hayatım ;güzelim onlarında kalite kalite değişiyor bende biliyorum onu dantelimi başka bir yerde sordum fransız danteli dedi bunların kendiliğinden işli olanları çok pahalı benimki boncuk işlenecek üstüne değilsede çok hoş olucak işlenince gibime geliyo
neyse ben sadece söylemek istedim. tabii ki diktirdiğin yere güveneceksin, bana değil
kızlarrrrrrrrrr nişanlımın yanına kaçıcam haftasonuu:jeyyar:
:jeyyar: kaç gün ve nerde kalcan
:roflol: perdeydi tüldü neymiş bunlar yaa :)) herkes gelip gelip o konuda tıkanıyo, ben şimdiden düşünmeye başlasam mı ne kafamçokkarıştı
bu arada Allah hayırlı ömürler versin şeker. Mutlu, sağlıklı ve içine sinen güzel perdeli yıllar dilerim sana a.s.
ben bi tül perde de bi de çaydanlıkta tıkandım. ve hala çaydanlık almadım:roflol: en sonunda annem porselen hiç kullanmadığını verdi. sonra beğenirsen başka alırsın dedisırnaşık şey
Ben kaçayım kızlar annemle alışverişe gitcez. Çok yazmayın emi sonra zor oluyor okumak kaydirigubbakcemile3
:a015: gereksiz para harcama
bende duruma göre belki kaçarım
gidip konuşmaya
hee iyiki yoksa kimle düğndaş olurdum (Tabi o tarihte evlenebilirsem)
Allah seni davul etmeye :roflol:
benim perdeciye götürsem seni
perde secmek hiç bu kadar kolay gelmezdi bana
he kiminle olurdum kimseyle bak 14 haziran'da senden benden başka kimse var mı burdasırnaşık şey
arsi sen nerden aldın perdeyi adresini versene kuzum gidim bakam
ben bı koca bulsam ne tüle bakcam ne perdeye bı şımşek nıkahı olay bıtmıstır:jeyyar:
ay Allah iyiliğini versin :roflol: :roflol:
Slm kızlar
mandalinim ve tobim tskler güzeller
Hayatım nice yıllara herşey gönlünden geçtiği gibi olsun mutluluk peşini bırakmasın aşk dolu uzun huzur dolur ömürlere güzelim
blackcim dua gibi güzel sözlerin için teşekkür ederim canımŞeniz
offffffffff moralim çok bozuk kızlar eltimle atıştım ya bnmkiylede küsüz bugün 4. gün aramıyoz inat ettik ikimizde((((((((((
okusun vala cnm söle okurken kk kızlrınada gitsin desin senağlama
bizimkiyle çok saçma bir neden ama eltimle dünde konuştuk size gelicem vs. şöle böle annem o kadar hazırlık yaptı bende kalktım hemen aradım kaçta gelicen die ben gelemiyorum neymiş kardeşim gelicekmiş dedim her hafta geliyor söle haftaya gelsin sanki bize her zmn geliyor neyse gelmesinide geçtim kızlar sabah ara demi deki ben gelemiyorum anneme haber ver yaptığı büyük terbiyesizlik o da yetmezmiş gibi pişkince üste çıkmaya çalıştı bnm o kadar iyiliklerime onu kayınvalideme hatta kocasına bile savunurken bana nasıl bağırdı şoookk oldum senağlama hiç beklemezdim çok iyiydik gerçi sen ne kadar iyi olursan o da o kadar iyi olur derler ama bnm iyi niyetlerimi suistimal etti Allahından bulsun şuan ellerim bile sinirden titriyor bağırdı çağırdı diorumki bağırma 1 dk ne dedimki ben yok sonra pat kapattı üfff canımdan bezdirdiler
benim 2 eltim var. biri manyak öbürü şimdilik normal. o manyak olanı ben düğüne bile çaarmıyom. laf yapıcak seni sinir etceklerle görüşmicen en iyisi canım