aplayla böyle dalga geçiyosun ya, taş olucaksın taaaş ( zaten taş gibi hatunsun ya hadi neyse)
muck :1hug:
ay bu benimki beni öldürcek yaa
aylardır bornoz takım arıyorum pembe -mavi olsun istiyorum hemde benimkini kısa istiyorum böle sexy bişi hemde hesaplı olsun diye de araştırıyorum ( benimkinin haberi yoktu )
az önce aradı beyimiz demezmi aşkım ikimizede bornoz aldım beyaz çok kaliteli diye
hay Allah seni neylemesin yaaa
üff nediyim ben buna nediyim şimdi yaaa gıcık bütün hayallerimi yıktı senağlama
mandilin canım ya sen cankaya belediyesindemi hallettin nikah işlemlerini, neler yaptın birde sağlık raporunu almak için gerekli tahlilleri nerde yaptırdın canım, dışarda yaptırıp sonra sağlık ocagına mı gittin?
nekadar canım bu yatağın fiyatı acaba?
aY hAYATIM BİRİ MANYAK DEMİŞİN YA KOPTUMMM:roflol:
aminnnn cnmm :Saruboceq:
hemen öle karamsar olma cnm bulursun aklında nasıl bişey var resim varsa eklesene bi cnm sana en iyi mandalin yardımcı olur sanırım en yakın o evlenicek bide aynı ildeyiz cnm
off offf herkesde aynı dert kızlar Allah hepimize sabır versin :Saruboceq:
eltimiz olunca otomatik olarak bizde elti oluyok ya
acaba bizdemi böyleyiz :)
vallamı kız
benim görümcem yok :)
bilmiyorum ki varmı başka
çengelköyden kuzum
Şeniz
slm kızlar ben geldiiiimmm:sm_cool:
sabah izinliydim nikah işlemlerini hallettik aşkımla:asigim: kan verdik röntgen çektirdik nüfus kayıt örneği falan filan...cuma günü sonuçlar çıkacak nikah için gün alıcaz:asigim: bu arada izin almışken gelinlik provamıda hallettim beklediğimden çok çoookk güzel olmuş bayıldım:sm_cool: duygu hanıma teşekkür ede ede bitiremedim gerçekten işinin ehliymiş üzerime bi giydim cuk diye oturdu şimdi taşlamaları halledecekler 22 sinde son provaya gidicem beğenmediğin bir yer olursa değiştiririm dedi ama beğenmediğim biryer olacağını sanmıyorum muhteşem bir iş çıkarmış ellerine kollarına sağlık çok emek vermiş daha da verecekveee kına gecem için kuruyemiş kesesi aldım bugün fotolarını eklicem kısa zamanda neyse çoğu gitti azı kaldı heyecan basmaya başladı beni :1rolleyes:
Hayatım fikrin için saol herkesin kesesi işte buna şükür
:a015:kızlar kendinize iyi bakın biraz uzanim bari hepinizi öptüm herşey gönlünüzce olsun kimseye elti görümce heleki k.valide derdi vermesin delikafadulden
slm kızlar ben geldiiiimmm:sm_cool:
sabah izinliydim nikah işlemlerini hallettik aşkımla:asigim: kan verdik röntgen çektirdik nüfus kayıt örneği falan filan...cuma günü sonuçlar çıkacak nikah için gün alıcaz:asigim: bu arada izin almışken gelinlik provamıda hallettim beklediğimden çok çoookk güzel olmuş bayıldım:sm_cool: duygu hanıma teşekkür ede ede bitiremedim gerçekten işinin ehliymiş üzerime bi giydim cuk diye oturdu şimdi taşlamaları halledecekler 22 sinde son provaya gidicem beğenmediğin bir yer olursa değiştiririm dedi ama beğenmediğim biryer olacağını sanmıyorum muhteşem bir iş çıkarmış ellerine kollarına sağlık çok emek vermiş daha da verecekveee kına gecem için kuruyemiş kesesi aldım bugün fotolarını eklicem kısa zamanda neyse çoğu gitti azı kaldı heyecan basmaya başladı beni :1rolleyes:
ya benim takvimin görünmüyo((
:roflol::roflol::roflol:
Şeniz
Sinayy ne güzell herşey hallolmuş sayılır cnmmm hayırlı olsun
croiselle sende sadece kendine al kısa olanından ozaman
saol gazwoman apla kaydirigubbakcemile3
allahım ya daha ne ıstuıyon bacım adam almış yok hanı ıstemezsen benım bornozum yok bana yolla -tatlicadiarzu-
ay bu benimki beni öldürcek yaa
aylardır bornoz takım arıyorum pembe -mavi olsun istiyorum hemde benimkini kısa istiyorum böle sexy bişi hemde hesaplı olsun diye de araştırıyorum ( benimkinin haberi yoktu )
az önce aradı beyimiz demezmi aşkım ikimizede bornoz aldım beyaz çok kaliteli diye
hay Allah seni neylemesin yaaa
üff nediyim ben buna nediyim şimdi yaaa gıcık bütün hayallerimi yıktı senağlama
kız ne gülüyon hayallerim yıkıldı diyom yaaa senağlama
şaka canım yaa sırnaşık şey
ay çok güldüm yaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
şimdi bişi desen olmaz. ilk kez bişi aldım onu da beğenmedin almıcam falan olayına gelir. hevesini kırma boşfer sırnaşık şey
hayatım benmde takvım yok niyeyse
aynen canım yaa
valla bişi diyemedim ona sevinmiş gibi yaptım ama içim kan ağlıyo yaa sinir oldum
yanlış anlamayın tabii ki Allah başka dert vermesin diye düşünmüyoda değilim :roflol:
hayatım benmde takvım yok niyeyse
buket evet bende çok beğendim kreminde taşları çok koyu duruyodu bu tam istediğim gibi kırık beyaz.Kim demişti beyaz olsun ya gelinlik diye aynen öyle düşünüyorum bende.En son 1800 diyo taşlı duvakla taşsızla 1 600 pek fark yok ama bilmiyorumki daha indirmedi acaba başka şubeye sorsam daha inerler mi bilmiyorum.
kıslarrr , heyecanımı ve bu güzel günü sizlerle paylaşmak istedim :asigim:
bu haftasonu sevgilim ailesiyle birlikde gelecek tanışma ve isteme birlikde olacak, cok heyecanlıyım annem dün yorgunlukdan bitmiş canım benim yaaa temizlikdi oydu buydu derken, ufff günler yaklaştıkça benide bir heyecan bastı
nasıl olcak nasıl gececek ne zor işler
bak şimdi mesela bu modele dikkat et dantelin uçlarına bak ip ip çıkıntılı monitörün içine girerek bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?