ESRACIM GÜLE GÜLE GİY kaydirigubbakcemile5
HANGİ BEDEN ALMIŞTIN SEN ?
bütün bi cumartesi çerezlik aradım, züccaciyelerden tut da pasajlara kadar,
bulamadım, içime sinmedi çok büyüklerdi kase gibiydi,
ertesi gün hiç alakasız bi sekilde sosyete pazarında gezerken, tam da istediğim gibi
kalpli çerezliği şıp diye buluverdim,
sende ummadığın bi anda bulursun belki :):teytey:
teşekkür ederim yorumun için.
canım baktım hepsine tek tek fena görünmüyorlar ama karasızım :) Karacanın tabaklarında şikayet var mı bilmiyorum tabi. Bide annem sıkıştırıp duruyor al artık birini diye..
bnm yemek takımı,çatal kaşık takımı,tencere takımım karacadan cnm. almadan önce baya bi araştırdım.hiç şikayet duymadım.inş uzun süre kullanmak nasip olur.
aaa sevindim o zman canıım.
yalnız fiyatları hiç düşmüyor, benim seçtiğim modeller hala 795 lira:1no2:
sizin oraları bilmiyorum ama bnm aldğm yerde eylül-ekim bide mart-nisan hep kampanya olur.mesela geçen eylül-ekimde 400-450TL idi fiyatları.çeyizlik ürünlerde hep belli tarihlerde kampanyalar olur.bunları takip ederim ben hep.sende bekle biraz daha istersen araştır.
hmmm karacada kampanya varsa burdaki şubelerinde de olur sanırsam.
Teşekkürler canım, ben biraz daha gezineyim olmazsa bana karaca yolu düşer artık. Alayımda kurtulayım. :ecrin_bebek:
esra karadenız hayrlı olsun sanada cnm cok guzeller gercekten cok beğendım ben bu hafta bakırköye gtcektım ordada super pıjama gecelık takımları var ben penyelerı daha cok sevıyorum 7 ytl almıstım bı kac tane
Esracımm hayırlı olsun tatlımmmmmmm
çok sevindim ne çabuk geçimş eline...
bakalım benimkiler ne zaman gelecekler...
nasıl ama kumaşları falan şahane dimi?
pembe gecelik zaten özelliği altının bol olması hayatım ama üst direk oturacktır eminim.
ay güle güle giy canım....
Teşekkür ederim canımm.Kumaşlar süper pamuk gibi yumuşacılar..Darısı başına tatlım. kaydirigubbakcemile5
Ben en çok bu takıma bittim ay çok cici çıktı ya sitedekinden çok daha güsel..
Bide geceliğin önündeki fiyongun içi dolgulu süpperr.
Böcükcüm ben Üsküdar-Beylerbeyinde oturuyorum...
Burcum bende önünü açık sanıyordum ama düğmeli çıktı süper oldu. Görünce bana hakvereceksin süpperr. Sen ne zaman sipariş verdinki gelmedi canım.
Bu arada fiyat etiketleri üzerinde ürünlerin 50 liradan aşağı değilmiş hiçbiri :dance:
benimkilerin beden sorunu olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?