Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

helal olsun sana burcu :roflol:
evet ya kocişler içinde pijama eklesinler
kanka oldun onlarlar :roflol:

Yaaa canım süpersin o eşofman takımlarında aklım kalmıştı çok düşüncelisinn valla teşekkürü borç bilirim sana :teytey:

biliyordum kızlar eşofmanları çok beğendiğiniziiii kaydirigubbakcemile3
bende çok beğenmiştim çünkü kaydirigubbakcemile2
gerçi yazdıktan sonra pişman oldum baktım 140 liradan düşmüş 70 e 60 a falan dedim adamlar daha ne düşüsn :roflol: ama cevap olumlu geldi allahtan:roflol::roflol::roflol:

helal olsun sana burcu :roflol:
evet ya kocişler içinde pijama eklesinler
kanka oldun onlarlar :roflol:

baksana esraya hediye yollamışlar hele bir bana yollamasınlar gösteririm onları günlerini :roflol::roflol::roflol:
babamın markası gibi burda en az 50 kişiye site adı verdim beee:roflol: hala özel mesajım yıkılıyor adres soranlarla... bir okadarda adres sormaya gerek duymayıp googleden bulan vardır:roflol::roflol: hoş ben onlar çeyizdaşlarım için yaptım ama olsun bende hediye isterim dimi amaaa:dilcikar:

valla bende isterim
arkadaşlarıma gönderdiniz benim kafam kelmi diye sorarım onlara hele bi gelmesin :roflol:

Hakettin canım.Sana hediye bir takım göndermeleri lazım
:lepi::lepi:

Hakettin canım.Sana hediye bir takım göndermeleri lazım
:lepi::lepi:

oy yerim ben bonkör arkadaşımııı ŞenizŞenizŞeniz
benle birlikte sizde mutlu oldunuz ya yeter bana kuzummm Şeniz
yoksa 20 liralık şey yollasalar ne olur yollamasalar ne olurr.... ne zengin olurum ne fakir...
ama yollarlarsa güzel bir jest olur tabi yerimseniben
bakalım görcez... hele br yollasınlarda... herhalde hepinizinkini yolladıktan sonra benimkini yollayacaklar nasıl olsa yabancı değil diye:roflol::roflol::roflol:

işte bunun turkuazını aldım evde de bir pembe pijama almıştım. gecelikte pembe bua pembe olmasın dedim.

bir tanede ciddi pijamam olsun diye bunun krem rengisini aldım:)))))

1. canım turkuazı nasıl güzel duruyrmu ?
2 bende o krem rengi olan geceliği beğendim. o nasıl canım?
zarif bişeye benziyo ama resmi çok tüçük sitede fazlabişey anlaşılmıyo

iyi günlerde kullan inşaallah

canım baktım renk seçeneklerinde turkuaz seçeneğide var bende onu seçtim. henüz gelmediği için görmedim. Pembesi güzelse oda güzeldir diye düşüdüm. ama beklersen geldiğnde yorumlarımı yazarım. aynı şekilde krem rengi olanıda görme imkanım olmadı. ben bilgisayara kaydetip öyle büyüttüm inceledim beğendim. sadece yaka kısmında bir fiyonk gibi bişiyi var. ama aynı şekilde geldiğinde onunda kumaş dokusunu ve kalıbı geniş mi dar mı likralı bir yapısımı var hepsini yazarım canım... :1hug:

çok güzel demi havlu kenarı çeyizimde en sevdiğim şey havlular :))

Eklentiler

• $43433126ph6.webp
    36 KB · Görüntüleme: 24
kızlar bu sunset'in pijamalarını banka havalesi ile alanlar var ise bankadan havale yaptırmak için bankaya ne kadar ödeme yaptınız ?

Kızlar pijamalara bende bayıldım ama banka havalesi ile nasıl alıyoruz ben hiç daha önce bu yolla alışveriş yapmadım.Açıklarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…