kızlar pazar gününden beri ablam babam ben ve yiğenim dolaşmaya çıkıyoruz
küçük hanım hava alsın diye
dün akşam çıktık bizim evin arka tarafında 10 katlı yeni bi bina vardı oraya gittik içini gezdik
bittim ben bittim
kapıdan girince hemen karşıda büyük bi ayna bu ayna aynı zamanda dolap ve ayırıcı seperatör arkasından yatak odalarına giriş var
kapının sağına vestiyer gelecek ondan sonra banyo kapısı var banyonun malzemeleri inanılmaz kalite
kapının solunda portmanto var kocaman herşyi içine doldur yinede yer kalır o kadar büyük ve kullanışlı
mutfak o tarafta böle inanılmaz bi mutfak önü kocaman cam ve camın önü tezgah yapılşamamış oraya masa boşluğu bırakılmış önü yeşillik manzarası
yan tarafında bi oda gayet büyük sonra salon var oda böle köşeli ve köşeye yakın yerde iki kolon var ilk etapta rahatsız edici ama yerleştiğini düşününce hoş olan bi köşe bi kısmı fransız balkon bi kısmı normal cam
ondan sonra iki oda var işte biri yatak odası biri boş bi oda balkonu var kocaman sefalık yatak odasının ebeveyn banyosu fln süper
ahşapları yerleri camları kapıları herşeyi o kadar güzelki
megafondan komşuları arayabiliyorsun
kapıda kim var görebiliyorsun
daire kapısı inanılmaz bi çelik kapı hırsız acamaz zati hırsızın apartmana girmesi imkansız çünkü apartman giriş kapısının anahtarı yok zilin yanında şifrematik var herkesin kendine ait şifresi var şifreyi girince kapı acılıyor + güvenliğide var
yine megafondan çocuk parkındaki çocuğunu izleyebiliyorsun
istersen tvden izleyebiliyorsun
her odada tv, digiturk ve adsl var
yani eve girince ay keşke şurasıda şöyle olsa daha güzel olurdu dicek bişe yok
135 m²'lik fitnıss salonu var kapalı otopark çocuk bahcesi kamelyası var
ve amca öle bişi düşnmüşki yağan yamur suyu çatıdan bahceye iniyor binanın etrafında 6 adet çeşme var ağaçları o yapmur suyundan suluyorlar
bittim bittim :asigim:
bu ev ne kadar