ya ben korkmaz almaktan vazgeçtim başka markalara bakcam 17 ayda bozulmuş şaşırdım....
Yazdıkları cevaba bak ya koptum gülmekten.Biraz olayı abartsan kesin promosyon falan gönderirlerdi sana..:roflol:delikafadulden:roflol:
İyi etmişsin maildede aklımdan geçenleri dile getirmişsin teşekkür ederim canım benim..
Yaaa canım süpersin o eşofman takımlarında aklım kalmıştı çok düşüncelisinn valla teşekkürü borç bilirim sana :teytey:
helal olsun sana burcu :roflol:
evet ya kocişler içinde pijama eklesinler
kanka oldun onlarlar :roflol:
baksana esraya hediye yollamışlar hele bir bana yollamasınlar gösteririm onları günlerini :roflol::roflol::roflol:
babamın markası gibi burda en az 50 kişiye site adı verdim beee:roflol: hala özel mesajım yıkılıyor adres soranlarla... bir okadarda adres sormaya gerek duymayıp googleden bulan vardır:roflol::roflol: hoş ben onlar çeyizdaşlarım için yaptım ama olsun bende hediye isterim dimi amaaa:dilcikar:
Hakettin canım.Sana hediye bir takım göndermeleri lazım:lepi::lepi:
işte bunun turkuazını aldım evde de bir pembe pijama almıştım. gecelikte pembe bua pembe olmasın dedim.
bir tanede ciddi pijamam olsun diye bunun krem rengisini aldım:)))))
1. canım turkuazı nasıl güzel duruyrmu ?
2 bende o krem rengi olan geceliği beğendim. o nasıl canım?
zarif bişeye benziyo ama resmi çok tüçük sitede fazlabişey anlaşılmıyo
iyi günlerde kullan inşaallah
bendede bu var nolcakkk:)))))))
evet canım doğrudur,çok oldu ben bunu alalı aslında,benimde iç çamaşırlarına takıntım vardır:)))KOm marka diye hatırlıyorum bunu doğrumudur
bende çok beğenmiştim ama pembiş şeylerim çok oldu ondan yanaşmıyorum naniknanik
güle güle kullan canım...a.s.
çeyize bak maşallah taş gibiymiş :)
çok güzel demi havlu kenarı çeyizimde en sevdiğim şey havlular :))
kuzucuklarım, kavanozlarım :) 60 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?