arsima anlatıığına göre ev süperrrrrr
fiyatına süper olsa gerek(
ev satılıksa 500.000 vardır
arsiii süper yaaaasenağlama
zenginlerden nefret ediyorum:dilcikar:
tamam açıkca kıskanıyorum diyim:dilcikar:
offfffffffffffff
Arsimam inşallah şimdi olmasa da birkaç yıl sonra öyle bi ev alabilirsin. Biz de ev aradığımız dönemde öyle bi tane bulduk. Harika bişeydi. Apartmanın girişindeki su elektrik vs zımbırtılarının olduğu panolr bile gardrop gibi raylı ve aynalıydı. Soyunma odası hele muhteşemdi, içindeki raflar filan tüm kıyafetlerimi alırdı. Her şey özel tasarımdı. Fiyatını sormuştuk amca henüz değer biçemedim demişti. kaydirigubbakcemile3 Oturup maliyet hesabı filan yapcaktı daha tahminim 400.000 üstündedir. Şimdiki evimizi de aşkımla içimize sinerek aldık ama inşalllah ilerleyen yıllarda böyle bi ev alabiliriz:Saruboceq:
betanın dedesi el atarmı acep bana :roflol:
hayırlı uğurlu olsun inş.. Allah ım o günleri bana da gösterecek mi acaba kuruyup kalmadan bi köşede -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kıslarrr , heyecanımı ve bu güzel günü sizlerle paylaşmak istedim :asigim:
bu haftasonu sevgilim ailesiyle birlikde gelecek tanışma ve isteme birlikde olacak, cok heyecanlıyım annem dün yorgunlukdan bitmiş canım benim yaaa temizlikdi oydu buydu derken, ufff günler yaklaştıkça benide bir heyecan bastı
nasıl olcak nasıl gececek ne zor işler
:roflol::roflol:
İyi ol :1hug: Ben nişanlıma dün çemkirdiğim için rahatladım biraz ohh be :sm_cool: Biraz daha ilgilenmeye başladı bi süre devam eder ben yeniden patlayana dek kaydirigubbakcemile3
Allah ım bu ne hamaratlık ya maşallahdün yaptığım sakızlı fırın sütlac kızlarrr
arsima inşallah hepimiz möle güzel evleri olur ne diyemm senağlama
zenginlerden nefret ediyorum:dilcikar:
tamam açıkca kıskanıyorum diyim:dilcikar:
offfffffffffffff
Arsimam inşallah şimdi olmasa da birkaç yıl sonra öyle bi ev alabilirsin. Biz de ev aradığımız dönemde öyle bi tane bulduk. Harika bişeydi. Apartmanın girişindeki su elektrik vs zımbırtılarının olduğu panolr bile gardrop gibi raylı ve aynalıydı. Soyunma odası hele muhteşemdi, içindeki raflar filan tüm kıyafetlerimi alırdı. Her şey özel tasarımdı. Fiyatını sormuştuk amca henüz değer biçemedim demişti. kaydirigubbakcemile3 Oturup maliyet hesabı filan yapcaktı daha tahminim 400.000 üstündedir. Şimdiki evimizi de aşkımla içimize sinerek aldık ama inşalllah ilerleyen yıllarda böyle bi ev alabiliriz:Saruboceq:
o betanın dedesi değil hepimizin dedesi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
250 tl ye kiralık evmi vardelikafaduldendelikafadulden
evet canım malesef 2 sene okulu var 2011 bitiyo kısmetse senağlama 10 aydırda nişanlıyız
bu arada gelinlik harikaaaaaa:asigim:
oveg, canım kızılaydaki hangi gelinlikçi? ben çoğunu gezdimde merak ettim adını verebilir misin?
oveg gelınlıgın çok gusel ama pahalı bıras ındırım yapsınlar
oveg bayıldım gelinliğe sanada çok yakışmış.ayrıca kreminden çok daha güzel bu ışıl ışıl:1hug:
a.s. teşekkürler cnm evet satılık fiyatı kiralık düşünmüyorum ama çok fark olmuyor heralde aralarındaoveg cnm hoşmuş gelinligin cnmcm
Oveg canım gelinliği çok beğendim. Ben etek kısmına takıntılıyımdır eteğini beğendiğim nadir gelinliklerden. Bişey bulmazsam bunu alırım :roflol:
evet cnm çok işi yok ama üstlerde taşlar var bel bölgesinde var bir tarafında iniyor yani aşağı doğru 2 3 tanede etek kısmında var resimder çok çıkmamış.gelinlik çok şık ve güzel ama fiyatı bana da biraz tuzlu gibi geldi göründüğü kadar öle çok abartı bir işi de yok açıkçası gösterişli olan yeri etek kısmı :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?