Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinayyyyyyy aferin kzı bı gunde baya iş halletmısısn
gelnlkıcıne sındıyse süperrr

atlama kız hemem ağırdan sat kendini
evt ya nolıy bana-tatlicadiarzu-
kuzucum sen bi dur yaa, daha 23 olamadın tutturdun koca diye, ben ne edem? olmuşum 27-28 -tatlicadiarzu-

evde kalmak uzeresın haberın ola gaz apla kaydirigubbakcemile3
benımde dedem yok bılıyon mudelikafadulden benım dedem olsun dedn nolurr
aklın nerdeydı nan yanlış kestın enıstede mı:jeyyar:

offffffffff moralim çok bozuk kızlar eltimle atıştım ya bnmkiylede küsüz bugün 4. gün aramıyoz inat ettik ikimizde ((((((((((

:1shok: ulee evlensen kabahat evlenmesen sebahat :tomato: burda he
aman cnm o sucluysa aarsın boşver :1closedeyes:

ya bende kuryemsı tulu aldm ama ne kına gunu gordum ne sonrada o teleştan

Son düzenleyen: Moderatör:

Şeniz
fiyatıda iyiymiş valla

kızlar sanırım ben bu kararsızlıkla gelinlik falan alamıycam, of gelinlik de neymis dimi ama
cok zordur bılırım dersem yalan olur ama nışandan dolayı bılıyom allah kolaylık versın bıde cok pahalı ya 2000:1shok:

gözun aydın cnm delikafadulden

sinay hoşgeldin güzel haberlerinle.
nikah işlerine başlamışsınız gelinliğinde içine sinmiş oooooh
evet mandilincim Allaha şükür inş. bittiği günleride görürüm :Saruboceq:Şeniz
sinay cok sevindim, her için boyle olsun sorunsuz halledilsin insallah canım, hep boyle mutlu hisset
darısı benim basıma ya
Tşekkür ederim canım iyi dileklerin için Şenizinş. canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin :Saruboceq:
teşekkür ederim canıma.s. eklicem canım en kısa zamandayerimseniben

evde kalmak uzeresın haberın ola gaz apla kaydirigubbakcemile3
klava:klava:klava:
Tamam biliyoruz noolmuş, hayır yani nooolmuş, temmuz da 28i bitirp 29 dan gün almaya başlayacak da olabilirim, parmağımda hala yüzük de olmayabiler ama noolmuş, sen niye yüzüme vuruyosun Çok üzgünüm çoook

:a015:kızlar kendinize iyi bakın biraz uzanim bari hepinizi öptüm herşey gönlünüzce olsun kimseye elti görümce heleki k.valide derdi vermesin delikafadulden

sinayyyyyyy aferin kzı bı gunde baya iş halletmısısn
gelnlkıcıne sındıyse süperrr
evet esmacım gönlüme göre oluyor umarım her işim böyle sorunsuz pürüzsüz ilerler:Saruboceq:
ya bende kuryemsı tulu aldm ama ne kına gunu gordum ne sonrada o teleştan
ben bugün fotoları eklicem bakalım beğenecek misin?

Şeniz
fiyatıda iyiymiş valla
hee yaaa bana da iyi geldi içine de fındık içi, kaju,çıtır leblebi ve baharatlı fıstık karıştırcaz kabuklu yemiş istemiyor annem-tatlicadiarzu-
cok zordur bılırım dersem yalan olur ama nışandan dolayı bılıyom allah kolaylık versın bıde cok pahalı ya 2000:1shok:

gözun aydın cnm delikafadulden

teşekkür ederim böcüğüm darısı başına inş.:Saruboceq:

hepcını bılıyom nan anlatma
ben sana yuzuk alırım evde var verım mı sana kaydirigubbakcemile3

:a015:kızlar kendinize iyi bakın biraz uzanim bari hepinizi öptüm herşey gönlünüzce olsun kimseye elti görümce heleki k.valide derdi vermesin delikafadulden

Amin.

hee yaaa bana da iyi geldi içine de fındık içi, kaju,çıtır leblebi ve baharatlı fıstık karıştırcaz kabuklu yemiş istemiyor annem-tatlicadiarzu-

kajuları bana yolla ben paketlerim :jeyyar:
bu kıyağımıda unutma :roflol:

Kızlar yatak aldınızmı?? Bel fıtığı başlangıcı var bende yataşın ortopedik yataklarından veya başka firma yatak tavsiyesi istiyorum

oktarcim ben doğtaştan aldim. Tam ortapedik bir yatak o kadar rahatki çok yumusak degil ama ustundeki ped vucudu kavriyor. Kizkardesimde vardi cok memnundu hic dusunmeden bunu sectim tavsiye ederim yerinde gidip bakabilirsin tatlim

ay bu benimki beni öldürcek yaa
aylardır bornoz takım arıyorum pembe -mavi olsun istiyorum hemde benimkini kısa istiyorum böle sexy bişi hemde hesaplı olsun diye de araştırıyorum ( benimkinin haberi yoktu )

az önce aradı beyimiz demezmi aşkım ikimizede bornoz aldım beyaz çok kaliteli diye
hay Allah seni neylemesin yaaa
üff nediyim ben buna nediyim şimdi yaaa gıcık bütün hayallerimi yıktı senağlama

gülaycım, bizim nikah işlemleri 3-4 saat sürdü. işyerine öğle yemeğine bile yetiştim :)

mandilin canım ya sen cankaya belediyesindemi hallettin nikah işlemlerini, neler yaptın birde sağlık raporunu almak için gerekli tahlilleri nerde yaptırdın canım, dışarda yaptırıp sonra sağlık ocagına mı gittin?

oktarcim ben doğtaştan aldim. Tam ortapedik bir yatak o kadar rahatki çok yumusak degil ama ustundeki ped vucudu kavriyor. Kizkardesimde vardi cok memnundu hic dusunmeden bunu sectim tavsiye ederim yerinde gidip bakabilirsin tatlim

nekadar canım bu yatağın fiyatı acaba?

:roflol::roflol::roflol:
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…