Ne kadar uygun öyle. Benim düğün h.içi olcak hala yer belli değil. Daha doğrusu 3 seçenek var üçü de şuan boş tarihimizi not aldılar zaten. Biri o tarihi sorarsa arıcaklar, ki hepsi de h.içi boş olur zaten dediler. Biri havuzbaşı bu hafta karar vercez. Ama uçuyolar yaaa
Ohh ftocumm ne kadar uyguna tutmuşsunuz canım.Bu fiyat sadece yer parasımıı ?
Hayırlısı olsunn canımm :1hug:
Tamam canımSulfat hatırlamıyorum inan fiyatlarını metrodan canım sen evlen kullna iyiyse bana da tavsiye et canımm
sulfatcım sende olmasan walla ıyı gunlerde kullan tatlım
Ben durduk yere çatmadım hak etti :mymeka:Hımm ben baskül sandım o zaman kaydirigubbakcemile3
öff bu aralar pek keyifisizim bugün durduk yere nişanlıma çattım bende hiç yokken bide :1no2:
kaydirigubbakcemile5sulfat ıı yapmıssın ozaman cnmcmmm
evet canım çok uygun fiyatı.kına gecem hafta içi.hafta içi hafta sonu pek birşey farketmiyor. netten fotosunu bulursam eklerim buraya canım. inşallah seninki de uygun şekilde ayarlanır...
yyer ve müzik ücreti canım kuruyemiş ve içecekler dışarıdan damat evi getirecekmiş. pastayı biz istemedik zaten düğünde olacak
evet canım çok uygun fiyatı.kına gecem hafta içi.hafta içi hafta sonu pek birşey farketmiyor. netten fotosunu bulursam eklerim buraya canım. inşallah seninki de uygun şekilde ayarlanır...
yer ve müzik ücreti canım kuruyemiş ve içecekler dışarıdan damat evi getirecekmiş. pastayı biz istemedik zaten düğünde olacak [/B]
karşıda görünen alt kat camlı olan yer kapalı diye bahsettiğim yer kızlar
Yinede çok iyi fiyatıı walla yerimseniben
Hayırlısı olsun tekrar :1hug:
Blackcimmmmmmm albümüme ekledimm canım ordan bakabilirsinn yerimseniben
Çok güzel görünüyor canım. Umarım gönlünce olur herşey. Benim baktığım havuzbaşının kenarları çimenlik. Kır düğünü ve havuzbaşı karışımı kaydirigubbakcemile3
Hemşomm nerelerdesinn :uhm:
Burdayım. Arada tv ye bakıyorum kaydirigubbakcemile3
ne izliyosun bakimm kaydirigubbakcemile3 senin provan cuma günü dimi :uhm:
kıslar bugün bahsettiğim elbiselerimi buraya ekledim.size zahmet bakında bi fikir verin.kardeşimin kına ve düğünü için aldıklarım...
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...niz-foto-ekleyin-gorelim-183.html#post6796988
iyi akşamlar kızlar bugün iş çıkışında bir çeyizcinin önünden geçerken günün indirimi havlular 2 lira yazıyordu hemen daldım renk renk günlük kullanmak için 10 tane aldım KK'da bi arkadaşın banyosunda görmüştüm renk renk sepetin içine dekor yapmıştı çok hoşuma gitmişti bende o şekilde kullanmayı planlıyorum
renkleri dikkat çeksin die arkaya beyaz fon yaptım kendi çapımda o da pek olmamış :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?