inş. mandilinim o gün dağıtılırken pek gözümün göreceğini sanmıyorum ama :1rolleyes:sinayın kurıyemiş keselerinde peeeek bi afilliymiş canımcım, güle güle dağıtın inşallh.
sağol esmacım Şenizsinaycığım kına cıcılerını gule gule kullan
seninkisi nasıl bişiydi mandilinim merak ettim şimdi koymuşmuydun hiç resim hatılamıyorumdaCADIARZU
ay inşallah çok güzeldir ve içine siner
neden bu kadar erken teslim alıyorsun
ınş hersey gönlune göre olur:Saruboceq:kızlar bugun öğleden sonra gelinliğin son provasını yapıp teslim alcam içim kıpır kıpır çok heycanlıyım.
bi taraftanda tedirginim tabi, acaba güzel olmuş mu diye.. inşallh istediğim gibi olmuştur :Saruboceq:
cok mercı cnm Şenizgünaydın kızlarrr..
hayatım avizeleri kartal koçtaştan aldım canım.
sulfat bize 2400 dedi portmanto için çok pahalı yaaa..
oveg duvağın benimkinden mi acaba benmki de çok pahalıydı..krem ama benimki..gelinlik çok güzel olmuşşş..
arsima 1 ay kalmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
bu arada gsli olarak bjkyi destekliyordum...süper olduuuu böcük tebriklerrrr..fb li arkadaşlar geçmiş olsun hehe:)
günaydııııııııııınnnnnnnnnn
kızlar bugun öğleden sonra gelinliğin son provasını yapıp teslim alcam içim kıpır kıpır çok heycanlıyım.
bi taraftanda tedirginim tabi, acaba güzel olmuş mu diye.. inşallh istediğim gibi olmuştur :Saruboceq:
arsima 1 ay kalmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşallh kuşum :Saruboceq:
aslında bu kadar erken almak niyetinde değildim ama gelinlikçiyle olası sorun yaşarsak, ikinci bi gelinllik için zaman kalsın diye düğün tarihini ve teslimini erken söyledik.
Şimdi bugun gidicem bakalım içime sinmezse almıyorum leeeyn deyip gidebilirim.
Ama inşalllh gerek kalmaz. yerimseniben
Erken aldığımız içinde nişanlım düğün gününe kadar giymeemi yasakladı; bıkarsın sen, sevmemeye başlarsın falan amaan Allah korusun diyo laelaelaelaelae
Arsima ; 10 kere istemeye gelmedilerki benide sadece her iki tarafda biraz yardımcı olsun istemiştim ne bilim cok üzülmüştüm birden cıkan sözler işde, a.s.
arsima, cicilerin hayırlı olsun.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada ben gelinliğimin duvağını böyle yaptırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce
Amann sonra anlatsınn bitmez yoksa onların anıları kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızçeler şafak doğan güneş başka yookkkkk!!!!!
pınaaaaaaaaaaaaaar kawuştun mu sımsıkı sarıldın mı anlatsana canım
[FONT=":[/FONT]
işten çıktım askıma iş yerıme geldı bana çıcek almıs sonrasını bılıyosunus
cnm sade tül gibi görünüyor ama benimkinde parıltılar vardı ara ara ve kenarlarıda harektliydi benim.
sağolasın
çok uzun kızz
muck aplacım , seviyorum seni :1hug:
yahu cok mutluyum hee delikafadulden
beta demıs bıde döner yıne gelır yener nan 26 yıldır bı dönemedı yolu hep şaşırıyo bu takım ya
sen hıc renklı tvde kupa gördun mu gaz apla :1closedeyes:
Şeniz
kızlar kimler ferhundenin arkadaşı gülşenmiydi ne onun duvağını beğeniyordu
dün akşam gördüm üstüne para verseler ebbedi takmam onu ben kaydirigubbakcemile3
günaydın kızçeler ne güzel ya hepinizin sayılı günü kaldı sanırım bu topikten en son ben ve azracım ayrılıcaz. pardon en son böcüklaelaelaelaelae
birazcık ama ışıkların altında daha çok parlıodu
ayyy sakın ona bırakmaaa gönlün nasıl istiosa öle yaptır arsimaa üzülürsün sonra
bende geldimmmm
iş yerinde herkes montaja gitti,ben tekim .
kendime şöle güzel bir kahvaltı hazırladım.
sıcacık çay,zeytin ezmesi,krem peynir çavdar ekmeği...
gelsenize kahvaltıya....
bir de arkadan cigara tüttürdük mü?işlem tamam.
ayy evt ığrenc hatta gelınlığın durusu ığrenctı ben hıc beğenmedım etek kısmının altına gıyılen seyı adın neyse o cok kötu durmustu:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?