Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

neyse ben sadece söylemek istedim. tabii ki diktirdiğin yere güveneceksin, bana değil

kızlarrrrrrrrrr nişanlımın yanına kaçıcam haftasonuu:jeyyar:

:jeyyar: kaç gün ve nerde kalcan

ben bi tül perde de bi de çaydanlıkta tıkandım. ve hala çaydanlık almadım:roflol: en sonunda annem porselen hiç kullanmadığını verdi. sonra beğenirsen başka alırsın dedisırnaşık şey

Ben kaçayım kızlar annemle alışverişe gitcez . Çok yazmayın emi sonra zor oluyor okumak kaydirigubbakcemile3

:a015: gereksiz para harcama

he kiminle olurdum kimseyle bak 14 haziran'da senden benden başka kimse var mı burdasırnaşık şey

arsi sen nerden aldın perdeyi adresini versene kuzum gidim bakam

ben bı koca bulsam ne tüle bakcam ne perdeye bı şımşek nıkahı olay bıtmıstır:jeyyar:

ay Allah iyiliğini versin :roflol: :roflol:

Slm kızlar
mandalinim ve tobim tskler güzeller
Hayatım nice yıllara herşey gönlünden geçtiği gibi olsun mutluluk peşini bırakmasın aşk dolu uzun huzur dolur ömürlere güzelim

blackcim dua gibi güzel sözlerin için teşekkür ederim canımŞeniz

offffffffff moralim çok bozuk kızlar eltimle atıştım ya bnmkiylede küsüz bugün 4. gün aramıyoz inat ettik ikimizde ((((((((((

benim 2 eltim var. biri manyak öbürü şimdilik normal. o manyak olanı ben düğüne bile çaarmıyom. laf yapıcak seni sinir etceklerle görüşmicen en iyisi canım

black canım bosver ya hiç sıkma canını, bende de oyle bi gorumce varki Allah düsmanımın basına vermesin

aminnnn cnmm :Saruboceq:

kızlar sanırım ben bu kararsızlıkla gelinlik falan alamıycam, of gelinlik de neymis dimi ama

hemen öle karamsar olma cnm bulursun aklında nasıl bişey var resim varsa eklesene bi cnm sana en iyi mandalin yardımcı olur sanırım en yakın o evlenicek bide aynı ildeyiz cnm

off offf herkesde aynı dert kızlar Allah hepimize sabır versin :Saruboceq:

off cnm insan çok bakınca öyle oluyor ama geçrekten çok kafa karıştırmamak lazım bir kaç model bak ve karar ver yoksa iş içinden çıkılmaz hale geliyor.

ay bu eltiler görümceler niye böyle cadı yafssss
balck, canım dert etme dış kapının mandalı elti.
sen sevgilinle iyi ol yeter...

eltimiz olunca otomatik olarak bizde elti oluyok ya
acaba bizdemi böyleyiz :)

black canım bosver ya hiç sıkma canını, bende de oyle bi gorumce varki Allah düsmanımın basına vermesin

vallamı kız
benim görümcem yok :)

he kiminle olurdum kimseyle bak 14 haziran'da senden benden başka kimse var mı burdasırnaşık şey

arsi sen nerden aldın perdeyi adresini versene kuzum gidim bakam

bilmiyorum ki varmı başka
çengelköyden kuzum

arsimacım alıntın çıkmamış sanada çok tskr ederim cnm Şeniz

Şeniz

slm kızlar ben geldiiiimmm:sm_cool:
sabah izinliydim nikah işlemlerini hallettik aşkımla:asigim: kan verdik röntgen çektirdik nüfus kayıt örneği falan filan...cuma günü sonuçlar çıkacak nikah için gün alıcaz:asigim: bu arada izin almışken gelinlik provamıda hallettim beklediğimden çok çoookk güzel olmuş bayıldım:sm_cool: duygu hanıma teşekkür ede ede bitiremedim gerçekten işinin ehliymiş üzerime bi giydim cuk diye oturdu şimdi taşlamaları halledecekler 22 sinde son provaya gidicem beğenmediğin bir yer olursa değiştiririm dedi ama beğenmediğim biryer olacağını sanmıyorum muhteşem bir iş çıkarmış ellerine kollarına sağlık çok emek vermiş daha da verecek veee kına gecem için kuruyemiş kesesi aldım bugün fotolarını eklicem kısa zamanda neyse çoğu gitti azı kaldı heyecan basmaya başladı beni :1rolleyes:

