hayırlı olsun sulfatcım önemli olan içine sinmesi en azından size ait bie ev var kira derdiniz yok
hayırlı uğurlu olsun inş.. Allah ım o günleri bana da gösterecek mi acaba kuruyup kalmadan bi köşede -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sulfatım ne güzel içinize sinmiş bizimki benim içime sinmemişti. benim içme sinmedi diye nişanlımında.
sağol canım güzel dileğin için :1hug: güle güle huzurla oturun inş.
Hayırlısıyla herşey olur canım, sen de inşalah en kısa zamanda görürsün o günleri :Saruboceq:
Bütçemiz ve şartlar göz önüne alındığında içimize sinen ev o oldu. Tabiiki insanoğlu biraz açgözlüyüz hep daha güzelini daha fazlasını istiyoruz ama çok şükür. Benim ev alırken en büyük isteğim için çok güzel olmasa bile merkezi bi yerde olması duraklara çarşıya pazara yakın olması ve ana cadde değil de bi sokak arkası filan olmasıydı. Gürültüden nefret ederim. O nedenle tam gönlüme göre oldu. Metro sokağımın dibinde ve ana cadde olmadığı için de çok sakin
Canım benim iyiki doğdun, iyiki varsın. Herşey gönlünce olsun Şeniz
Ayyy şu gelinlik bitene kadar allah annene sabır versin, kadıncağız bitti resmen yaa senin derdinden kaydirigubbakcemile3
hayattım kıyamam ben sana çok saol allah kımseyı sewdıgınden ayırmasın (amin)
doğum günün kutlu olsun hayatım, tobi canım bende senin gibi dusundum kesin yapıyorlardır taklidini
cnm doğumgünün geçte olsa kutlu mutlu olsunn
düzelttirdinmi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayatım, hadi dilek tut ve üfffle.
gecikmelide olsa, doğum günün kutlu olsun tatlım.
nice mutlu yıllara bu yıl dilediğin her şey olur inşallahhhh delikafadulden
dün yaptığım sakızlı fırın sütlac kızlarrr
hayatım iyiki doğdun
HAYTAIM İİKİ DOĞDUN SEEENNNNNNNN
HAYATIM buda ceyıs bakanından pasta kaydirigubbakcemile3 ıyıkı doğdun cnm allah sağlıklı bır ömur nasıp etsın alkisalkisalkis
hayatımnmı dogum gunu mutlu yıllar
aynı burcuz demekki kaydirigubbakcemile2
hayatımmmmmmmm nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hayatım mutlu yıllar..
hayatım dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu senelere hersey gonlunce olsun
mutlu yıllar hayatımm
hayatım doğumgünün kutlu olsun canımŞeniz
nice sağlıklı mutlu yıllara inşallaha.s.
Hayatımmmmmm nice mutlu yıllara arkadasım.. Yeni yaşında diledigin her ne varsa hepsine kavusursun inşallahhhhhhhhhhhhhhha.s.
:roflol: perdeydi tüldü neymiş bunlar yaa :)) herkes gelip gelip o konuda tıkanıyo, ben şimdiden düşünmeye başlasam mı ne kafamçokkarıştıazram teşekkür ederim canım. yeni yaştan dileğim evimin perdeleri :roflol: :roflol:
kızlarrrrrrrrrr nişanlımın yanına kaçıcam haftasonuu:jeyyar:
iyiki demi düğündaşım :lepi:
azram teşekkür ederim canım. yeni yaştan dileğim evimin perdeleri :roflol: :roflol:
kuzucum sen bi dur yaa, daha 23 olamadın tutturdun koca diye, ben ne edem? olmuşum 27-28 -tatlicadiarzu-ben bı koca bulsam ne tüle bakcam ne perdeye bı şımşek nıkahı olay bıtmıstır:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3o betanın dedesi değil hepimizin dedesi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Dedeme söylimm bi el atsınn sizlere kaydirigubbakcemile3
Arsimam noldu kızz ?
Öf dolap içine örtü kesiyorum uzak kaldım burdann bide yanlış kesmişimm Çok üzgünüm çoook
offffffffff moralim çok bozuk kızlar eltimle atıştım ya bnmkiylede küsüz bugün 4. gün aramıyoz inat ettik ikimizde((((((((((
Kızlar yatak aldınızmı?? Bel fıtığı başlangıcı var bende yataşın ortopedik yataklarından veya başka firma yatak tavsiyesi istiyorum
neye noldu kuzum
beceriksiz seni elin işte gözün oynaşta yanlış kesersin tabi :roflol:
yok yok bu ara herkeste bişi var
ben bu akşam eve gidince güllü hanım teyzeye çıkamda okusun beni :)
elemtere fişşş kem gözlere şiş
ben aldım henüz yatmadık nasıl bilmem ama
istikbalden aldık kadın bel ağrınız varsa tam ortopedik alın dedi
nişanlımda olduğu için öyle aldık
sonra kazık yedikmi yemedikmi diye öğrenmek isteyen nişanlım taçta sordu oda önerirken bel ağrınız yada rahatsızlığınız varsa tam ortopedik alın dedi
(kazık yememişiz 1000 tl kardaymışız)
blackqueen sana noldu canım? eltinle ve sevgilinle niye tartıştınız bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?