Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sinayy ne güzell herşey hallolmuş sayılır cnmmm hayırlı olsun
croiselle sende sadece kendine al kısa olanından ozaman

aplayla böyle dalga geçiyosun ya, taş olucaksın taaaş ( zaten taş gibi hatunsun ya hadi neyse )
muck :1hug:
saol gazwoman apla kaydirigubbakcemile3

allahım ya daha ne ıstuıyon bacım adam almış yok hanı ıstemezsen benım bornozum yok bana yolla -tatlicadiarzu-

780 tl ye aldim offcum

sinaycim gözün aydın tatlim cok işini halletmissin sorunsuz çok güzel yaa.. gelinligin icine sinmesi gerçekten çok onemli en mutlu gununde ustunde tasiycaksin sonucta.. kina keselerinin resimlerinide bekliyorum canim.. a birde aklima geldi kinayi evdemi yapmayi planliyorsunuz ben kina yapmakta istemiyorum napcam bilmiyorum ya CADIARZU

aY hAYATIM BİRİ MANYAK DEMİŞİN YA KOPTUMMM:roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey

:Saruboceq:

eltimiz olunca otomatik olarak bizde elti oluyok ya
acaba bizdemi böyleyiz :)

vallamı kız
benim görümcem yok :)

bilmiyorum ki varmı başka
çengelköyden kuzum

Şeniz

çengelköy mü:1shok: ay çok uzakmış ya :çok üzgünüm:

ohhh hayırlı olsun ne çok şey halletmişsin canım Şeniz

Hayatım fikrin için saol herkesin kesesi işte buna şükür

parpalmcım ben sana git pahalısını al demedim ki. hava atayım diye de sölemedim. annem sadece gelinlik, hot couture üzerine modelist olduğu için ve yıllarca dikmediği kalmadığı için iyilik olsun diye söyledim. dikkatli olun istedim. kandırılmayın istedim. ama sen beni yanlış anladın. benim de kesem o maalesef. benim salonumda daha biblo koymaya konsol ünite sehpa namına bişeyim yok olmayacakta. çünkü paramız yok. sehpayı geçtim, zigon bile yoka.s bunları niye mi anlattım. benim de kesemi bil, art niyetle söylemediğimi bil, iyilik olsun diye söylediğimi anla diye.

:a015:kızlar kendinize iyi bakın biraz uzanim bari hepinizi öptüm herşey gönlünüzce olsun kimseye elti görümce heleki k.valide derdi vermesin delikafadulden

amin canım :Saruboceq: iyi dinlenmeler sana

süper

:roflol::roflol::roflol:
Şeniz

kız ne gülüyon hayallerim yıkıldı diyom yaaa senağlama
şaka canım yaa sırnaşık şey

Sinayy ne güzell herşey hallolmuş sayılır cnmmm hayırlı olsun
croiselle sende sadece kendine al kısa olanından ozaman

alcam ama onun aldığını napcam misafire de bornoz verilmezki

saol gazwoman apla kaydirigubbakcemile3

allahım ya daha ne ıstuıyon bacım adam almış yok hanı ıstemezsen benım bornozum yok bana yolla -tatlicadiarzu-

yollıyım böcükcüm ayıpsın

ay çok güldüm yaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

şimdi bişi desen olmaz. ilk kez bişi aldım onu da beğenmedin almıcam falan olayına gelir. hevesini kırma boşfer sırnaşık şey

ay çok güldüm yaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

şimdi bişi desen olmaz. ilk kez bişi aldım onu da beğenmedin almıcam falan olayına gelir. hevesini kırma boşfer sırnaşık şey

aynen canım yaa
valla bişi diyemedim ona sevinmiş gibi yaptım ama içim kan ağlıyo yaa sinir oldum

yanlış anlamayın tabii ki Allah başka dert vermesin diye düşünmüyoda değilim :roflol:

aynen canım yaa
valla bişi diyemedim ona sevinmiş gibi yaptım ama içim kan ağlıyo yaa sinir oldum

yanlış anlamayın tabii ki Allah başka dert vermesin diye düşünmüyoda değilim :roflol:

he valla derdine bak kaydirigubbakcemile3

hayatım benmde takvım yok niyeyse

esmy gerçekten ikimiz de 1dir 1 olmuşuz bugün kaydirigubbakcemile5

gösterdiğin kremin beyazı sanırım bu daha güzel.

hayırlı olsun, rahat ol hiç bir şey olmuyor.

bak şimdi mesela bu modele dikkat et dantelin uçlarına bak ip ip çıkıntılı monitörün içine girerek bak

Benimki böyle ipliydi hatta göğüs kısmına orasını koymuşlar niye böyle diye söylenmiştim.
Cahillik öğrenmiş oldum orjinalmiş demek.

HAYATIM, mutlu yıllar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…