Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ben karacanın kampanyasından almıştım illa bitane değil model istediğin modeli seçip alıyosun tencere ve çatall bıçak takımı = 1294 tl istersen değerlendir.

Haklısın darkangel'cimkampayalar daha iyi oluyor. Ama bende hisarın kampanyasından almıştım. Hisardaki porslenler güzel değildi. Karaca almak istedim. Bakarım yinede fiyatları düşer inşallah :)

hii benimkiler elimde patlıcak desene :tomato:
gerçi ben pijama deil elbise gecelik tarzı aaldım hep ama :1no2:

canım bende elbise alamadım korktum normalde bile 1 beden alıorum elbiselrimi ama cesaret edip sipariş veremedim . giyince bana nasıl olduğunu yazabilirmis elbiselerinin.
S beden sipariş de verebilirim elbisedekaydirigubbakcemile5

şuan arayıp konuşama kalabalık bi ortamdayım
arayıp geceliklerimi kargoya vermediyseniz bedenini değişmek istiyorum desem herkes bana bakar bön bön :roflol:

şuan arayıp konuşama kalabalık bi ortamdayım
arayıp geceliklerimi kargoya vermediyseniz bedenini değişmek istiyorum desem herkes bana bakar bön bön :roflol:

Kötü olmuş bak şimdi. Ben büyük gelselerdi ablamlardan birine verecektim. Öyle birşey olmadı çok şükür :1rolleyes: Artık büyük gelirse sende öyle yapar yeisini alırsın tatlım ne yapalım..Kaç tane sipariş vermiştinki canım..

Ya kızlar paso gecelik pijama koymuşsunuz 3 gün içinde valla:))ayrıca tencerelerden bahsetmişsiniz korkmazın tencereleri ii diil demişsiniz,ama bende korkmaz aldım içime kurt düştü yaa

Kız burcuu hangi bedenlerini alıyorsun bunların sakın S bedenlerini bitirmeyin ..Site çökecek yakında :roflol:

3 tane
1 tanesi M diğerleri dar olur diye L lülülülülülü

yeni aldıklarını güle güle giy burcucum
ciddilerin en sonunda ikili takım varya ben onu beğendim ama tereddütteyim

Ya kızlar paso gecelik pijama koymuşsunuz 3 gün içinde valla:))ayrıca tencerelerden bahsetmişsiniz korkmazın tencereleri ii diil demişsiniz,ama bende korkmaz aldım içime kurt düştü yaa

bişicık olmas bende korkmaz aldım kullandığımız ıcın onaylandı bıde hısar aldımhihoyyyt

Yeni evlendigimde bu kirli camasirligi gormustum ve cok hosuma gitmisti, severek almistim o yuzden eklemek istedim. kaydirigubbakcemile2
Beyaz, krem, ve bu renkleri vardi, odama en iyi bu renk uydugu icin bunu tercih etmistim.

Son düzenleme:
Yeni evlendigimde bu kirli camasirligi gormustum ve cok hosuma gitmisti, severek almistim o yuzden eklemek istedim. kaydirigubbakcemile2
Beyaz, krem, ve bu renkleri vardi, odama en iyi bu renk uydugu icin bunu tercih etmistim.

nereden aldın kaça aldın
güzelmiş vallahı

güle güle kullan

vallahi sorma canım pijamanın gözünü çıkarttık :roflol:

Kız burcuu hangi bedenlerini alıyorsun bunların sakın S bedenlerini bitirmeyin ..Site çökecek yakında :roflol:

yok gülüm yokk ben S beden değilim merak etme :roflol::roflol::roflol:

3 tane
1 tanesi M diğerleri dar olur diye L lülülülülülü

yeni aldıklarını güle güle giy burcucum
ciddilerin en sonunda ikili takım varya ben onu beğendim ama tereddütteyim

canım teşekkür ederimm... Şeniz
bende mail attım sunsete dedimki bakın Kadınlar kulübünden arkadaşlarımıda topladım geldim. Benim aldıklarımı çok beğendikleri için kendileride almaya karar verdiler. merak etmeyin sizden kişisel bir indirim talep etmiyorum. Sadece ev giyisileri bölümünde eşofmanlarda falan biraz daha indirim rica ediyoruz. ayrrıca erkek pijamasıda görürsek sitede daha mutlu olucaz. siparişlerimin aynı hızla elime geçmesi ümdiyle... şimdiden teşekkür ederim yazdım...
Cevap aynen şöyle:

Sayın Burcu hanım;
evet sizin siparişinizi izleyen günlerde yüklü online satış yaptık. Bu konuda size teşekkürü bir borç biliriz. İstekleriniz kesinlikle dikkate alınacaktır.alışverişleriniz yarın kargoya verilecek. iyi alışveirşler dileriz... :roflol::roflol::roflol::roflol: koptum resmen yaaaaaaaaaa......
valahi kızlar altına Burcu özge nin tavsiyesiyle yazsaydınız kesin bana hediye falan gönderirlerdi:roflol::roflol: adamlar online satış patlaması yaşadı :roflol::roflol::roflol:

nereden aldın kaça aldın
güzelmiş vallahı

güle güle kullan

Tsk ederim canim, erendemir diye bir magazadan almistim canim
diger illerde de var bu magaza yanilmiyorsam.
100 ytl'ye almistim canim
yatak odama koydum ve cok sirin duruyor ,
oyle goze batmiyor ve kirli camasirlik oldugu belli bile olmuyor
.

aaa canım çok güzelmiş gerçektenn...
güle güle kullanırsın inşallah canımm Şeniz çok orjinalmiş a.s.

bende mail attım sunsete dedimki bakın Kadınlar kulübünden arkadaşlarımıda topladım geldim. Benim aldıklarımı çok beğendikleri için kendileride almaya karar verdiler. merak etmeyin sizden kişisel bir indirim talep etmiyorum. Sadece ev giyisileri bölümünde eşofmanlarda falan biraz daha indirim rica ediyoruz. ayrrıca erkek pijamasıda görürsek sitede daha mutlu olucaz. siparişlerimin aynı hızla elime geçmesi ümdiyle... şimdiden teşekkür ederim yazdım...
Cevap aynen şöyle:

Sayın Burcu hanım;
evet sizin siparişinizi izleyen günlerde yüklü online satış yaptık. Bu konuda size teşekkürü bir borç biliriz. İstekleriniz kesinlikle dikkate alınacaktır.alışverişleriniz yarın kargoya verilecek. iyi alışveirşler dileriz... :roflol::roflol::roflol::roflol: koptum resmen yaaaaaaaaaa......
valahi kızlar altına Burcu özge nin tavsiyesiyle yazsaydınız kesin bana hediye falan gönderirlerdi:roflol::roflol: adamlar online satış patlaması yaşadı :roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

Yazdıkları cevaba bak ya koptum gülmekten.Biraz olayı abartsan kesin promosyon falan gönderirlerdi sana..:roflol:delikafadulden:roflol:
İyi etmişsin maildede aklımdan geçenleri dile getirmişsin teşekkür ederim canım benim..

Yaaa canım süpersin o eşofman takımlarında aklım kalmıştı çok düşüncelisinn valla teşekkürü borç bilirim sana :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…