evt ya nolıy bana-tatlicadiarzu-atlama kız hemem ağırdan sat kendini
kuzucum sen bi dur yaa, daha 23 olamadın tutturdun koca diye, ben ne edem? olmuşum 27-28 -tatlicadiarzu-
benımde dedem yok bılıyon mudelikafadulden benım dedem olsun dedn nolurrkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Dedeme söylimm bi el atsınn sizlere kaydirigubbakcemile3
Arsimam noldu kızz ?
Öf dolap içine örtü kesiyorum uzak kaldım burdann bide yanlış kesmişimm Çok üzgünüm çoook
offffffffff moralim çok bozuk kızlar eltimle atıştım ya bnmkiylede küsüz bugün 4. gün aramıyoz inat ettik ikimizde((((((((((
ay bu eltiler görümceler niye böyle cadı yafssss
balck, canım dert etme dış kapının mandalı elti.
sen sevgilinle iyi ol yeter...
evet arsimacım bende sürekli bir tereddüt içindeydim nasıl olcak içime siner mi diye :Saruboceq: ama şükürler olsun beklediğimden güzel bir iş çıkmışkuruyemiş keselerim 100 tanesi 30 TL'ye aldım yaldızlı falan tüllü ağız kısmı büzmeli çok hoşuma gitti fotolarını koyacam akşama doğru :sm_cool:
kız görumce sende öle mısn bak doğruyu söle burda 70 mılyon ınsanık :mymeka:
cok zordur bılırım dersem yalan olur ama nışandan dolayı bılıyom allah kolaylık versın bıde cok pahalı ya 2000:1shok:kızlar sanırım ben bu kararsızlıkla gelinlik falan alamıycam, of gelinlik de neymis dimi ama
slm kızlar ben geldiiiimmm:sm_cool:
sabah izinliydim nikah işlemlerini hallettik aşkımla:asigim: kan verdik röntgen çektirdik nüfus kayıt örneği falan filan...cuma günü sonuçlar çıkacak nikah için gün alıcaz:asigim: bu arada izin almışken gelinlik provamıda hallettim beklediğimden çok çoookk güzel olmuş bayıldım:sm_cool: duygu hanıma teşekkür ede ede bitiremedim gerçekten işinin ehliymiş üzerime bi giydim cuk diye oturdu şimdi taşlamaları halledecekler 22 sinde son provaya gidicem beğenmediğin bir yer olursa değiştiririm dedi ama beğenmediğim biryer olacağını sanmıyorum muhteşem bir iş çıkarmış ellerine kollarına sağlık çok emek vermiş daha da verecekveee kına gecem için kuruyemiş kesesi aldım bugün fotolarını eklicem kısa zamanda neyse çoğu gitti azı kaldı heyecan basmaya başladı beni :1rolleyes:
evet mandilincim Allaha şükür inş. bittiği günleride görürüm :Saruboceq:Şenizsinay hoşgeldin güzel haberlerinle.
nikah işlerine başlamışsınız gelinliğinde içine sinmiş oooooh
Tşekkür ederim canım iyi dileklerin için Şenizinş. canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin :Saruboceq:sinay cok sevindim, her için boyle olsun sorunsuz halledilsin insallah canım, hep boyle mutlu hisset
darısı benim basıma ya
teşekkür ederim canıma.s. eklicem canım en kısa zamandayerimseniben
evde kalmak uzeresın haberın ola gaz apla kaydirigubbakcemile3
evet esmacım gönlüme göre oluyor umarım her işim böyle sorunsuz pürüzsüz ilerler:Saruboceq:sinayyyyyyy aferin kzı bı gunde baya iş halletmısısn
gelnlkıcıne sındıyse süperrr
ben bugün fotoları eklicem bakalım beğenecek misin?ya bende kuryemsı tulu aldm ama ne kına gunu gordum ne sonrada o teleştan
hee yaaa bana da iyi geldi içine de fındık içi, kaju,çıtır leblebi ve baharatlı fıstık karıştırcaz kabuklu yemiş istemiyor annem-tatlicadiarzu-
Şeniz
fiyatıda iyiymiş valla
cok zordur bılırım dersem yalan olur ama nışandan dolayı bılıyom allah kolaylık versın bıde cok pahalı ya 2000:1shok:
gözun aydın cnm delikafadulden
klava: klava: klava:
Tamam biliyoruz noolmuş, hayır yani nooolmuş, temmuz da 28i bitirp 29 dan gün almaya başlayacak da olabilirim, parmağımda hala yüzük de olmayabiler ama noolmuş, sen niye yüzüme vuruyosun Çok üzgünüm çoook
:a015:kızlar kendinize iyi bakın biraz uzanim bari hepinizi öptüm herşey gönlünüzce olsun kimseye elti görümce heleki k.valide derdi vermesin delikafadulden
hee yaaa bana da iyi geldi içine de fındık içi, kaju,çıtır leblebi ve baharatlı fıstık karıştırcaz kabuklu yemiş istemiyor annem-tatlicadiarzu-
Kızlar yatak aldınızmı?? Bel fıtığı başlangıcı var bende yataşın ortopedik yataklarından veya başka firma yatak tavsiyesi istiyorum
hepcını bılıyom nan anlatma
ben sana yuzuk alırım evde var verım mı sana kaydirigubbakcemile3
gülaycım, bizim nikah işlemleri 3-4 saat sürdü. işyerine öğle yemeğine bile yetiştim :)
oktarcim ben doğtaştan aldim. Tam ortapedik bir yatak o kadar rahatki çok yumusak degil ama ustundeki ped vucudu kavriyor. Kizkardesimde vardi cok memnundu hic dusunmeden bunu sectim tavsiye ederim yerinde gidip bakabilirsin tatlim
ay bu benimki beni öldürcek yaa
aylardır bornoz takım arıyorum pembe -mavi olsun istiyorum hemde benimkini kısa istiyorum böle sexy bişi hemde hesaplı olsun diye de araştırıyorum ( benimkinin haberi yoktu )
az önce aradı beyimiz demezmi aşkım ikimizede bornoz aldım beyaz çok kaliteli diye
hay Allah seni neylemesin yaaa
üff nediyim ben buna nediyim şimdi yaaa gıcık bütün hayallerimi yıktı senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?