Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sağol canımcım, güle güle kullanalım o zaman Şeniz

tamam kullanalım o zaman-tatlicadiarzu-

ya ben size bişi demeyi unuttum:çok üzgünüm: Pazar günü benim hem DOĞUMGÜNÜMDÜ, hem de nişan 1. YILDÖNÜMÜMÜZDÜsositososito

bak şimdi mesela bu modele dikkat et dantelin uçlarına bak ip ip çıkıntılı monitörün içine girerek bak

buket ben o ip ipleri düzlettirdim, sevmedim öyle blimiyom belki değiştiririm. ay annem öldürcek beni kaydirigubbakcemile3

Canım benim iyiki doğdun, iyiki varsın. Herşey gönlünce olsun Şeniz
Ayyy şu gelinlik bitene kadar allah annene sabır versin, kadıncağız bitti resmen yaa senin derdinden kaydirigubbakcemile3

bu heyecanın hiç bitmesin
ve inan buna zor diyorsun ya korkutmak gibi olmasın ama inan daha zorları önünde :roflol:
hakkınızda hayırlısı

beni ilk istemeye geldikleri tarihi hatırlamıyorum çünkü tanışma diye gelmişlerdi pat die istemişti ağustostu asıl isteme 3 martta olmuştu yıll 2007

Arsima nasılsın?

iyiyim diye kandırıyorum kendimi :)
seni sormalı

cnm doğumgünün geçte olsa kutlu mutlu olsunn

düzelttirdinmi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sulfat evet cnm böleydi ama eminimki danteli gerçek olmayacak yarın dantel falan seçicem altını şöyle bependim

Burda çok küçük göründüğü için çok seçemedim ama güzel görünüyor, sitesinden bakarım şimdi. Ne kadara mal olcak peki

bütün zorluklar böyle güzel ve heyecanlı olsa keşke :asigim:

sizlerle birlikde gelinlik bakmaya az kaldı kıslarrrr

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah kimleri zor durumda bırakmasın tüm sevenler çabucak kavuşsun alkisalkisalkis

Burda çok küçük göründüğü için çok seçemedim ama güzel görünüyor, sitesinden bakarım şimdi. Ne kadara mal olcak peki

cnm hani benim üstünü biliyosun kurdele olan yere kadar dantel koyup göbek kısmını drape yapıcaz malum göbüşü o dantel saklamaz.
800-1000 arası olur dedi nişanlımın arkadası çünkü ama ben dahada indirttirmeyi planlıyorumm

iyiyim diye kandırıyorum kendimi :)
seni sormalı

ıyi ol
:1hug: Ben nişanlıma dün çemkirdiğim için rahatladım biraz ohh be :sm_cool: Biraz daha ilgilenmeye başladı bi süre devam eder ben yeniden patlayana dek kaydirigubbakcemile3

pınar gozun aydın canım, benim nisanlımın askerliğide pztesi bitiyor; cıkınca hemen yanıma gelcek ama senin heyecanın bir baska guzel; benim nisanlım zaten burda askerlik yaptı hihoyyyt
Allah herkesi sevdiklerine en kısa zamanda kavıstursun :Saruboceq:

kıslar hepinizi tek tek tşk ederim paylaşımlarınız için iyi geldi rahatladımmm

öpüyorum hepinizi :1hug:

800 olursa çok iyi olur valaa. Kesin benim 1.500 patlar en az kaydirigubbakcemile3
Tanıdık filan yok içime sineni alcam

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
nan bu smilyde gevur gibi dua edio yokmu adam gibi el açanıı kaydirigubbakcemile3

800 olursa çok iyi olur valaa. Kesin benim 1.500 patlar en az kaydirigubbakcemile3
Tanıdık filan yok içime sineni alcam

ben bisürü gelinlikçi gezdim bunlar varya çok çok çakallar.o kadar düşük maliyetliki aslında gelinlikler. tamam kabul işçilik var el emeği falan filanda o kadarda olmaz yani.neyse el mahkum düştükmü -oka mis gibi koka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…