brc aldıkların hayırlı olsun cnm
arisma cnm çok iyi anlıyorum seni.Sanırım evlilik hazırlığı yapan herkeste oluyor bu bunalım bende çok dengesizim durduk yere sorun yaratıp ağlıyorum nişanlım gayet iyi sorun yok diyor ama bana göre bir sürü sorun var ev yok eşya yok herşeyi bırakıp başka şehre yerleşiyorum işim olmuyucak ilk aylarda nasıl geçinicez< bi sürü sorun.Önce ev almayı düşünüyorlardı şimdi vazgeçildi kira olucak ama nasıl olucak kiralar çok pahalı vs bir sürüüüüüüü sorun varbende ağlayıp bunlaım takılıp duruyorum halbuki en mutlu olmamaız gereken dönem.Neyse hayırlsıı olsun.Allah hepimize huzur mutluluk versin kızlar.
hadise kilomu almış?
aynısını bende dedim ne bu göbek diye:mymeka:
bu arada kızlar herkes ev para geçim derdinde...bugünün parçası murat boz olsun
şans yok cepde para yok ev araba yok yok allah yok..boşver akışına bırak herşeyi inceldiği yerden kopsun....hepimize gelsinsırnaşık şey
tobicm istanbula gidiyorum cnm ankaradan sen nereye gideceksin.
Bide bizim başka problemimiz düğün ikimizin ortak memleketinde olucak ve nişanlım ısrarla ilk gece babannemin evinde kalalım diyor ben ise asla başkasının evinde kalmak istemiyorum
ilk geceyi evinde geçirecek olanlar çook şanslı...
bende ankaradan istanbula gidicem senağlama istanbulda kiralar çok pahalı ve istanbullu arkadaşlar kızmasın ama orayı hiç ama hiç sevmiyorum inanılmaz yorucu bi şehir gezmek için gzl.ankara çok dznli bi şehir ucuz.kiralar abartı deiil..
bende orada bi süre çalışmıycam malesef aynı durumdayız ve seni çok ii anlıyorum cnm
bu arada babanne evinde klmak biraz garip ya hele ilk gün hiç olmaz gibime geliyo:uhm:
Evet cnm garipki ne garip bizimkine görede otelde kalmak garip neye bakalım.
Aynen cnm istanbulda kiralar çokj pahalı aynı parayla ankarada en lüks semtte ve evde oturursun çok zor.Ben istanbulu seviyorum ama hiç kimsem olmayacağı için yalnız kalmaktan çok korkuyorum bi de çevreni evini şehrini değişmek çok büyük bir sorumluulk.
aynı kaderi paylaşıyoruz cnm allah yardımcımız olsun senin daha var çekebilirsen çek nişanlını ankaraya
bunlar ne olakıCADIARZU saol cnmböcük bunlar tam senlik
bende ankaradan istanbula gidicem senağlama istanbulda kiralar çok pahalı ve istanbullu arkadaşlar kızmasın ama orayı hiç ama hiç sevmiyorum inanılmaz yorucu bi şehir gezmek için gzl.ankara çok dznli bi şehir ucuz.kiralar abartı deiil..
bende orada bi süre çalışmıycam malesef aynı durumdayız ve seni çok ii anlıyorum cnm
bu arada babanne evinde klmak biraz garip ya hele ilk gün hiç olmaz gibime geliyo:uhm:
hklısın hayatım gezmek için harika bi şehir
hersey cok pahalı ama semtıne görede değişıyo cnm benım semt ucuz ama gelırde dusuk olduğu ıcın
burda yasama sebepleım baısnda ınonu stadı ıstda kaydirigubbakcemile3 kültur kentı gezmek eğlenmek ıcn süper yanı kısaca paran varsa tam yasancak sehır ama havası ve ınsanları cok pis(bazıları harıc)
kızlar bence canınızın sıkılması normal ama fazla sorun yapmayın bence en önemlisi mutlu olmak sevdiğin sevildiğin bi ortamda bulunmak iş güç ev hepsi olur allah can sağlığı versin hangi flizoftu bilmiyorum ama sürekli aynı şehirde yaşayan insanların gerçekten yaşadığı söylenemez demiş içinde bulunduğunuz durum biraz iç burkucu ama ben şartlar farklı olsaydı sırtımda çantam şehir şehir geziyo olurdum sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?