Sağol canımcım, güle güle kullanalım o zaman Şeniz
beni geçen sene 17 mayısda istemeye gelmişlerdii...tam 1 sene olmuş vay beee
aşkıma bak sakın şaşırıp beni öpmeye falan kalkma dmeiştim devamlı bakma falan ok dedi
kapıdan girdi elinde çiçek yüzüme bile bakmadan soktu burnuma çiçeği panikden...msj çektim bakma dediysek o kadarda değil diyesırnaşık şey
çok heycnalıydı ve çok gzldii:asigim:
bak şimdi mesela bu modele dikkat et dantelin uçlarına bak ip ip çıkıntılı monitörün içine girerek bak
ya ben size bişi demeyi unuttum:çok üzgünüm: Pazar günü benim hem DOĞUMGÜNÜMDÜ, hem de nişan 1. YILDÖNÜMÜMÜZDÜsositososito
buket ben o ip ipleri düzlettirdim, sevmedim öyle blimiyom belki değiştiririm. ay annem öldürcek beni kaydirigubbakcemile3
anladım canım, gördüm ipleri. peki bununda taklidini yaparlarmıki acaba?
kıslarrr , heyecanımı ve bu güzel günü sizlerle paylaşmak istedim :asigim:
bu haftasonu sevgilim ailesiyle birlikde gelecek tanışma ve isteme birlikde olacak, cok heyecanlıyım annem dün yorgunlukdan bitmiş canım benim yaaa temizlikdi oydu buydu derken, ufff günler yaklaştıkça benide bir heyecan bastı
nasıl olcak nasıl gececek ne zor işler
beni geçen sene 17 mayısda istemeye gelmişlerdii...tam 1 sene olmuş vay beee
aşkıma bak sakın şaşırıp beni öpmeye falan kalkma dmeiştim devamlı bakma falan ok dedi
kapıdan girdi elinde çiçek yüzüme bile bakmadan soktu burnuma çiçeği panikden...msj çektim bakma dediysek o kadarda değil diyesırnaşık şey
çok heycnalıydı ve çok gzldii:asigim:
Arsima nasılsın?
tamam kullanalım o zaman-tatlicadiarzu-
ya ben size bişi demeyi unuttum:çok üzgünüm: Pazar günü benim hem DOĞUMGÜNÜMDÜ, hem de nişan 1. YILDÖNÜMÜMÜZDÜsositososito
buket ben o ip ipleri düzlettirdim, sevmedim öyle blimiyom belki değiştiririm. ay annem öldürcek beni kaydirigubbakcemile3
sulfat evet cnm böleydi ama eminimki danteli gerçek olmayacak yarın dantel falan seçicem altını şöyle bependim
Burda çok küçük göründüğü için çok seçemedim ama güzel görünüyor, sitesinden bakarım şimdi. Ne kadara mal olcak peki
iyiyim diye kandırıyorum kendimi :)
seni sormalı
cnm hani benim üstünü biliyosun kurdele olan yere kadar dantel koyup göbek kısmını drape yapıcaz malum göbüşü o dantel saklamaz.
800-1000 arası olur dedi nişanlımın arkadası çünkü ama ben dahada indirttirmeyi planlıyorumm
bütün zorluklar böyle güzel ve heyecanlı olsa keşke :asigim:
sizlerle birlikde gelinlik bakmaya az kaldı kıslarrrr
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah kimleri zor durumda bırakmasın tüm sevenler çabucak kavuşsun alkisalkisalkis
800 olursa çok iyi olur valaa. Kesin benim 1.500 patlar en az kaydirigubbakcemile3
Tanıdık filan yok içime sineni alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?