darkangel cok guzelmış bıblolar gule gule kullanın fındık sende cnm
çok hoşlar yahihoyyyt
ayrıca tv ünitende çok hoşmuş gözümden kaçmadı
GLCNNN güle güle kullan cicilerini :1hug:
kızlar selammm,
ben yemek takımımı hala alamadım, Çoook güzel diyebileceğim bi takım bulamadığımdan bir türlü karar veremiyorum. Lütfen bana yardım edin artık almak zorundayım. Sizce bu takımlardan hangisi güzel?
kızlar selammm,
ben yemek takımımı hala alamadım, Çoook güzel diyebileceğim bi takım bulamadığımdan bir türlü karar veremiyorum. Lütfen bana yardım edin artık almak zorundayım. Sizce bu takımlardan hangisi güzel?
canım kalıpları gayet geniş...
bence M al sana olur canıma.s
ayrıca kalitesi ben çok beğendim. dokusu falan harida daha öncede söylemiştim zaten.
pijamalar isauracımda görmüş üstündeki indirimsiz etiketi 89. zaten mağazada o kadar indirim yokmuş. online sitesinde müthiç bir indirim var. bana kalırsa sebebide insanlar bedenime olurmu olmaz mı diye tereddütlü yaklaştığından fiyatı cazip kılarak satışı arttırmak kii başarılıda oldular. a.s
bana üçüncüsü daha hoş göründü ama karar senin içine sinenei al demekki daha tam istediğini bulamamışsın yoksa düşünmeden alırdınkaydirigubbakcemile5
günaydın herkese
yaa ben pembeli hariç hepsini L aldım
netcem ben . boyum 1,60 kilom 52 - 55 arası değişiyor
krc1 ve krc2 daha güsel bence.ama ben kare tercih etmiyorum hiç.bunları netten bulduysan hemen karar verme bence.mağazasında daha güsel desenler bulabilirsin diye düşünüyorum canım.
teşekkür ederim canım evet 3 ü bende beğenmiştim ama kare değil diye hayıflanıyorum. biraz daha bakınayım ben :) Aradan çıksın artık dimi
bunlar çok şekeyler amaaa...
güle güle kullan (
teşekkür ederim yorumun için.
canım baktım hepsine tek tek fena görünmüyorlar ama karasızım :) Karacanın tabaklarında şikayet var mı bilmiyorum tabi. Bide annem sıkıştırıp duruyor al artık birini diye..
bence de çıksın ben de o uğraştayım ama karasız biri olarak zor oluyor bir tane buldum alcam galba ben ama nette bulamadım kaydirigubbakcemile
sen mağazaları dolaş her mağazada arklı farklı şeyler oluyor houna giden elbet çıkarhihoyyyt
Canım M beden hatta paça boyu da birazcık uzun oldu :teytey:
GLCNNN, güle güle kullan hepside çok şirin.
valla bence tabak tabaktır markası değişir modeli deseni değişir okadar tabakta bakacağın
şey kırılan parçasnı bulabilir misin olur ki o da senin baktığın markalarda var gerisini de
dert etme hepsi kırılgan zatenörneğin eşine kızdın tabağı atıp kırdın diğer gün krc
satan bi mağazaya gidip elimden kaıp düştü parçasını getirebilir misin diyorsun getiriyorlardurum bundan ibaret bacımkaydirigubbakcemile3
Kızlarrrr Benim cici pijamalarım geceliklerim şimdi geldiler darısı size :1rolleyes::1rolleyes:
çerezlikleri çokbeğendim.bide ben bulabilsem bukadar hoş şeyler.
ayy bunlar cok tatlu ama pahalı mı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?