum biraz iç burkucu ama ben şartlar farklı olsaydı sırtımda çantam şehir şehir geziyo olurdum sanırım...

böcük bunlar tam senlik

bunlar ne olakıCADIARZU saol cnm

hersey cok pahalı ama semtıne görede değişıyo cnm benım semt ucuz ama gelırde dusuk olduğu ıcın
burda yasama sebepleım baısnda ınonu stadı ıstda kaydirigubbakcemile3 kültur kentı gezmek eğlenmek ıcn süper yanı kısaca paran varsa tam yasancak sehır ama havası ve ınsanları cok pis(bazıları harıc)

hklısın hayatım gezmek için harika bi şehir

ayy bu söz çok anlamlı bende çok isterim farklı şehirler görriim falan ama işde geçinememek maddi sıkıntılar korkutuyo beniisenağlama

ben kaçtım kızlar hadi görüşürüz mucuk mucuk mucuk sizeeeeeeeeeeeeeeee...yaw herkes msn gitti bugün sakindi....banada verin hee msnleri öptüm

slm kızlar
nasılsınız?
artık hic giremiyorum buraya, hem yogunum hemde içimden birsey yapmak gelmiyor; 11 bucuk hafta var dugune ve benim ortada bisey yok; işin kotusu yapmak için istek de yok senağlama
kızlar birsey soracaktı, hani bir alısveris sitesi var pratik yerimseniben bir site ordan hıc alısveris yaptınızmı, ozellikle elektrikli ev aleti aldınızmı? bana bilgi verirmisiniz sorun falan yasadınızmı?

Nihayet ızgara tost makinesini alabildik bugün. Ama kutusundan çıkarmaya üşendim kutudan çektim kaydirigubbakcemile3

Baskülümüz. Kilo kontrolü şart evlendikten sonra . Bunu da sizin için kısmen çıkardım kutudan. Ayyy ne tembelim bugün :roflol:

Vakumlu saklama kapları
ve vakum zımbırtısı

Aynı renk slikon spatula almıştım fırça eksik kalmasın

Kesme tahtası. Bunu bugün almadım geçen hafta aldım yeni ekleyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…