Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsiii süper yaaaasenağlama

süperde lafmı kuzum harika harikaaa
ben normalde çok korkarım şuan en büyük derdim nişanlım şehir dışına çıkıp çalışıyor ya o yokken ben nasıl evde kalıcam
ama o evde korkmaya sebep verecek bişe yokkk

zenginlerden nefret ediyorum:dilcikar:

tamam açıkca kıskanıyorum diyim:dilcikar:

offfffffffffffff

Arsimam inşallah şimdi olmasa da birkaç yıl sonra öyle bi ev alabilirsin. Biz de ev aradığımız dönemde öyle bi tane bulduk. Harika bişeydi. Apartmanın girişindeki su elektrik vs zımbırtılarının olduğu panolr bile gardrop gibi raylı ve aynalıydı. Soyunma odası hele muhteşemdi, içindeki raflar filan tüm kıyafetlerimi alırdı. Her şey özel tasarımdı. Fiyatını sormuştuk amca henüz değer biçemedim demişti. kaydirigubbakcemile3 Oturup maliyet hesabı filan yapcaktı daha tahminim 400.000 üstündedir. Şimdiki evimizi de aşkımla içimize sinerek aldık ama inşalllah ilerleyen yıllarda böyle bi ev alabiliriz:Saruboceq:

offfffffffffffff

:roflol::roflol::roflol:

hayırlı olsun sulfatcım önemli olan içine sinmesi en azından size ait bie ev var kira derdiniz yok

hayatım doğumgünün kutlu olsun canımŞeniz
nice sağlıklı mutlu yıllara inşallaha.s.

hayırlı uğurlu olsun inş.. Allah ım o günleri bana da gösterecek mi acaba kuruyup kalmadan bi köşede -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

İyi ol
:1hug: Ben nişanlıma dün çemkirdiğim için rahatladım biraz ohh be :sm_cool: Biraz daha ilgilenmeye başladı bi süre devam eder ben yeniden patlayana dek kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

dün yaptığım sakızlı fırın sütlac kızlarrr
Allah ım bu ne hamaratlık ya maşallah baklavalar, tatlılar oohh. Gamze şuanda hostesliğe devam mı? Yoksa çalışmıyo musun? Çalışıyosan da bunları hangi ara yapıyosun anacım sen? kafamçokkarıştı

arsima inşallah hepimiz möle güzel evleri olur ne diyemm senağlama

olurmu ki kaydirigubbakcemile3

offfffffffffffff

:roflol::roflol::roflol:

he bununda tüm saatleri kabloları bi dolabın içindeydi kirlilik yok yani içinde
valla son zaman evlerine göre fiyatı iyiydi ama tabi bizler için yine çok
ben öyle bi ev isterimki güvenliği olsun yeter
çünkü çok korkağım
düşündüm alsak uzun vadeli krediyle kira öder gibi ödesek
kiramız 3500 e denk geliyi :roflol:
geri ödediğimiz parada 600 ü geçiyor :roflol:

o betanın dedesi değil hepimizin dedesi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol:
beta gel bi el at
dedecim ya indirim yaptırtsın yada paranın üstünü tamamlasın kaydirigubbakcemile3

sulfatım ne güzel içinize sinmiş bizimki benim içime sinmemişti. benim içme sinmedi diye nişanlımında.

gece rüyamda o eve yerleşiyorduk :roflol:
ac tavuk kendini samanlıkta zanneder bu olsa gerek

Hayatımmmmmm nice mutlu yıllara arkadasım.. Yeni yaşında diledigin her ne varsa hepsine kavusursun inşallahhhhhhhhhhhhhhha.s.

hayatım ;güzelim onlarında kalite kalite değişiyor bende biliyorum onu dantelimi başka bir yerde sordum fransız danteli dedi bunların kendiliğinden işli olanları çok pahalı benimki boncuk işlenecek üstüne değilsede çok hoş olucak işlenince gibime geliyo

Bi adliyeye gidip geldim yine hızla ilerlemiş sayfalar:)

evet canım malesef 2 sene okulu var 2011 bitiyo kısmetse senağlama 10 aydırda nişanlıyız

bu arada gelinlik harikaaaaaa:asigim:

Tobicim tşkler allah yardımcınız olsun ama zaman bu geçer üzülme.Ailen nişanlanmanıza iyi izin vermiş bizimkiler öyle bişey olsa ona bile izin vermezdi.

oveg, canım kızılaydaki hangi gelinlikçi? ben çoğunu gezdimde merak ettim adını verebilir misin?

Kızılayda necatibeyde aysira gelinlik var yeni açılmış.;Tunalıda da var şubesi.Türkiyede 33 şube varmış.Bende gezdik dikilen gelinlikçileri ama nedenle hazır gelenler daha hoşuma gidiyor.

oveg gelınlıgın çok gusel ama pahalı bıras ındırım yapsınlar

İndirim en fazla bu kadar yapıyorum diyo.Banada pahalı geldi yazık çünkü bi günlük bişey ama işte taşlı duvakla 1800 taşsızla 1600 ediyor.Nişanlım sen beğen ben gwelince pazarlığını yaparım dedi ama hiç indireceklerini sanmıyorum.Barkot sistemine göre çalışıyorlarmış.

oveg bayıldım gelinliğe sanada çok yakışmış.ayrıca kreminden çok daha güzel bu ışıl ışıl:1hug:

çok saol cnm :)
oveg cnm hoşmuş gelinligin cnmcm
a.s. teşekkürler cnm evet satılık fiyatı kiralık düşünmüyorum ama çok fark olmuyor heralde aralarında

Oveg canım gelinliği çok beğendim. Ben etek kısmına takıntılıyımdır eteğini beğendiğim nadir gelinliklerden. Bişey bulmazsam bunu alırım :roflol:

Saol cnm evet etek kısmı çok güzel hareketlilerden hoşlanıyorum ama abartı değil bu ne sade ne çok abartı.

gelinlik çok şık ve güzel ama fiyatı bana da biraz tuzlu gibi geldi göründüğü kadar öle çok abartı bir işi de yok açıkçası gösterişli olan yeri etek kısmı :1ninca:
evet cnm çok işi yok ama üstlerde taşlar var bel bölgesinde var bir tarafında iniyor yani aşağı doğru 2 3 tanede etek kısmında var resimder çok çıkmamış.
Kaçırdığım yorum yapan varsa teşekkürler kızlar çok mutlu oldum:)hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…