Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ESRACIM GÜLE GÜLE GİY kaydirigubbakcemile5
HANGİ BEDEN ALMIŞTIN SEN ?

Teşekkür ederim tatlişimm.

Ben S Beden aldım görüntüleri olacak gibi.Artıkın akşama evde deneyeceğim anca. Ay ben bu siteye bayıldım bana birde pembiş sütyen askısı göndermişler hediye :dance::dance:

Not : Gecelikler de S beden ama sanki pijamalardan birazcık büyük gibi duruyorlar.Kesin sonuç yarına deneyeyim bildireceğim

inş cnm bende içime sinmedimi alamıyorum.olmadı izmir yolu görünecek nsl olsa düğüne yakın ozmn alırım hepsinikaydirigubbakcemile3

bnm yemek takımı,çatal kaşık takımı,tencere takımım karacadan cnm. almadan önce baya bi araştırdım.hiç şikayet duymadım.inş uzun süre kullanmak nasip olur.

bnm yemek takımı,çatal kaşık takımı,tencere takımım karacadan cnm. almadan önce baya bi araştırdım.hiç şikayet duymadım.inş uzun süre kullanmak nasip olur.

aaa sevindim o zman canıım.
yalnız fiyatları hiç düşmüyor, benim seçtiğim modeller hala 795 lira:1no2:

aaa sevindim o zman canıım.
yalnız fiyatları hiç düşmüyor, benim seçtiğim modeller hala 795 lira:1no2:

sizin oraları bilmiyorum ama bnm aldğm yerde eylül-ekim bide mart-nisan hep kampanya olur.mesela geçen eylül-ekimde 400-450TL idi fiyatları.çeyizlik ürünlerde hep belli tarihlerde kampanyalar olur.bunları takip ederim ben hep.sende bekle biraz daha istersen araştır.

hmmm karacada kampanya varsa burdaki şubelerinde de olur sanırsam.
Teşekkürler canım, ben biraz daha gezineyim olmazsa bana karaca yolu düşer artık. Alayımda kurtulayım. :ecrin_bebek:

hmmm karacada kampanya varsa burdaki şubelerinde de olur sanırsam.
Teşekkürler canım, ben biraz daha gezineyim olmazsa bana karaca yolu düşer artık. Alayımda kurtulayım. :ecrin_bebek:

canım ben karacanın kampanyasından almıştım illa bitane değil model istediğin modeli seçip alıyosun tencere ve çatall bıçak takımı = 1294 tl istersen değerlendir.

mandılın ılk ıkısı çok guzel ama kare seklı bu kadar çoklu bı takımda ne kadr kullanıslı olur düşündun mu bence gıt mağazaya kesın zevkıne göre vardr sade ve modası gecmeyen bıseyler alabılrsın
GLCNNN tepsılerde cok guzel el emeğı ı gunlerde kullan cnm
esra karadenız hayrlı olsun sanada cnm cok guzeller gercekten cok beğendım ben bu hafta bakırköye gtcektım ordada super pıjama gecelık takımları var ben penyelerı daha cok sevıyorum 7 ytl almıstım bı kac tane

Teşekkür ederim canım benimkilerde penye çok güzeller. Ahh ahhh bizde çıkabilsekte aksak 7 liralıklardan..

Esracımm hayırlı olsun tatlımmmmmmm
çok sevindim ne çabuk geçimş eline...
bakalım benimkiler ne zaman gelecekler...
nasıl ama kumaşları falan şahane dimi?
pembe gecelik zaten özelliği altının bol olması hayatım ama üst direk oturacktır eminim.
ay güle güle giy canım....

Teşekkür ederim canımm.Kumaşlar süper pamuk gibi yumuşacılar..Darısı başına tatlım. kaydirigubbakcemile5

Ben en çok bu takıma bittim ay çok cici çıktı ya sitedekinden çok daha güsel..
Bide geceliğin önündeki fiyongun içi dolgulu süpperr.

pembe gecelik için önünde yastık gibi bir şey var demiştim hatırlıyormusun :roflol: tarif edememiştim bir türlü onu :roflol:
bende o pembeden sipariş verdim işte pazartesi ama turkuaz renginden aldım. çünkü pembiş çok şeyim oldu onun için turkuazını sipariş verdim. bakalım benimkiler ne zaman gelecekler:sm_cool:

ay canım birde bunun önü anlaşılmıyor fotoda düğmelimi yoksa öyle açık mı... onu çok merak ediyorum...

Böcükcüm ben Üsküdar-Beylerbeyinde oturuyorum...

Burcum bende önünü açık sanıyordum ama düğmeli çıktı süper oldu. Görünce bana hakvereceksin süpperr. Sen ne zaman sipariş verdinki gelmedi canım.
Bu arada fiyat etiketleri üzerinde ürünlerin 50 liradan aşağı değilmiş hiçbiri :dance:

ha anadolu yakası ben avrupa yakasındayım oyuzden burda bu mağazalar bana yakın oluyo gıdıp yerınden alıyorum herhangı bıseyı beğenınce çok süper oluyoo

ee söylemiştim ben size güzelim yerimseniben benim aldığım pijamada 89 lira yazıyor. vede onlar sadece online sitesine özel fiyatlar hiç bir sunset mağazasında aynı fiyatları bulamazsınız. sitede de öyle yazıyor görmedin mi. online siteye öze fiyatlar diyor. yerimseniben iyi bari iyi ki o modelden almışım.. gerçi 5 ürün daha sipariş verdim ben. dur bbak diğerlerinide göstereyim birazdan. :1hug:

benimkilerin beden sorunu olmaz inşallah

canım sende istanbul içinde olduğun için bu gün muhtemelen gelir ama istersen telefon aç iletişimde telefonu var. alan arkadaşlarımdan ötürü beden konusunda karar değiştirdim eğer siparişim çıkmadıysa ben değiştirmek istiyorum de...bir şansını dene... bedeni olanları kesin değiştirirler.
Benimki gelmedi daha çünkü sizden bir ün sonra sipariş verdim esracım ayrıca kocaeli ya ancak gelir canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…