Hayatım fikrin için saol herkesin kesesi işte buna şükür

selam kızlar nasılsınız..yaa takmayın eltileri görümceleri ben görümceyim allah düşmanıma vermesin bnm gibisini kaydirigubbakcemile3
eltimle de fazla muhabbet etmiyorum kayınvalidemle oturup sohbet edioyurm o da kalıo orda ki ben yeni gelin adayıyım kaydirigubbakcemile3

mandilin soyledi canım diktirdiği yeri oraya da bakıcam haftasonu, duygu gelinlik var buyuk carsıda orda bi model begenmistim 2000TL dedi pahalı gelmisti, oglen tunalıda golden gelinliğe baktım kafam iyice karıstı cok guzel ust modelleri vardı, ben ustu biraz işlemeli olsun istiyorum ama cok abartı olmayacak, bilmiyorum napıcam canım ya

off cnm insan çok bakınca öyle oluyor ama geçrekten çok kafa karıştırmamak lazım bir kaç model bak ve karar ver yoksa iş içinden çıkılmaz hale geliyor.

haklısın canım ya, benim zaten içinden cıkılmaz haldeydi iyice içinden cıkılmaz oldu bugun oglen

eltimiz olunca otomatik olarak bizde elti oluyok ya
acaba bizdemi böyleyiz :)

vallamı kız
benim görümcem yok :)

yok canım bizde oyle olmayız kız niye oyle olalım KK gelinleri baska, bizim akrabalarımız var iki elti kardesten daha iyi anlasıyorlar valla

aman gorumcen falan olmasın zaten arsimam bosver, benimki kaynanayada eltiyede herkese de bedel valla

sinay hoşgeldin güzel haberlerinle.
nikah işlerine başlamışsınız gelinliğinde içine sinmiş oooooh

evt 2000 pahalı 1 gün giyeceğini düşünürsek ama tunalı daha da pahalı olur bence cnm

benim eltim yabancı olduğu için pek görüşemiyos kendisiyle o yönden rahatım görümcemde dostlar başına şimdilik çok iiy evlenince nolur bilmem
amann çok sallamayın kızlar yaa huyuna gidin düğüne kadar sonra çıkarırsınız tırnaklarınızı :roflol: :roflol:

sinaycımm hayırlı olsun canım resim isterizzzzz

hşg. sinay ne güzel çok sevindim hadi bakalım Allah mesut etsin güzelim a.s.
teşekkür ederim canımŞeniz amiiinnn:Saruboceq:

Hadi gözün aydın
gelinliğin içine sinmesine çok sevindim Allah sonuna kadar böyle nasip etsin canım
keseleri merak ettim kaç tanesini kaça aldın :)

evet arsimacım bende sürekli bir tereddüt içindeydim nasıl olcak içime siner mi diye :Saruboceq: ama şükürler olsun beklediğimden güzel bir iş çıkmış kuruyemiş keselerim 100 tanesi 30 TL'ye aldım yaldızlı falan tüllü ağız kısmı büzmeli çok hoşuma gitti fotolarını koyacam akşama doğru :sm_cool:

evt 2000 pahalı 1 gün giyeceğini düşünürsek ama tunalı daha da pahalı olur bence cnm
once 2500 dedi ben denedim, en son kac olur dedik 2000 olur dedi ama sıkı bi pazarlık yapmadık. tunalı da gittiğim golden'a anlattım kafamdaki seyleri 2250 olur dedi, oraylada hic pazarlşık yapmadım. gercekten napıcam bilmiyorum. mandlilin canım ya senin gelinlik modeli nasıl bisey, oraya da gidicem haftasonu gerci bi aksilik olmazsa ama

cok para istiyorlar ya bu gelinlikler icin, nisan kıyafetim gelinlik gibiydi, eteği ustu işlemeli 500'e halletmistik, dusunu 500'den de kar ediyorlardı gelinliklerde 100de 200un uzerinde kar ediyorlar herhalde
gelinlikçi mi olsak acaba ne, kendi gelinliğimiz de beleşe gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…