gösterdiğin kremin beyazı sanırım bu daha güzel.
hayırlı olsun, rahat ol hiç bir şey olmuyor.
Benimki böyle ipliydi hatta göğüs kısmına orasını koymuşlar niye böyle diye söylenmiştim.
Cahillik öğrenmiş oldum orjinalmiş demek.
HAYATIM, mutlu yıllar.
mandilin canım ya sen cankaya belediyesindemi hallettin nikah işlemlerini, neler yaptın birde sağlık raporunu almak için gerekli tahlilleri nerde yaptırdın canım, dışarda yaptırıp sonra sağlık ocagına mı gittin?
pınarcım gelmişmi senin asker????
sağol güzel tubiskaydirigubbakcemile3
geldı canım suan ewde((( bana 15 dk uzakta
cnaım benim düğünüm Ankarada olmayacağı için beelediye farketmiyordu, bizde etimesgut belediyesinde hallettik.
Önce vesikalık resim çektirin. Birde internetten evlilik beyannamesini indirin (bütün belediylerin sitelerinde var.) Bunlar hazır olsun. İlk önce belediyenin onayladığı sağlık ocakları var, bunlardan birine gidiyorsunuz (sağlık ocaklarınde işlemler ücretsiz oluyor.). Yine bunuda hangi belediyeye başvucaksanız onun sitesinde yazar sağlık ocakları. Sağlık ocağında kan tahlili yapılıyor, cinsellik hakkında bilgilendirme (!) yapılıyor, bazıları onuda yapmıyor. Sonra tahlilerin sonucunu beklemene gerek kalmadan sana evrakları veriyorlar. O evraklarla dooooğru belediyeye gidiyorsun, işte bu kadarcık... kaydirigubbakcemile2
pınar ben ilk gün geri gidicek diye düşünüyordum hep
saat 5 oldu teslim olman lazım hi ya tutanak tutarlarsa diye üzülüyordum
insan inanamıyor :)
sorun olursa canımız sıkılmasın diye telefon kullanamıyorduk sıkı biyerdi
ilk gün akşam fln arayınca çok tuhaf gelmişti bana
o aradığında çalan melodiyi bile özlemiştim
evlenme beyanı ne oluyor bende yoktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?